Pluspunten
pita prijs, snelle levering.
Pluspunten
Een pallet grastegels, keurig optijd en netjes afgeleverd
CHANGE THE DELIVERY COMPANY
Dank voor uw beoordeling! Postnl, DHL, DPD, er is overal wel iets mee.... :) M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Goede beschrijving van het product. Bij de concurenten een stuk slechter.
VerbeterpuntenLater zag ik het zelfde product een stuk goedkoper.
Pluspunten
Snelle en goede communicatie tijdens gehele looptijd tot uitlevering
Dank voor uw beoordeling! M.v.g. www.O-shops.nl
- bij aankopen met btwnummer in voor EU- land anders dan vertrekland : zonder btw factureren - mogelijkheid bieden om leveradres en facturatieadres verschillend in te geven bij bestelling
Pluspunten
Snelle levering, goede track en trace en een super goede digitale communicatie en niet duur
Dank voor uw beoordeling! M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Snel geleverd, de goede spullen, goed verpakt. Goede website, makkelijk bestellen.
Dank voor uw beoordeling! M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
goede prijs en makkelijk als je het wil ophalen
Dank voor uw beoordeling! M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
zeer snelle levering, keurig
Dank voor uw beoordeling! M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding en levering volgens afspraak
Dank voor uw beoordeling! M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Snelle reactie na verdwijnen pakket bij DHL.Binnen 2 dagen nieuwe zending
Dank voor uw beoordeling! M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Bij het ontvangen van een defect product zonder problemen direct een nieuwe toegestuurd gekregen.
VerbeterpuntenProducten controleren op defecten. De zoekfunctie en site navigatie is niet altijd even handig.