Pluspunten

Mooie kwaliteit broeken Lekker lang

Pluspunten

Overzichtelijke site

Meer keuze in de lengtematen

Pluspunten

Mooie broeken, zeer goede kwaliteit, super draag comfort.

NVT

Pluspunten

Bestelling geretourneerd en binnen de kortste keren stond het geld op mijn rekening. Top.

Als je wat besteld vind ik dat je wel op de hoogte gehouden mag worden als je bestelling onderweg is en het track & trace mag daarbij ook niet ontbreken.

Pluspunten

Snel en precies zoals omchrijving.

Pluspunten

redelijk snelle bezorging (binnen een aantal dagen) netjes en stevig verpakt

Pluspunten

- Het aanbod is goed, veel keus en vooral de overzichtelijke maattabellen bij de artikelen zijn erg handig, omdat de maten per merk soms sterk verschillen. - Snelle reactie bij vragen, ondanks dat het bedrijf enkel per e-mail bereikbaar is. - Klantvriendelijk - Snelle levering

De nieuwe website werkt nog niet optimaal, maar dat zal ongetwijfeld worden opgelost. Tip: (al is dat vooral een persoonlijke wens) meer hippe jeans voor heren, met toffe prints o.i.d.

Pluspunten

Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede, snelle service.

Ik ben heel blij met mijn extra lange broek. Een tegenvaller was dat er een paar naden open lagen. Dat mag eigenlijk niet gebeuren, maar omdat er nog maar 1 exemplaar van de bewuste broek was, heb ik hem niet teruggestuurd maar de naden zelf maar met de hand dicht gestikt.

Pluspunten

- Eindelijk perfecte broeken in mijn maat (W30/31 | L38) - Bij enkele broeken heldere details van de maat in Cm. - Prettige collectie, gewoon leuke broeken voor dagenlijks gebruik

- De prettige kleine collectie in de maten W30/31 - L38 zou ik graag wat uitgebreider zien zodat we wat meer keuze hebben. - Bij enkele broeken details van de maat, zou deze graag bij elke broek zien. V.b. als bij Cars Jeans Bedford - Cairns Wash - Bezorgdag kiezen, pakketjes worden geleverd bij de buren, dit is geen probleem voor mij maar misschien voor andere personen wel.

Nee

Pluspunten

Kleding voor de smalle lange man. Snelle levering,

Pluspunten

Snelle levering, goede producten.

Pluspunten

Denken mee met de klant Oprecht vriendelijk Snelle levering

Pluspunten

Pluspunten

Snelle reactie / terugbetaling bij retour zending

Website onduidelijk ( bij gebruik ipad) Je. Moet ' menu' indrukken om verder te gaan. Veel logischer is om meteen heren/ dames e.d. Aan te geven. Was in het begin zoeken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

service, afhandeling na klacht

Pluspunten

Goede kwaliteit overhemden. Lange rugpanden, zodat het overhemd goed in de broek blijft zitten.

Pluspunten

graag zou ik zien dat er meer broeken aangeboden werden met 29-met de lengte 36/38 of 30-lengte 36/38

Pluspunten

Mijn lengte is 187m. Broeklengte 36 is goed. Kleur is ook mooi. LTB jeans Molly zit goed strak. Ben erg tevreden met deze broek.

Een tip voor diegene die LTB jeans jonquil, dit is vrij soepele stretch jeans stof bestel een maat kleiner. Lengte is goed kleur ook.

Rietzanger 33

1616 HA Hoogkarspel