Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit goede prijs / kwaliteit verhouding

meer keuze in jassen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Telefonisch goed geholpen. Snelle levering . Zeer positief. We hopen nog een keer opnieuw te bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim aanbod Super dat afmetingen erbij op staan

Levering alleen overdag en dan nooit thuis, nu bij buren binnengebracht maar die kennen we eignelijk niet., dus vervelend dzt zij daarvoor opdraaien. Via post of kiala zou pak handiger zijn, dit,gegeven is toch iets wat mij ertoe belet regelmatig een bestelling te plaatsen, helaas, want mijn vriend winkelt niet graag en als je zp groot bent is het super handig een toffe online winkel te hebben. Niet zeker of er andere opties zijn? Retourkosten vallen ook tegen Rest, site, aanbod etc top!

Pluspunten

Snelle levering, prima pasvorm trainingsbroek.

Beperkte collectie trainingsbroeken.

Pluspunten

De service is uitstekend en de website is zeer uitgebreid!

Pluspunten

Duidelijke website, goede maatvoering en snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

Pluspunten

Gebruik site om te bestellen, goed en doeltreffend. Snelheid en afhandeling bestelling. Verzorging in z'n geheel.

Geen op- of aanmerking tot nu toe.

Pluspunten

Acceptabele levertijd, Gebruikt materiaal ziet er mooi uit en het uiterlijk van het trainingspak is erg mooi en heek erg netjes afgewerkt.

Maatvoering nog duidelijker en nauwkeuriger aangeven en ook afstemmen op smalle/dunne mensen. Ik beschik over kleermakers maatgegevens maar deze waren niet goed vergelijkbaar, de kleding was veel groter dan de opgegeven maten en was dan ook helaas veel te groot.

Pluspunten

snelle levering van bestelde goederen. Goede kwaliteit prijs verhouding.

maattabellen beter toespitsen op lichaam verhoudingen.

Pluspunten

Levert wat ze beloven en wanneer. Flexibel en gestructureerd in geval van retour zendingen.

Pluspunten

sneller service, prima kwaliteit.

Pluspunten

model zit perfect

track & trace werkt niet ( geen idee of dat aan jullie ligt)

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke communicatie

Pluspunten

Eigenaresse van Highleytall heeft mij meer dan uitstekend geholpen. Via de e-mail veelvuldig over-en-weer gecommuniceerd om de beste maatvoering trainingsbroek en jasje te bemachtigen. Voor lange mensen, in mijn geval 2.06 meter, is Highleytall.nl een perfecte zoeklocatie.

Geen verbeterpunten. Uitstekende service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goeie website en zonder problemen bezorgd

maat klopte toch niet helemaal.

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke website Mooie sportbroeken, waarin voldoende keus.

Het zou wel fijn zijn als er meer variatie zou zijn in de maten, bijv. nu 2xl genomen voor de breedte, echter dit is lengtemaat 40 waardoor ik er een stuk af moet halen, en het effect van het koordje onder aan de pijp weg is. Maar overigens echt superblij met jullie sportbroeken!!

2 sterren: slechter dan verwacht

weinig kwaliteit

Pluspunten

Overzichtelijk, snelle levering

Beperkte keuze

Pluspunten

Snelle service. Ook het ruilen: gebeurt niet vaak dat een trainingsbroek te lang is, toch maar een maatje korten.

Pluspunten

-Snelle levering -Snelle service -Makkelijk bereikbaar via telefoon in geval van problemen (broek te weinig geleverd) -Prima broeken

Wanneer je verschillende broeken wil toevoegen aan winkelmandje, moet je elke keer weer de zoekcriteria ingeven. Zo had ik gezocht op alle broeken in mijn maat W en L Elke keer ik een broek aan winkelmandje toevoegde moest ik deze zoekcriteria terug ingeven. Zou mogelijk moeten zijn dat je terug komt waar je ervoor was.

Pluspunten

Snel mailcontact

Pluspunten

Goeie service.... mijn broeken warden pas heel laat door LTB geleverd, ik werd netjes gebeld. Er was een verkeerde maat geleverd, ik werd weer netjes gebeld. De juiste maat werd kosteloos nagestuurd. Daar hou ik van. :-)

Rietzanger 33

1616 HA Hoogkarspel