Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt.

Pluspunten

Goed assortiment voor lange mens Snelle levering Goede ervaring met retourneren

Graag van tevoren aangeven als bij verschillende merken dezelfde maat in de praktijk niet hetzelfde is. Dit voorkomt onnodig retourneren.

Pluspunten

- Eindelijk een goede kleding winkel die lange mensen helpt om aan kleding te komen - Web interface, en afhandeling van de bestellingen functioneert geheel naar wens.

- Ik heb de pech om lang en smal te zijn. Daarvoor is het aanbod nog steeds tamelijk beperkt. Als ik Jeans selecteer op lengte 40 en taille 33 (wat mijn maat is) dan heb ik de keuze uit blauw, blauw, blauw, ... en met wat geluk ook nog 1 beige broek. Bij een taille maat van 34 is het aanbod een stuk breder. Uiteindelijk ben ik uitgeweken naar 38/33 (niet optimaal, maar past net). Het nadeel hiervan is dat jullie niet te zien krijgen dat er vraag is naar 40/33. Vandaar dat ik dat even langs deze weg duidelijk wilde maken.

Pluspunten

Snelle levering Geen verzendkosten Product kleur komt overéén met de foto

B TO B VERKOOP MOGELIJK MAKEN

Pluspunten

Ook rond de feestdagen zonder problemen op tijd geleverd. Ook de retourzending verliep zonder problemen en het geleverde product voldeed aan mijn verwachting.

Pluspunten

Netjes afgeleverd. Goede producten.

Communicatie bij teruggestuurde spullen (ik heb email gestuurd met te ruilen gegevens en broek is inmiddels aangekomen bij highley tall volgens track en trace maar ik heb geen enkele bevestiging gehad).

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit..

maatvoering lastig ondanks maattabel..vooral omdat het ´plat´gemeten wordt.

Pluspunten

Zeer snelle levering en keurig verpakt

Pluspunten

Goede service ook met omruilen

Het omruilpakket was niet volgbaar anders had ik mijn moeder kunnen bellen wanneer het zou aankomen

Pluspunten

In winkels is het altijd lastig om broeken met lengtemaat 36 te vinden, deze site maakt dat een stuk makkelijker. Heerlijk om allemaal leuke lange broeken bij elkaar te hebben! De levering was ook goed en snel

De keuzes bij ' categorien' op de site vind ik wat verwarrend. Bij ' jeans' vind je (uiteraard) jeans, maar ook bij ' lengtemaat 36', daardoor kan het zijn dat je een aantal jeans mist.

Pluspunten

Snelle reacties op e-mail, snelle goed verpakte bezorging.

Bestel pagina moet via httpS verlopen

Pluspunten

Snelheid en duidelijkheid van de site. Maten zijn precies goed

Pluspunten

Snelle levering en de goederen zijn netjes ingepakt. Ruime keuze in broeken met lengtematen. Makkelijk zoeken op maat.

Sommige links in het footergedeelte van de website leiden naar een 404 pagina. Beperkt assortiment aan bovenkleding.

Pluspunten

Zeer goede service, en ook wel goeie hulp als het om bepaalde merk kleding gaat die je al een keertje geprobeerd hebt en niet past. Dan geven ze goed advies daarover om eventueel iets anders te nemen.

Pluspunten

Goede kleiding voor lange mensen. Goede pasvorm. Snelle levering.

Het is jammer dat er voor een extra lengte maat, 40 in dit geval extra betaald moet worden 10 euro.

Pluspunten

- snelle levering, goed verpakt.

Pluspunten

Mooie overzichtelijk website. Makkelijk te vinden

Maattabel is wat onduidelijk.

Pluspunten

Makkelijk retour. Had een verkeerde maat besteld, na 3 dagen had ik al een andere maat binnen.

N.V.T.

Pluspunten

Snelle levering Persoonlijk contact Meedenken

Pluspunten

Snelle levering Goede service Duidelijke omschrijvingen

Meer verschillende lengtematen broeken

Rietzanger 33