Goede website en snelle levering.

Het aanbod is goed, soms wat aan de dure kant. Maar genoeg aanbiedingen. En de levering was zeer snel.

Eindelijk sportkleding met goede pasvorm voor man van 2.02m

Altijd die hobbezak broeken van merken als Nike, Adidas. Ik pas ze al niet eens meer. Met Panzeri van highly tall heb ik mooie slim fit tennisbroeken, lang genoeg en goede pasvorm. Het valt me op dat meer lange mensen Panzeri weten te vinden.

Basics voor een goede prijs

Ik heb bij Highleytall een aantal basics gekocht. Ik twijfelde even over de maat en daar werd een goed advies over gegeven. Toen ik mijn bestelling had opgehaald, bleek er een item te ontbreken. Hier heb ik contact over opgenomen en twee dagen later had ik het ontbrekende kledingstuk alsnog in huis. Dus prima advies, super service, goede producten, scherpe prijzen en vlotte communicatie.

Super kwaliteit en maat

Ook nog is snel binnen!

Snel ontvangen, goede service, duidelijke informatie

Voor lange mensen is het lastig kelding kopen, laat staan sportkleding. Maar ook daarin voorziet highleytalley

Leuke broek, pasvorm iets minder

Jammer dat de broek niet goed gestikt is, had m snel nodig, dus niet terug gestuurd. (Mijn eigen keuze)

goed eervaring, mooie kleding die goed passen voor mensen op lengte

joggingbroek besteld, ik ben wel heel lang, maar niet enorm gezet, waardoor XXXL joggingbroeken altijd enorm wijd zaten. Nu een lange broek met goede pasvorm

GOED GOED GOED

mooie kerstverpakking en mooie broeken

Zending nog steeds niet ontvangen

Zending niet ontvangen

mooie kleding en eindelijk lange mouwen maar helaas geen M maat voorradig

Ik heb een mooi sweatvest in de kleur Navy gekocht. Het is erg mooi en het zit lekker en eindelijk een keer mouwen die lang genoeg zijn. Het valt wel iets groot uit vind ik. Zelf had ik een L besteld maar een M had ook gekund. Maar helaas waren er geen M maten voorradig. Hopelijk komen er in de toekomst meer maten M bij.

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Higleytall!

Prima product, conform verwachting

Heldere website en snelle levering. Product (joggingbroek) voldoet aan de verwachting. Eindelijk een broek van goede lengte!

Wederom topservice en kwaliteit!

Fijne web-site. Gebruiksvriendelijk. Makkelijk bestel /betaal procedure. Snelle levering. Keurig afgeleverd en verpakt. Maatgeving klopt precies. Mooie kwaliteit van de producten. Ik ben weer heel tevreden en mijn zoon van 1.97 cm zeker!

Goede kwaliteit en ideaal voor lange mensen

Lang op zoek geweest naar een nieuwe sportbroek. Veel geprobeerd maar allemaal veel te kort. Hier is echt de maat te krijgen die je nodig hebt. Goede telefonische service en levering. Mooie kwaliteit en pasvorm. Ga er zeker vaker bestellen.

Correcte levering!

Correcte levering, vriendelijk.

Altijd goed en snel

Ik ben altijd tevreden over de webshop. De laatste keer viel me het volgende op: Drie winterjassen besteld maat L van merk Brigg; twee zaten veel te krap en één zat goed. Dat verschil binnen hetzelfde merk verbaasde me.

Heerlijk om voor mijn lange dochter ook passende kleding te kunnen bestellen. Snelle en goede levering. Mooie kleding.

Snelle levering. Prima kwaliteit

Prijs/kwaliteit heel goed. Snelle service.

Eindelijk een trainingsbroek in mijn maat

Had al een paar keer eerder gezocht naar trainingsbroeken in mijn lengtemaat maar recent pas bij HighleyTall uit gekomen. Heb nu eindelijk een trainingbroek met de juiste lengte! Super.

Vlotte afhandeling. Niet goedkoop maar degelijk.

Goede kwaliteit goede snelle en duidelijk informatie.

Super ervaring.

Zeer correcte behandeling van de bestelling!

Ik ga hier zeker nog bestellen.

Super goede service en fijne spullen voor lange mensen.

Telefonische klantenservice supersnel en netjes toen ik belde om te vragen wanneer een maat weer beschikbaar kwam.

Jogging broek is goede kwaliteit. Misschien wat prijzig. Maar dit is de eerste joggingbroek die lang genoeg is. Dat is mij ook wat waard.

Prima geregeld

Het retourneren van 1 broek kostte Eur 7,25. Is in deze tijd van internet kopen prijzig. Zeker omdat ik gelijk wel een andere wil bestellen.. Maar het feit dat ik nu eindelijk eens een broek vind die niet te kort is: geweldig.

Rietzanger 33

1616 HA Hoogkarspel