Mooi materiaal

Ik heb lang moeten wachten ivm apparte maten maar eind goed al goed dank daar voor.

Goed en vlot geleverd

Goed en vlot geleverd

Duidelijke website, eenvoudig te bestellen, scherpe prijzen, snelle levering

Zeer goede service

Zeer goede afhandeling van mijn bestelling. Na dat er een fout was geconstateerd. Chapeau!

Snel geleverd product als verwacht.

Prima product en goede prijs kwaliteit verhouding. Blij mee.

Prima geregeld

Volgens verwachting geregeld.

weer Top zoals altijd

Top bedrijf ,snelle communicatie ,snelle levering ,goede verpakking alles onder een dak .

Prima, zo hoort het te werken!

Heldere website met nuttige tips, alles keurig verzorgd en op tijd geleverd.

Snelle en correcte levering.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Prima producten & snelle service. Onoverzichtelijk webshop(s)

Ik werd verwezen naar de webshops om te bestellen met een link dit verliep perfect. Echter moest ik meer spullen hebben en is zoeken op de webshops echt lastig. dit zou zeker beter kunnen.

Goed verpakt, goed bezorgd

Op één bestelling kun je niet een heel bedrijf beoordelen maar deze eerste zending verliep prima.

Snelle levering alleen koppelstuk van 110 naar 80 paste niet.

Pit met waterstof is een erg goed product. Echter het koppelstuk paste niet. Dus daar moesten we iets anders voor verzinnen.

Fijne website snelle levering

Website overzichtelijk. Easy bestellen. Snelle levering. Zoals het heurt. Geen contact nodig gehad. Dus prima product prijsverhouding en snelle bezorging. Zoals de klant eigenlijk verwacht. Top dus en daarmee een aanrader. Groet, Fred

Prima product en goede service

Bestelling gedaan om af te halen. Product is prima, en afhaling verliep keurig, stond netjes voor ons gereed.

Goede prijs kwaliteit

Snel geleverd prijs goed

prima !

snel

Bestelling niet helemaal goed gegaan, maar zeer goed afgehandeld

Snelle levering goed product

Snelle en goede levering

Snel en de goede spullen geleverd voor een zeer goede prijs!

Snel en de juiste spullen geleverd voor en zeer gunstige prijs. En het is geen poppenspul allemaal zeer degelijk.

Snelle accurate levering

Makkelijk geregeld en super snel geleverd

Zeer aan te bevelen.

Uitstekend netjes op tijd en pakket goed ingepakt

Perfecte aanbieding en levering.

Ik heb een starterspakket gekocht. Dit complete set was ca 20% goedkoper dan bij andere aanbieders. Snelle levering en zorgvuldig verpakte zending.

Snel en goed

Volgende dag al geleverd en precies hetgeen ik had besteld.

Product, besteld en opgehaald niks op aan te merken

Bestelling snel en volledig geleverd

Zeer tevreden, ik had het verkeerde product gekozen, ook de retourprocedure is prima verlopen, geld is meteen teruggestort!

Huygensweg 18

5482TG Schijndel