Pluspunten
Pluspunten
Snelle juiste levering van de materialen later nog gebeld voor info over de producten goed advies gekregen
Dank voor uw beoordeling!. M.v.g. www.O-shops.nl
Levertijd
Dank voor uw beoordeling. Helaas was inderdaad 1 artikel niet op voorraad. Dit artikel komt zeer weinig voor vandaar lage voorraad. Iets langere levertijd derhalve omdat 'het weekend' ertussen zat. M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
correct geleverd en goed op de hoogte gehouden
Verbeterpuntennog scherpere prijzen!
Dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Via de site is er voldoende documentatie te vinden over de producten
VerbeterpuntenIets betere of gedetailleerdere foto's plaatsen van de producten. Sommige foto's blijven van klein formaat dat zou ook beter kunnen
Dank voor uw beoordeling! Inderdaad zijn sommige afbeeldingen klein. Wij proberen daarom ook vaak zelf foto's van het product te maken en deze te plaatsen. Deze komen altijd na de standaard afbeelding ivm laadtijd van de site. M.v.g. www.O-shops.nl
Verkeerde kleur geleverd, verder tevreden
Levertijd onduidelijk/niet zeker bij bestellen. Snelheid van leveren 1 tot 2 Werkdagen, is traag
Goedendag, dank voor uw beoordeling. Uw bestelling is gedaan op zaterdag 23-04. Aangezien wij (helaas of niet helaas) geen groot bedrijf zoals coolblue e.d. zijn is uw bestelling 's-maandags ingepakt en opgehaald door dhl. Dinsdag 26 april is uw bestelling bezorgd. Sneller kunnen wij het (nog) niet. M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Goedendag, Dank voor uw beoordeling. Wat betreft de snelheid/levertijd: U besteld op 18-04-2016. U krijgt via DHL geleverd op 19-04-2016. M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Verbeterpuntenverzendkosten aan de hoge kant
Goedendag, Dank voor uw beoordeling. De verzendkosten berekenen wij niet door in onze producten. Zodat als u meerdere producten besteld u goedkoper uit bent en 1x verzendkosten betaald. En tja, 6,95 verzendkosten is min of meer de standaard. de echte kosten liggen veel hoger (verpakkingsmateriaal, reclame, etc). M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
hele snelle keurige aflevering
Goedendag, dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
VerbeterpuntenOp dit moment ga zo door
Goedendag, Dank voor uw beoordeling, we gaan zo door!
Pluspunten
1 artikel was defect bij aankomst, na mailwisseling de volgende dag een nieuwe in huis. Prima service!
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Goedendag, Dank voor uw beoordeling, we gaan zo door!
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit.
Goedendag, Dank voor uw beoordeling, we gaan zo door!
pakket was verzonden per DHL, dus werd alleen doordeweeks aangeboden. Had liever Post.NL gehad want die levert ook op zaterdag
Goedendag, Uw bestelling is verzonden met DHL For you. Deze service bied ook zaterdag levering. Uw zending is vrijdag opgehaald en normaal gesproken worden deze zendingen dan ook zaterdag's aangeboden. Waarom uw zending vertraging heeft opgelopen en 'smaandags is aangeboden is ons niet bekend /gemeld door DHL. In ieder geval toch bedankt voor uw beoordeling. M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Snel leveren
VerbeterpuntenVoor mij was het duidelijk genoeg
Bedankt voor uw beoordeling! M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Goede, vriendelijke service
Bedankt voor uw beoordeling! M.v.g. www.O-shops.nl