Pluspunten

super aardig personeel. De maatvoering is uitmuntend goed begrepen wat een lange man/ vrouw zoekt. Mooie producten, goede kwaliteit. Fijn he als je dan weer kleren koopt die lekker zitten en de juiste maat hebben!! Klein persoonlijk verhaal: omdat de producten ons bevielen, hebben we nog meer producten erbij besteld. We hadden even de maten opgenoemd die we hopen te vinden. Bij een shirt waren de maten niet goed, daar werden we over gebeld dat we beter een grotere maat konden bestellen. Dat gebeurde ook heel vlot. Verder had ik niet zo snel in de gaten dat er in mijn mail een betalingslink zat dus had ik even gebeld hoe ik het beste de betaling kon doen, toen bleek ik beter in de mail te moeten kijken want die zat er al in! Dat ging ook heel snel!! Nou dat ging allemaal heel erg snel. Deze winkel is een echte aanrader voor lange mensen!!

Ik ben als lange vrouw niet meer gewend om kleding te kopen. Voor mij is het daarom het beste als ik direct een outfit kan kopen wat bijelkaar past. Broek, topje en blouse bijvoorbeeld. Of broek en tuniek. Geen speciale bijzondere broeken hoor, juist een doorsnee broek want ik wil echt niet telkens horen oh heb je die mooie broek weer aan? Af en toe wil je gewoon even geen aandacht trekken. Herkenbaar?

2 sterren: slechter dan verwacht

Betere maatindicaties nodig. Spijkerbroeken die ik besteld had met wijde bovenbeen pijpen (42/38 "loose fit") niet ruim genoeg rond bovenbenen, te ruim rond middel. Andere broeken die ik gekocht heb in het verleden in die maat / fit pasten wel. Ook: geen antwoordnummer voor retourzendingen, moest betalen om retour te zenden. Geld teruggekregen voor teruggezonden kleding maar geen bevestiging per e-mail. Geen vergoeding van retourkosten aangezien ik niet met PayPal had betaald.

Pluspunten

snelle levering van lange maten

Pluspunten

snelle levering en nette afhandeling

Pluspunten

Snel en efficiënt

Gratis retour zenden zou fijn zijn

Pluspunten

Je kunt je bestelling laten bezorgen bij een afhaalpunt. Goede en vriendelijke afhandeling van retourzending.

Als je maar 1 T-shirt bestelt krijg je dat toegestuurd in een grote doos. Dat kan beter in een envelop die door de brievenbus kan.

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle service/levering.

Lagere/ geen verzendkosten. Maak creditcard beschikbaar.

Pluspunten

vlotte service

Pluspunten

Eindelijk een winkel met extra lange kleding. Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, prima producten

Pluspunten

Goede service , ook bij de zoveelste retour. Goede en snelle service

Meer kleding , grotere collectie

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten, ga zo door!

geen

Pluspunten

Snelle levering en service. Prijzen zijn niet te hoog. Complimenten.

ik kocht onlangs een broek en de prijs werd ineens een tientje duurder omdat ik een lengtemaat bestel. Dat verbaasde mij toch enigszins te meer het bedrijf zich profileert als winkel voor de grotere man/vrouw. Met de prijs is verder niets mis maar zet meteen de juiste prijs in beeld voor lengtemaat 38/40.

Pluspunten

producten voor de lange vrouw-fantastisch

Pluspunten

Bestelde product voldoet aan de verwachting. Goede kwaliteit, niet duur.

Pluspunten

Prima service en snelle levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

fijne service,

ook graag lange korte broeken voor dames. groter Mavi assortiment.

Rietzanger 33

1616 HA Hoogkarspel