Pluspunten

Meer ruim vallende broeken bij bovenbenen in assortiment opnemen. Meer broeken in assortiment opnemen met leuke opstiksels, zakken, e.d.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Assortiment niet heel erg ruim.

Pluspunten

Overzichtelijke site, zeer snelle levering.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Article conforme au descriptif, reçu rapidement et très bien emballé.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levertijd,overzichtelijke site,verschillende betalingsmogelijkheden

Assortiment mag uitgebreider.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eindelijk hippe kleren in mijn maat. Lengte is voor mij eerder iets te lang dan tekort. Ik heb laatst een doos vol kleren brsteld en dacht zeker de helft te moeten terugzenden. Het tegendeel is waar.

Het assortiment zou mogen worden uitgebreid.

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt, maatvoering en adviezen kloppen.

Pluspunten

Speciale maat , 42/38 broekmaat. Meestal is dit dus een groot probleem. Zat er al over te denken een naaimachine aan te schaffen...

Pluspunten

Mijn broek was snel kapot.(foutje in de stof) Kreeg gelijk een nieuwe geen stress binnen een week netjes afgehandeld .

Meer promoten bij toeval kwam ik uit bij jullie web site.

Pluspunten

Snelle levering Ruime keuze

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

super snelle levering: dag na bestelling zijn de artikelen geleverd. 3 jassen van zeer mooie kwaliteit en inderdaad lange mouwen retourzending zeer snel verwerkt en daarover ook vlot bericht gekregen in de sale nog voldoende keuze, ook voor jonge mannen

maten tabel: mouwlengte 7 blijkt niet voor medewerkers duidelijk hoeveel cm daarom 3 jassen besteld, waarvan 1 heel mooi was maar retour moest omdat deze heel erg wijd was. het zou fijn zijn als er voor mensen met lange armen, die slank zijn, ook jassen te koop zijn: jassen die niet super wijd zijn

Pluspunten

Maten zijn correct met wat er aangegeven staat op de website. Vlugge en correcte levering van wat wij gevraagd hadden Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor grote personen.

Pluspunten

Perfect dat er in lange, smalle maten kwalitatief goede kleding te verkrijgen is. De levering is erg snel, op de juiste dag besteld is de volgende dag in huis!

Eigenlijk weinig. Als ik dan iets moet bedenken zou het zijn dat het jammer is dat de winkel op zaterdag niet geopend is (alleen op afspraak). Maar tot op heden is dat maar één keer voorgekomen en met de snelle levering is het eigenlijk ook geen groot probleem.

Pluspunten

Goede kwaliteit van de kleding. Ruime keuze, snelle levering en nuttige adviezen.

Pluspunten

Snelle service contact over een niet aanwexige maat goede afhandeling mail

Pluspunten

Goede service. Ook na achterlaten telefonisch bericht werd ik snel terug gebeld en goed geholpen bij het kiezen van de juiste maten. Supersnelle levering, alle items waren perfect en voldeden aan de verwachting. Heel tevreden!

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Prima website en service

Pluspunten

Ik ben heel erg tevreden over de service ! Vriendelijk personeel en zeer snelle levering! Top.

Uitbreding van het assortiment broeken merk Mustang en Mavi? Vooral de gekleurde (spijker)broeken...

Pluspunten

- Snelle levering - Houden aan de afspraken - Goede website - What you see is what you get

- Duidelijkere beschrijvingen bij artikelen

Pluspunten

Ruimere keuze van overhemden. Al eens eerder vermeld

Rietzanger 33

1616 HA Hoogkarspel