Top geregeld

Overzichtelijk site, ruime keuze, snelle levering

Top geregeld!

Fijn bedrijf

Jas besteld Snel geleverd en blij met de aankoop

Vlotte levering

Joggingbroek gekocht, mooie lengte stof had iets zachter gemogen aan de binnenzijde. Verder goede pasvorm

Levering snel en website oke

Zodra je een fijne broek wilt bijbestellen doordat je oude op is, is deze niet meer te bestellen. Ben nu “ uitbesteld” omdat geen enkele van mijn oude broeken meer te bestellen is. Snap niet waarom deze niet terug op voorraad komen.

Netjes verpakt en prima levering via postnl. Enige dagen later in huis. Is óók prima hoeft voor mij óók niet al de volgende dag.

Fijn die sportkleding op lengte

Maten kloppen. Snelle levering

Eindelijk sportbroeken/Joggingbroeken voor mijn man,die van goede kwaliteit zijn en LANG genoeg. Alleen jammer dat er altijd maar heel kort alle maten zijn. Mijn man heeft lengtemaat 36,nu lukt het met 38 ook. Maar de L is altijd meteen weg (misschien meerbestellen )???

Fijn, nooit meer hoog water ☀️

Heerlijk dat jullie broeken voor lange vrouwen hebben! Dream jeans zijn altijd goed en fijn, en ook leuk om af en toe een ander merk uit te proberen. Dus grotendeels blij! Iets meer keuze naast jullie goede basics zou leuk zijn (dus wat meer broeken met een werkje erin of een wat gewaagdere kleurstelling). Had een broek in de uitverkoop besteld die niet geleverd kon worden. Daar kreeg ik na betaling een mail over. Daar knap ik altijd nogal op af... en ik kreeg een soortgelijke mail die helemaal niet voor mij bedoeld was (kennelijk gebeurt het dus vaker). Daar zou ik wel iets aan doen.

Mooi maatwerk

Eindelijk een joggingpak die perfect zit.

Vlotte levering

Vlotte, correcte levering

Heel slecht.

De broek die ik bestelde bleek véél te groot. Ik heb de maatvoering aangehouden zoals die door jullie wordt beschreven. Er klopte echt helemaal niets van. Erger nog vond ik dat ik de broek niet kosteloos retour kon zenden. Al met al ben ik dus geld kwijt en heb ik niets, terwijl ik naar mijn mening door jullie niet goed geïnformeerd ben. Met vriendelijke groet, Chris de Ridder

Snelle levering, perfect op maat en goeie kwaliteit.

Binnen 24 uur hadden we bestelde in huis, keurig verpakt!

Snelle levering en op t eerste zicht goede kwaliteit

Duidelijk, overzichtelijk en betrouwbaar

Mooie kleding!

Ik bestel regelmatig kleding uit de webshob en altijd naar tevredenheid. De kwaliteit is goed en de kleding komt overeen met de afbeeldingen.

Ge-wel-dig!

Ik ben 1.91 meter en bij welke winkel ik ook kwam waren de broeken altijd te kort. Zelfs op Zalando met een breder collectie lukte het mij niet om de lang genoege broeken te krijgen. Maar toen ik de website van Highleytall vond, wist ik dat het goed moest zijn. Ik hoefde niet eens 2 seconden te kijken en ik vond al een leuke broek met de goede lengte. Het is de eerste keer sinds 5 jaar dat ik weer broeken kan dragen die lang genoeg zijn. Ik ben heel gelukkig met deze site.

Snel en correct

Service zoals hij moet zijn met hoogwaardige producten.

Ik heb het voor de eerste keer besteld bij jullie. Ik ben heel te vrede. Ik ga nog bij jullie bestellen. X

Heb met mijn 203 cm lengte eindelijk een joggingbroek (panzeri) gevonden die qua lengte goed is maar ook een hele mooie pasvorm heeft.

Mooie webwinkel

Goede en vlotte levering. Mooie verpakking. Helaas had ik retourkosten.

Goed!

Super service.

Mooi product, wel pas laat geleverd

Vrijdagavond een broek voor mijn man besteld en direct betaald. De broek kwam pas woensdagmiddag binnen. Dit terwijl er in eerste instantie vermeld werd dat de broek de volgende dag verzonden zou worden. Broek zelf is wel goed! Mooi op lengte en goede pasvorm.

Volgens verwachting

Website is duidelijk en maatvoeringen worden goed uitgelegd. Prijzen zijn hoog maar dat is begrijpelijk voor deze nichemarkt. Wel jammer dat retourzendingen voor kosten van de klant zijn, dat heeft me er lang van weerhouden hier te bestellen. Over de bestelling wordt duidelijk gecommuniceerd en de kleren waren goed verpakt. Gelukkig paste alles.

Rietzanger 33

1616 HA Hoogkarspel