super !

eerste ervaring met deze winkel heel goed .vlotte levering en goede opvolging van de verzending .

Prima levering

X

X

top

top

Goede kwaliteit.

Ook de afhandeling is prima verlopen

Omruilen andere maat broek kost 7,25, wel de tip dat Paypal dit vaak vergoedt en dat klopte wel.

Tot nu toe prima

Mooie jas, goede prijs. Nu moet de zoon er nog naar kijken

Prima webshop

Makkelijk bestellen, snelle en goede levering

Goede service en prima assortiment

Klein productiefoutje in de gekochte broek. Heel netjes opgelost door de winkel. Verder ben ik tevreden met het assortiment. Niet te duur en wel goede producten

Snelle levering, netjes verpakt, mooi artikel!! Dikke duim.

Voor de 2de keer wat besteld. Zeker voor herhaling vatbaar. Alles zeer netjes en correct.

Mooie broek

Juiste lengte, heel blij mee.

Half

Snel geleverd, maar 1 broek pijpen te nauw. Andere broek (kleinere maat) wel goed. Jammer.

Kwaliteit snel geleverd.

Goede kwaliteit van de producten en snel geleverd.

Perfecte pasvorm - snelle levering

Bijzonder tevreden, zowel over de service als over het product!

Zeer klantvriendelijk en goede kwaliteit

Omdat het artikel was uitverkocht heeft het personeel van de winkel aangeboden mij op de hoogte te houden zodra het weer binnen zou komen en die belofte hebben ze waargemaakt. Met dank hiervoor. Mvgr. Helen

Snelle levering van precies wat ik wilde

In eerste instantie oogt de website wat gedateerd echter de bestelde broek voldeed aan de verwachting alsmede de levertijd. Ben blij dat ik deze site heb gevonden.

Supersnel

De broek werd al na 2 dagen geleverd. Super snelle service!

Slecht

Ik heb een dure winterjas besteld, enorme tegenvaller! Jas is scheef genaaid. De knopen en jaszakken zitten scheef. En dat voor 230 euro!! Ik dacht eens proberen om online te bestellen, zonde dat ik nu het geld voor de retourkosten ook kwijt ben.

Kwalitatief goede kleding en snelle service.

Goede kwaliteit, zeker voor de lange man. Eindelijk een trainingsbroek die niet te wijd is en wel op de juiste lengte.

Goed blij mee

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie fijne broek met goede maat

Ik zocht een lastige maat maar dit was geen probleem op jullie site. Fantastisch. Ook snel geleverd tijdens corona en feestdagen.

Prima producten en prettige uitgebreide maatvoering

Prima kleding, ruime keuze, goede maattabellen. Enige verbeterpuntje is het afrekenen, komt regelmatig voor dat de afrekenpagina vastloopt.

Snel en de duidelijke maatvoering

Duidelijke maatvoering. Eindelijk een joggingsbroek gevonden die perfect past. Snelle levering.

Prima ervaring en voor herhaling vatbaar....perfect passende broek.

Snel geleverd, netjes verpakt en een perfect passende broek. Heel blij mee en mijn zoon nog meer :-)

Eindelijk leuke (sport)broeken die lang genoeg zijn!!

Ruime keus, goede en snelle levering en mooie broeken op lengte! Super blij mee!

Rietzanger 33

1616 HA Hoogkarspel