Goed, maar beetje duur

Heb hier een joggingbroek gekocht aangezien alle andere joggingbroeken te klein zijn. Broek bevalt goed, maar was in vergelijking tot de normale joggingbroek wel een beetje duur

Niet veel keus maar goede kwaliteit

Er is niet veel keus en wat er wel is, is vaak de juiste maat niet meer verkrijgbaar. Als je eenmaal wel iets gevonden heb dan is het wel van goede kwaliteit. Wat ook wel mag voor de gevraagde prijs.

Uitzoeken bestellen binnen 24 uur binnen !!

Extra Large extra Tall. Beste snelste levering ooit!

Mooie kwaliteit, eindelijk een joggingbroek met een goede lengte, snelle en correcte levering.

Ik was allang op zoek voor een goed passende joggingbroek met een goede lengte, mijn man is 1.98 lang. Eindelijk gevonden, super!

Snel, correct, stipt, echt voor grote mensen

Zoveel websites die lengtematen aanbieden en als het geleverd wordt weer eens te klein. Hier eerste keer besteld, ben mager en 2m 10 groot. Ik heb trainingsbroeken die eens “te lang zijn” dat is zeker 10 jaar geleden. Ik kom hier zeker terug. Dit wordt mijn site voor de komende jaren. Snel en correct geleverd met retour documenten (die ik niet heb gebruikt)

fijne ervaring,, héél goede service

ik vond het een héél goede service,nog nooit meegemaakt,vandaag besteld en morgen al geleverd,ik zal in de toekomst bij jullie nog bestellingen plaatsen,héél tevreden. vriendelijke groeten

Zeer klantvriendelijk

Bereikbaar, open, makkelijk en flexibel. Uitstekende T-shirts voor lange mensen.

Prima levering

De broeken passen heel mooi. Levering snel en accuraat

Verkeerde broeken gekregen

Ik heb 2 broeken besteld. Maat 42/38. Ik krijg vervolgens 2 broeken van andere merken in maat 30/38. Ik snap dat niet. Je checkt het toch 2 keer voordat je de broeken inpakt en verstuurd. De broeken die ik besteld en betaald heb zie ik niet meer op de site staan. Hopelijk komt het nog goed.

duidelijke site en snelle levering

duidelijke site met veel keus.

Prima service en mooie kwaliteit

Lengte is prima erg blij mee.

Snelle levering, goed product

Ik kon een duidelijke bestelling plaatsen en die is geleverd.

Zeer correste en goede service

Ben al bezig met een nieuwe bestelling

Top!!

De jas, die ik gekoch had, paste alsof hij op maat gemaakt was. Ik kreeg met regelmaat een update over de status van de bestelling. De jas was keurig verpakt.

Duidelijke en handige website, snelle levering

Het zoeken en vinden op de website ging snel en goed. Evenals het bestellen. De bestelling werd snel geleverd. De kwaliteit is goed en de maat is prima.

Ik heb de eerste keer kleding besteld via deze site en ben erg tevreden. Ik ben 190 lang dus het valt niet mee om broeken of nu bijv. ook een winterjas te bestellen met de juiste mouwlengte en pijplengte. Snelle levering, ik ga zeker nog vaker bestellen!

Prima website, goed werkend order proces. Snelle levering en goede communicatie.

Snel en nette levering

Goed, snel en netjes

Helemaal top

Supersnel geleverd en mooie kwaliteit broek ,jammer dat jullie deze niet een maatje kleiner hadden. Prima lengte!

Kwaliteit. Ook de service is prima.

Fabricage foutje (kan gebeuren) in joggingbroek. Oude opsturen met een gratis verzendlabel en er wordt meteen een nieuwe opgestuurd. Geld retour is ook mogelijk. Prima! Zo hoort het.

super goed !!!!!!!

Omdat ik met me lengte niet echt makkelijk aan een jeans kan komen heb ik voor de eerste keer bij Highleytall besteld , en kan maar 1 ding zeggen : helemaal top !!!!! Overzichtelijke site , keurig netjes verpakt in een doos ipv een plastic zak , constant een update via track & trace . Highleytall heeft er een vaste klant bij gekregen !!!! Ik kan mensen boven de 2 meter ook zeer zeker deze zaak aanbevelen.

Super service

Goede kwaliteit

Snelle levering en snel reactie op vragen.

Rietzanger 33

1616 HA Hoogkarspel