Netjes en snel geleverd

Eindelijk een lange trui gevonden van goede kwaliteit

Hele goede kwaliteit, mooi om te zien en prima lengte.

Snel en goed!!!!

Wij zijn blij met de kleding, alles past en zit fijn!

Past perfect

Snelle levering, past goed, ik ben erg lang

Super snelle levering, perfect passende broeken

Snelle service qua levering. Broeken passen perfect.

Goede service, kwaliteit product minder

50% van mijn bestellingen heb ik vanwege defect product helaas moeten ruilen voor een nieuw artikel. De service is snel, vriendelijk en correct. Wat ik jammer vind is dat de bestelde joggingbroeken mijn zoon heel goed bevallen maar dat de kwaliteit nu voor de tweede keer erg tegenvalt.

Is een top bedrijf met geweldige service

Grote sor****** voor de man met een uitzonderlijke maat.

Reddelijk snelle reactie op vragen, zowel telefonisch als via E-mail

Ik had een trainingsbroek besteld maar ik was er niet blij mee; terug gestuurd (wel jammer dat het 7,25 Euro kost), maar vergeten de retour brief in het pakketje te stoppen. Gebeld en gemeld, prettig te woord gestaan. Naderhand nog een mail gestuurd met nadere gegevens. Een mail gekregen dat het ontvangen is en verwerkt. Nu nog even wachten tot het geld op mijn rekening staat. Ik vind de vraag om een beoordeling te geven wel te vroeg gesteld. Ik ben niet blij met het materiaal van de broek en denk dat ik geen ander hier bestel vanwege het zelf moeten betalen van de retour kosten.

Prachtige jurk. Snel bezorgd.

mooie jurk besteld. Pasvorm precies goed bij mijn lengte. Prima contact en snelle bezorging. Ga hier zeker vaker bestellen

Mijn zoon van 2 meter en maatje S heeft altijd te korte trainingsbroeken. Bij Highleytall zijn deze niet alleen extra lang, maar zelfs op lengtemaat! Hij is helemaal happy, dit had ik jaren eerder moeten weten!

Mooie broeken snelle service

Mooie broeken snelle service. Zeer tevreden.

Prima snelle levering

Ik ben erg blij met de broeken. En eindelijk een goeie lengte. En mooie kwaliteit. Ik ben blij met jullie!

Super snelle levering@

1 ster minder omdat ik heeeel veel moeite moest doen om mijn bestelling te betalen. Ik hoop dat het de volgende keer sneller gaat.

mooie broeken op goede lengte, fijn

snelle correcte levering

Goede service en snelle levering

Ik had een probleem om een broek met de juiste maat te vinden. Probleem bij highlytall voorgelegd. Kregen dezelfde dag nog bericht dat ze een broek binnen hadden gekregen. Top. Snel besteld en volgende dag geleverd. Prima service

Eindelijk joggingbroeken die lang genoeg en niet te wijd zijn

Eindelijk joggingbroeken die lang genoeg en niet te wijd zijn

Snel, netjes geleverd

Het product was heel snel in huis. Ik had alleen geen indicatie van de levertijd in de mail geloof ik. Het product was helaas te groot dus is retour. Dat kon gemakkelijk via het bijgeleverde retouretiket en -formulier.

Goede ervaring met jullie

Al diverse keren kleding bij jullie besteld, en weet inmiddels wat ik wel en niet moet bestellen. Broeken aan mij niet besteed ( kwaliteit matig snel versleten) overhemden en truien zijn prima.

TOP

Lekker lange mouwen en broeken. Zo fijn.

Vele broeken zijn in mijn maat niet op voorraad

Naast het niet op voorraad zijn, kan ik ook niet aangeven dat ik een berichtje wil als deze broek, in mijn maat, weer op voorraad is. Gemiste kans.

Model kwam niet overeen met de afbeelding

Had 3 broeken besteld maar 2 ervan kwamen totaal niet overeen met de afbeelding, beetje jammer. Wat verzending betreft, prima

Mooie lange broek in recordtijd geleverd!

Voor de verjaardag van mijn man heb ik een lange sportbroek besteld. Deze werd in korte tijd geleverd. Bedankt.

Goede dienstverlening en ruime keus

Ik ben eigenlijk beetje te klein voor de meeste kleren van highley met mijn 1.83. Mijn zusje is 1.88 en die past alles perfect.

broek zit perfect

Heerlijke broek, snelle levering. De maat klopt, fijn dat jullie lengtemaat 36 hebben

Jammer dat er levering en retour kosten moeten betaald

Rietzanger 33

1616 HA Hoogkarspel