EINDELIJK EEN TOP WINKEL VOOR MIJN LANGE ZOON

Yes wat een feest, om na jaaaaren zoeken en vermaken en zelf naaien en met hoog water in de polder lopen en expres hoge schoenen aantrekken.......ja ja pfffffff........ EEN GEWELDIGE WINKEL ONLINE GEVONDEN !!!! Klein nadeeltje is dat je niet kosteloos iets kan omruilen. Retour ...is betalen.....das ff jammer.

Fijn, eindelijk een website waar ik broeken voor mijn slanke lange zoon kan vinden die lekker zitten

Ik heb een zoon van 190 cm en een slanke taille (maat 30). Het is dan ook lastig om goede broeken te vinden. Ik heb al meerdere sites bekeken maar bij Highlytall vond ik gelukkig meerdere modellen met een lengte 38. Snelle en nette levering. De broeken zitten geweldig.

Heerlijk, een broek met mijn breedte maat en lengte maat!

Snelle levering van de broeken, twee werkdagen. Super om mijn lengte maat en breede maat gecombineerd in een broek te kunnen bestellen.

Snelle aflevering, keurig verpakt

Net als de vorige keer, pakket snel ontvangen en alles netjes ingepakt.

Geweldig merk: Only-M en super snel

Ik ben wederom erg tevreden over HighleyTall! Geweldig merk Only-M, goede pasvorm en mooie kwaliteit. Mouwen lang genoeg en rok tot ruim over de knie. Daarnaast heb ik m’n bestelling razendsnel in huis en dat vind ik ook echt heel prettig. Dikke 5 sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fijne winkel

Bestelling uitstekend geleverd

Eindelijk een broek met lengte

Eindelijk een broek die niet te kort is. Alleen het model is erg ouderwets. Maar het is niet anders.

Goede spullen en vlotte levering

Website duidelijk. Makkelijk bestelling plaatsen en betalen

Snelle levering goede kwaliteit

Kleding werd snel geleverd en is van goede kwaliteit. Wel jammer dat je toch de retourverzendkosten moet betalen als je een andere maat van hetzelfde product koopt, dus omruil. Ik zou het klantvriendelijker vinden, dat je in dat geval die kosten niet hoeft te betalen. Alleen als je het product niet koopt. Verder heel tevreden.

Betrouwbaar gebleken de afgelopen jaren, altijd goeie kwaliteit, service en levering!

Gewoon een super bedrijf in grote maten. Veel Keuze, snelle levering, reageren altijd op mails.

Lekker snel geleverd, goede retourservice

Hé hé, eindelijk broeken die niet te kort zijn. Snelle service, en zeer soepele retour (per abuis verkeerde besteld). Het geld stond per omgaande weer op mijn rekening. Ook de nieuwe bestelling was er binnen twee dagen. Mooi verpakt in herbruikbare doos.

Zeer Content

- Service en informatie voorziening erg vriendelijk en geduldig - Niet alle kledingstukken waren voorradig - Erg content met bestelde en bezorgde kleding

Goede maat valt goed

Mooie site Snelle levering

Heel klantvriendelijk

Het product voldeed niet aan de verwachting, maar de medewerkster van Highlytall liet het kosteloos terugsturen en stort het betaalde bedrag terug op mijn rekening.

Snel geleverd, netjes verpakt en goede berichtgeving

Het zoeken op de website is zeer gemakkelijk, alleen zou ik bij de maattabel ook graag centimeters erbij willen zien. Nu moest ik hier naar zoeken op een andere website, heel klein aandachtspuntje ;) Verder ben ik uitermate tevreden! Het betalen was gemakkelijk, ik werd goed op de hoogte gehouden van het traject van mijn pakket en de yogabroek zit heerlijk ❤️

Perfecte service

Ik had voor kerst besteld en mocht indien het niet paste ruilen nadien. Ik heb inderdaad een broek geruild en een nieuwe besteld die ik ondertussen ook ontvangen heb maar helaas is ze alsnog te klein van taille en moet ik ze alweer terug sturen naar jullie. De kans bestaat dat ik ze toch ruil voor een grotere maat indien deze terug in voorraad is natuurlijk.

Snel verzonden, fraai verpakt en product geheel naar verwachting

Snel verzonden, fraai verpakt en product geheel naar verwachting

:D

ein einmaliger Service für Menschen die der Norm nicht entsprechen. Habe endlich tragbare Hosen für einen fantastischen Riesen gefunden. Danke

Fijn dat er een winkel is die zich toelegt op langere maten

Fijn dat er een winkel is die zich toelegt op langere maten

top

snelle en correcte levering

Goede snelle sevice

Met versturen en ontvangen perfect

SUPER

Bedankt voor de snelle en correcte afhandeling.

Goede service en producten.

Al jaren klant. Goede ervaringen

Mooie producten en snelle aflevering

Eindelijk producten voor lange mensen

Nog niet beoordeelbaar

Helaas kan ik nog niet echt beoordelen, want het zondag bestelde item heb ik nog steeds niet mogen ontvangen. Het beoordelingsverzoek komt dus veel te vroeg.

Rietzanger 33

1616 HA Hoogkarspel