Ik heb nog niks na 1 week ontvangen, dus waarom een review

Zit nog steeds op mijn pakketje te wachten, in de mail staat post ontvangen door postbedrijf, maar het kan druk zijn, jaja het zijn geen kerstdagen meer

Maatwerk

Lang gezocht naar de perfecte joggingbroek, met het merk panzeri was ik wat sceptisch, maar ze zitten fantastisch en ze kunnen zelfs nog langer. Snelle service en makkelijke site. Hopelijk ook snel een app.

Geduld is een schone zaak.

Wacht al een week op de bestelling. Daar baal ik van!

Snelle levering en mooie kwaliteit van de trainingsbroek

Kleding op maat! En telefonisch geweldig advies.

Ik heb al vaker kleding besteld voor mijn zoon maar ook voor mezelf. Bij twijfel over een kledingstuk krijg je telefonisch heel goed advies.Er wordt goed met je meegedacht. Top !

Snel bezorgd, goeie kwaliteit

nog niets ontvangen

Vanaf afgelopen maandag is de zending in bestelling ???????? zijn nu 5 dagen verder , men zegt .....heb geduld Vind het wat lang duren

Nog geen ervaring

Ik heb al 3x een mail gehad dat het pakket bezorgd zou worden. Vandaag, na 3 dagen gewacht te hebben, zat er een briefje verstopt tussen de brievenbus, dat ik morgen het pakket bij een PostNL punt op kan halen. Dus ik heb verder nog geen ervaring.

Niet goed

Ik wacht al een week op mijn joggingbroek

Snelle bezorging Door de site precies de juiste maat van de blouse gekregen

Snelle service.

Keuze is reuze en snelle service

mooi vallende broek, eindelijk lang genoeg!

Voor mijn werk heb ik broeken besteld bij Highly Tall. Super service! Kreeg netjes doorgestuurd welke broeken voor mij geschikt waren. Uiteindelijk 1 broek besteld, binnen 3 dagen geleverd. Zit geweldig, eindelijk een broek die lang genoeg is (zelfs iets te lang). Nieuwe broek bijbesteld.

Snelle levering, jammer dat het product eerst niet leverbaar was zonder aanduiding wanneer wel.

Snelle levering, goede service

Als eerste al fantastisch dat er een kledingsite bestaat voor lange mensen, daar word ik al blij van. Verder een goede service en leuke moderne kleding. Bezorging op tijd, kwaliteit van de kleding is goed en het retourneren gaat makkelijk.

Maat is heeeel raar!

De broek is voor een reuzin! Lengte 36 is in het echt enorm lang en ook de breedtemaat is enorm!

Website is duidelijk en genoeg informatie.

Fijne site en makkelijk, ik ga zeker meer gebruik maken van deze site.

Zeer tevreden over het kledingstuk en snel geleverd!

Voor het eerst iets besteld bij Highleytall en blij met mijn aankoop.

Prima! Goede kwaliteit kleding, goed verpakt e netjes in een stevige dood geleverd. Geen commentaar. Wel wat prijzig, maar zeker de kwaliteit wel waard!

Mooie broek, lang genoeg, zit heerlijk.

Verkeerde product gekregen

Ander product gekregen dan besteld

Goedzittende broek voor een mooie prijs

Altijd op zoek naar lange pijpen en dat vind ik bij highleytall. Ik ben 1.78 en heb ook nog echt lange benen. Dus helemaal blij.

Snelle bezorging

Voor het eerst hier wat besteld, maar het was prima voor een goede prijs

Was snel besteld en geleverd

Geweldig goed

Rietzanger 33