Heel klantvriendelijk

Goede service!

prima overzicht, makkelijk te bestellen

zie bovenstaande, enig nadeel vind ik de retourkosten. winkels voor lange mensen zijn niet in de buurt, dus ( en zeker in deze tijd) nu meer genoodzaakt on-line te bestellen. verschillende merken broeken met dezelfde wijdte maat hebben toch verschillende pasvormen. zeker bij een eerste bestelling is het toch nog even uitvinden welk merk het best past en zit bij mijn zoon, dus jammer van de kosten als je retour moet zenden

top

snelle levering, goede service aan telefoon over maatvoering

Retour

Mijn geplaatste bestelling was snel verzonden, zonder lang te wachten kond ik al in ontvangst te nemen. Maar toen wau ik mij zending retourneren om dat mijn bestelde artikelen patsen niet MOEST IK RETOUR ZENDING ZELF BETALEN 7,35€. Naar mijn mening is dat niet meer echt van toepassing in deze tijden en bij de plaatsen van bestelling nergens viel op dat retoerne IS VAN EIGEN KOSTEN. Heel erg jammer maar ik ga daar door niet meer hier artikelen aanschaffen =de markt is groot.

Mooie producten en goede service

Na een verkeerde levering netjes en snel opgelost, ben erg tevreden ga zeker vaker een aankoop doen

Precies wat ik zocht!!!

Klantvriendelijk!!!!!

Zit erg goed

Website erg duidelijk ook de maatkiezer is goed. Verwerking goed en snelle levering !

Prima broek snel geleverd

Goed product, goede klantenservice, goed tevreden dus.

Op zoek naar lange shirts voor mijzelf kwam ik bij toeval op jullie site. Benieuwd naar de kwaliteit en de daadwerkelijke lengte van de shirts heb ik een bestelling geplaatst. Heel blij was ik toen het pakketje op de deurmat kwam en de prijs, kwaliteit en de belofte die men doet op internet ook echt uitkwam. Direct mijn volgende bestelling geplaatst voor sportkleding. Ook deze ontvangen en wederom precies zoals omschreven op de website. Erg blij dus dat ik met mijn lengte deze site heb ontdekt.

Heel goed dat er zo een keuze is in lange maten.n zijn

Doordat het bestelde product niet paste, heb ik deze terug moeten sturen. Helaas kostte mij dat bijna €8. Om dan nog eens iets te bestellen en niet zeker te zijn of het past lom dan weer te betalen zie ik dan toch vanaf. Verder alles vlot verlopen.

Duidelijke website, goede lengtemaat, mooie producten

Duidelijke website, goede lengtemaat, mooie producten. Levering conform website maar mag sneller (duurde nu 3 dagen)

Goede en snelle service, prima producten

Eén product bleek niet voorradig: dit werd snel gemeld en opgelost.

Echt blij met deze site!

Eindelijk een mooie site gevonden voor lange dames, zodat mijn broeken niet meer te kort zijn. Mooie kleding en snelle levering. Ik ben er blij mee!

Heel klantvriendelijk

De maat van de bestelde tshirts was niet meer beschikbaar. Ik kreeg direct een mailtje met andere opties. Perfect meegedacht!

Alles naar verwachting.

Alleen zoekfunctie op website kan beter. Na het ingeven van mijn maten worden broeken getoond. Als ik er daar dan een van kies dan verwacht ik dat deze er is in de geselecteerde maten. Dit is vaak toch niet het geval. Verder vrij dure sportbroeken maar de bestelde waren wel perfect van maat en dat is wel wat waard.

Geen goede maatvoering

Broek van Madame Liz gekocht, veel te lang voor een lengte 36,terwijl het een lengte 38,of meer, is. Andere broek was nl wel goed. Jammer dat de maatvoering niet klopt, maakt je onzeker bij bestellen. Op eigen kosten vermaken of terugsturen was het advies. Extra kosten evt.

Goed product

Product voldoet aan de verwachtingen en is snel geleverd.

Top ,

Ik met 2.12 mtr ben geslaagd mee super mooie joggingsbroeken. Dank daarvoor.

Eindelijk lange sportbroek Goeie kwaliteit en snelle levering

Precies wat ik ervan had gehoopt

Twee joggingbroeken besteld die goed passen, snel geleverd.

Geld incl verzendkosten terug

Lekker vlot en goede broeken

Levering kwam lekker op tijd en de broeken waren van goede kwaliteit. Geen probleem ondervonden met deze zaak, kan wellicht de website ietsjes moderner omdat ik een beetje moeite had met de checkout pagina.

Joggingbroek die lang genoeg is

Duidelijke site en een assortiment in mijn geval joggingbroeken die lang genoeg zijn. Er zit ook gelijk een retour formulier en sticker bij, dus als je wil retourneren dan kan dat ook makkelik

Mooie kwaliteit, ruime keuze ..

Ruime keuze, mooie kwaliteit, snelle levering. De bestelde producten voldoen volledig aan de verwachtingen. Ik ben een tevreden klant !

Rietzanger 33

1616 HA Hoogkarspel