Fijne broek, valt erg lang voor een lengte 36

Broek snel in huis

Snel geleverd en goed lange producten

Het werd binnen 2 dagen geleverd. Het was de eerste broek die ik heb gevonden die lang en breed genoeg was. Want ik ben meer dan 2 meter lang en kan nergens broeken in mijn maat vinden, maar deze zijn perfecr.

Super blij met kleren die mij echt passen!

Ik heb een jurk gelocht die mij perfect past. Ben enorm blij mee.

Snelle levering, perfect product

Prachtige skibroek, perfect op maat. Snelle service en ook telefonisch werd ik erg vriendelijk geholpen. Kortom, een heel tevreden klant!

Behulpzaam

Mijn ervaring met jullie is goed verlopen. Ik heb nl twee mannen in huis die beide broeklengte 38 nodig hebben en was ik uiteraard content dat ik een betrouwbare website vond om te bestellen. Enkel spijtig dat jullie geen fysieke winkel hebben waar ik eens met mijn man en zoon kan langskomen want voor een broek te bestellen is mogelijk maar de tussentijd met terugzenden en ruilen neemt wat tijd in beslag en vind ik het moeilijk om ook al eens een hemd,bloes of jas te bestellen.

Alles top geregeld!

Toegankelijke website, snelle levering

Na de bestelling ontdekte ik dat ik de verkeerde maat in m’n winkelmandje had gedaan. Aan de telefoon werd ik vriendelijk geholpen en ze heeft de maat in de bestelling nog kunnen wijzigen. De broeken werden snel geleverd.

Zeer content

Ben al heel mijn leven opzoek geweest voor lange broeken die lang genoeg waren heb nu lengte 38 genomen en heb een broek die zelfs iets te lang ik zeer blij ermee

Goede maat omschrijving

De maat van de broek was perfect, mooi product alleen jammer dat de stof heel dun is. Het is echt een trainingsbroek voor de zomer. Voor de rest is het een goede prijs kwaliteit verhouding en keurig op tijd geleverd. Ik ga hier zeker vaker kopen maar zou dan graag wat meer info willen over de dikte van de stof.

Fantastische jogging broeken

Onze super slanke 14 jarige dochter van 187cm zei: het voelt gek om eindelijk een broek te hebben tot aan mijn enkels... ik heb twee verschillende merken besteld, beide zijn van een mooie van kwaliteit stof, goed afgewerkt. De volgende dag verzonden, deze website is een aanrader.

Netjes verpakt, snelle verzending , goed artikel

Prima pasvorm

Prima pasvorm en ook de lengte was prima

Too

Top zaak altijd op tijd maat perfect gr mevr spanjaart

Eindelijk gevonden wat ik zocht en dat voor een schappelijke prijs!

Al lange tijd ben ik op zoek naar sportkleding die lang genoeg is en Higleytall heeft het gewoon. Mijn hardloopbroek is van uitstekende kwaliteit en de prijs is niet hoger dan je voor andere betaalt (die dan altijd te kort zijn). Snel geleverd. Alleen de opgegeven maten in centimeters klopte niet: mijn broek was langer dan opgegeven. Dat was alleen maar fijn. Ik ben erg blij met mijn aankoop.

uitstekend

duidelijke website, prettig inkopen en goede kwaliteit

Snel en zoals de omschrijving

Mooie echte winterjas voor mijn vrouw

mooi vest van only-m

mooi vest van Only-M prachtige kleur en Highleytall is de enige longwear winkel die dit vest in deze mooie oranje kleur heeft!

Fijne en ruimzittende joggingbroek

Het is een fijne en voldoende ruimzittende joggingbroek.

Snelle levering en mooie producten

Mijn zoon heeft eindelijk joggingbroeken die de juiste lengtemaat hebben. Daarnaast zijn het ook prachtige broeken. Hij is er erg blij mee. De bestelling werd snel geleverd.

Klantvriendelijkheid

Per ongeluk foute kleur broek afgeleverd. Klantenservice was vriendelijk en klantgericht. Helemaal tevreden.

Betalen voor retour

Net pakketje teruggebracht. Moest 7,5€ afrekenen. Geen highleytall meer voor ons!

Super goed, super vriendelijke dames

Fijn bestellen, duidelijke info en goede, nette levering

Voor het eerst ontdekt. De kleding past echt heel goed, heel blij mee. Ook met bestellen en verzenden ging alles goed!

prima levering

prima leverancier

Mooie broeken ,altijd weer een uitstekende ervaring

Prima bedrijf met een goede service!

Rietzanger 33

1616 HA Hoogkarspel