Positief

Fijn om kleding te vinden voor mijn zoon van één meter negenennegentig 1.99 meter Jammer dat er maar een thirt met lange mouwen in de collectie zit.

Prima site voor de lange mensen!

Al meerdere keren broeken gekocht voor langere mensen. Prima ervaring.

Goede site. Goede maat voering. Erg blij met lengtemaat 40 voor mijn man. Ga zeker vaker bestellen.

Snelle levering, tegenvallende stof

De broek die ik ontving was een soort van fleece stof aan de binnenkant. Dit stond niet vermeld bij het artikel. Van de shirt was er 1 veel te groot en 1 te klein, zelfde maat opgegeven. Ook de retourkosten zijn hoog. Dus voor mij geen tweede keer.

Eindelijk een plek waar de kleding past.

Het is fijn om niet allerlei winkels af te lopen om iets te vinden dat past. Mouwen op de juiste lengte. Niet te wijde shirts en jassen. En broeken met de juiste lengte.

Al jaren koop ik hier mijn kleding. Altijd super snel geleverd. Past het een keer niet..... Geen enkel probleem. Makkelijk terug te sturen. Het aankoopbedrag krijg je direct terug gestort.

Eindelijk goede broeken voor mijn 14 jarige zoon van bijna 2 meter. Ik ben heel tevreden. Levering is ook top

Goede kwaliteit

Broek is van goede kwaliteit en zit perfect. Enige punt van aandacht is dat het assortiment vrij beperkt is.

Weer een goede & snelle service

Gewoon goed!

Goede communicatie, snel geleverd, goed product

Ik heb onlangs voor het eerst bij Highleytall besteld. Een dag na de bestelling kreeg ik een mailtje dat de door mijn bestelde broek toch niet op voorraad bleek, met de optie om de bestelling te annuleren. Ik vond het niet erg om te wachten en tot mijn verrassing kreeg ik de broek enkele dagen later al. Fijn om zo op de hoogte gehouden te worden. En de broek bevalt ook nog eens top. tip voor een 10: gebruik modellen voor het tonen van de kleding. Nu zag ik alleen de broek zelf, maar kon ik niet zien hoe deze viel op een persoon.

Fijne webwinkel

Snelle service, duidelijke communicatie, mooie producten

Heerlijke lange shirts

Ik ben 1.82. Eindelijk heb ik lange shirts gevonden. Heel erg blij mee

Mooie keus voor mensen met lange benen.

Goed en netjes. Verkoopster denken ook mee.

Perfecte kleding voor lange mensen.

Goed webshop met makkelijk te selecteren kleding en goede omschrijving pasvorm

Snel, ook vriendelijke reactie via de telefonische klantenservice.

Snel geleverd en prima kwaliteit.

Fijne sportbroek voor mijn jongste zoon. Lekker lang en smal in de taille. Perfect voor zijn bouw, met zijn lange benen.

Goed product telefonisch goed bereikbaar

Voldoet aan verwachting.

Snelle levering, goed product

Geen teleurstelling, prima kwaliteit.

Verwachting qua kleding kwam uit en een snelle levering.

Maten kloppen

Voor mijn zoon eindelijk de juiste lengtemaat gevonden bij jullie. Had 2 maten besteld, de eerste trainingsbroek die hij aantrok pastte uitstekend. Ook qua fitting, niet zo n slobbergeval! (xl-lengtemaat 36)!!

Een online bedrijf in de buurt met een goede service

Bij toeval kwam ik bij dit bedrijf terecht. Omdat ik in de buurt woonde kon ik de bestelde broek nog dezelfde dag op de fiets ophalen. Top, Frans Kramer.

geen kleinere maat beschikbaar

Jas viel erg breed uit, was XL, mijn normale maat. Echter kleinere maat was niet beschikbaar. Echt wel een mooie jas, dus jammer. Ook de retourkosten zelf moeten betalen is dan toch een beetje een domper.

Ruilen voor mij niet duidelijk

Heb gemaild, maar nog geen reactie gekregen. Inmiddels de producten retour gezonden met verzoek erbij voor nieuwe producten. Ik hoop dat dat goed gaat. Het retourneren is duidelijk voor mij, maar de ruil service niet.

Rietzanger 33

1616 HA Hoogkarspel