Goed, maar niet op voorraad en lang moeten wachten

goed en goedkoop

Goede prijs snelle levering

Alles prima geregeld, de klant is koning!

Eerste keer iets besteld bij O shop, alles perfect van begin tot einde en goed product

Volledig aan mijn verwachting voldaan

Snelle levering en de prijs kwaliteit verhouding prima

Snelle levering, alleen de hoeveelheid mails (6 stuks)in korte tijd is wel een beetje te veel van het goede. Aan de andere kant, je weet als klant wel heel goed wat de status van je bestelling is.

Goede producten voor een prima prijs.

Een webshop met prima producten voor een nette prijs. Normaal gesproken ook een snelle levering, wel bleek er nalevering nodig te zijn omdat een aantal producten niet op voorraad waren bij de importeur. Daar kan de leverancier ook niets aan doen, alleen kan O-shops daar zelf wel actiever over communiceren.

Prima afgeleverd de volgende dag. Product als gewenst.

Product zoals verwacht.

alles in de puntjes geregeld

Makkelijk bestellen. Goede prijs. wordt op de hoogte gehouden. snelle levering

Goede webshop

Goede webshop, maar de zoekfunctie op de website werkt niet goed

Goede communicatie, ondanks vakantieperiode toch vlotte levering. Goede prijs tov andere webwinkels.

prima service

prima service, concurrerende prijs, snelle en heldere communicatie

Levering zoals vermeld op de webzit

Vlot geleverd, goed geïnformeerd, goed verpakt

Snelle correcte levering

Supersnelle levering

Snel en goede prijs/kwaliteit verhouding! ✅

Goed werkende website die selectie eenvoudig maakt. Als je vindt waar je naar op zoek bent is waarschijnlijk de prijs/kwaliteit verhouding ook aantrekkelijk. De e-mails na de order verschijnen snel en zijn duidelijk. In mijn geval bleek de T&T link niet te werken, maar de Klantenservice had dit snel opgelost. DHL zorgde voor een snelle en correcte aflevering.

geleverd wat besteld

aan verwachting voldaan

Snelle levering van een goed produkt

De volgende dag al thuis afgeleverd

top

Super snelle levering

Binnen 24 uur in huis

Alles netjes binnen 1 dag afgeleverd

Prima product en levering.

Prima product en levering.

Prima winkel!

Prima winkel!

Goede service en snelle levering

Als minpuntje zou ik geven dat de website minder overzichtelijk is om product te vinden.

goede kwaliteit, snelle service

het onderdeel 1/2 x 1/4 was moeilijk te vinden buiten de groothandel, snel verzonden met de mogelijkheid om online een afhaalpunt ipv thuisbezorging in te stellen.

zeer goed

Top bedrijf Goede info en snelle verzending klein minpuntje verpakking kan beter voor de rest zoals ik al zei TOP Bedrijf

Prima artikel

Huygensweg 18