snel en duidelijk

snel en duidelijk

Voldeed niet aan verwachtingen

Daarnaast helaas lange levertijd

Eindelijk een goede joggingbroek voor mijn lange zoon. Niet te ruim in zijn middel en lang genoeg bij de benen.

Prima website, snelle levering

Retour makkelijk geregeld en nieuwe levering kwam snel. En zo blij met eindelijk broeken die lang genoeg zijn voor mijn zoon!!

Met mijn lengte van 1.97 eindelijk een goed adres voor mijn traininspak.

super, goed geholpen.

oke.

Broeken lijken prima kwaliteit, fijn een winkel te hebben gevonden die zich gespecialiseerd heeft in langere broeken dan regulier te krijgen zijn. Levering was binnen een paar dagen, prima.

goede producten, goede service

de kleding zelf past goed en is van goede kwaliteit (blijft mooi na het wassen) de verzending is snel en correct

Netjes geleverd

Kleding netjes geleverd. Werd ook op tijd gemaild dat sommige kledingstukken later of niet geleverd werden met de vraag wat ik wilde. Zeer netjes

Super snel geleverd

Broek kon ik snel afhalen. Top

Online joggingbroek besteld en de volgende dag konden we het al afhalen. Maten op de site waren duidelijk omschreven. Echt super.

Prima site, bestelling correct en snel verzonden.

Bestelling snel ontvangen!

prima spullen

snelle levering ,maar mis wel leuke aanbiedingen qua broeken

Professioneel en persoonlijk advies

Ik twijfelde over mijn lengte en breedte maten. Ik ben per mail heel goed geholpen en geadviseerd De uiteindelijke keuze bleek ook de goede te zijn. Heel fijne broek.

Snell levering en prima kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit. Maten prima. Goede lengte.

besteld, gekregen, kwaliteit, goeie service

Altijd goed, zonder verrassingen

Dit is voor mij nu dé plek om broeken te kopen. Voldoende keuze, netjes en snel bezorgd. Maar vooral ook qua maten, ik zit hier altijd goed. Via andere sites voor lange mensen heb ik meerdere keren gehad dat de broeken toch anders uitvallen dan gedacht. Nu hier voor de tweede keer besteld en het past weer perfect. Ik blijf hier terugkomen voor mijn broeken.

Goede service en perfecte kleren voor lange mensen

Duidelijke beschrijving over pasvorm op de website en snelle levering. Al meerdere keren goed geslaagd. Onlangs bij een vergeten item in een levering was er een snelle respons via email en een snelle nalevering. Als er een keuze optie zou zijn voor een langzamere / milieuvriendelijkere levering in plaats van alleen de normale levering zou het perfect zijn :)

Correct

Levering en retour zorgvuldig gedaan

Het geleverde is van perfekte pasvorm

Eindelijk broeken op goede lengte

Ik ben 1,87 en heb hele lange benen. Broeken op lengte kopen is altijd een crime geweest. Het Highleytall gaat mij dit nu makkelijker af. Wel jammer dat als een product niet bevalt je de verzendkosten moet betalen, maar verder top broeken.

Slechte service, maar goede kwaliteit

Lange levering. Duurt langer dan een week om te leveren naar belgie.

Rietzanger 33

1616 HA Hoogkarspel