TOP

Goede kwaliteit

Snel en netjes geleverd.

Goede kleding voor de lange man

Zeer tevreden over het aanbod van extra lange herenkleding. Bestelproces kan beter.

Probleemloos, via maattabel uitgekozen en past super

Probleemloos, via maattabel uitgekozen en past super

Snelle en correcte opvolging, degelijke kleding.

Zeer persoonlijke service.

Goede kwaliteit

De joggingbroeken die ik heb besteld zijn van goede kwaliteit. Mooie stof en prima afwerking. De broeken zijn ook mooi van lengte. En de taillemaat is ook precies goed. De broeken waren ook prima verstuurd, in mooie box. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

eindelijk een joggingbroek die lang genoeg is

Eindelijk een joggingbroek die lang genoeg is. Wel even op moeten wachten..

Helemaal goed!

Past helemaal goed! En snel geleverd

Prima service!

Geweldig dat er bedrijven zijn die zich bekommeren om "extreme" maten. Heel blij mee!

Goede pasvorm en super snelle levering

Snelle, fijn afhandeling.

Top.

Toegankelijke goede en volledige site met veel bruikbare kleding.

Perfect.

vlotte levering, keurig verpakt.

Goed assortiment en snel geleverd

Ik ben blij dat ik Highleytall heb gevonden. Mijn zoon ook. Het Kitaro vest is van een mooie kwaliteit en prima op lengte. Ik kom zeker nog eens terug.

Mooie kwaliteit

Mooie broeken. Prima kwaliteit. Ik vind het alleen jammer dat bij de maat niet de heupomvang staat vermeld. Dat had een bestelling van 2 maten voorkomen.

De producten zijn van goede kwaliteit. Afspraken worden nagekomen.

Ik koop mijn broeken nergens anders meer dan via Highleytall

De meeste broeken die ik besteld heb zijn van goede kwaliteit. Klantenservice is top. Het jammere vind ik dat ik broeken soms zo fijn vind dat ik ze nogmaals wil bestellen, maar deze worden dan niet meer verkocht. Snelle levering. Broeken zijn wat aan de prijzige kant. Spijkerbroeken ben ik iets minder enthousiast over (qua pasvorm); als ik ze over mijn bovenbenen wil krijgen, zitten ze bij de taille te ruim en gaan vaak rond de billen na een paar keer dragen 'lubberen'. Lengtes zijn uitstekend voor de wat langere vrouw (1.88). Overall: Ik koop mijn broeken nergens anders meer dan via Highleytall.

Snel, correct, kwalitatief

En echt voor lange mensen :)

Prima service en kwalliteit en maat!

keurig verpakte bestelling binnen 1 dag bezorgd en prima van maat en kwaliteit, happy!

Goeie service!

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn!

Snelle levering, vervelende marketing

Bestelling weer snel geleverd, helemaal top. Wel jammer dat mijn account niet hersteld kan worden maar mijn mailadres kennelijk wel gevonden kan worden voor de vele reclameberichten. Desondanks toch een aanbeveling omdat deze shop voor lange maten een aanrader is.

Fijn dat dit bestaat!

Fijn dat er een winkel is waar je terecht kan, service is tot nu altijd prima.

top!

zowel de webshop, bestelprocedure en verzending

Goed product en snelle levering

Bestelde broek zit gegoten,

Ik had een verkeerde maat besteld. Na een kort telefonisch onderhoud met een medewerker, was alles duidelijk. Top.

Rietzanger 33

1616 HA Hoogkarspel