Heel fijn om eindelijk broeken te vinden die tot de enkels reiken!

Snel geleverd, past als gegoten!

Altijd goed: mooie kwaliteit , goed passend

Only M is mij op het lijf geschreven , maar ook van een aantal andere merken koop ik kleding , ook voor de jongens . De bezorging is geen 24/7, maar omdat je deze kleding echt niet elders zo kunt kopen , ben ik dik tevreden .

Mooie kwaliteit, goede pasvorm

Joggingbroek besteld voor dochter. Dit merk is lang genoeg en heeft een mooie kwaliteit. Snelle en correcte levering!

Great company

I've ordered fjew times from Highleytall, good quality, nice service, received very fast an answer on my questions. I can recomend them !

Prima advies

Ik heb eerst gebeld voor advies en ben vriendelijk geholpen. Ik heb een heerlijke lange joggingbroek gekocht

I am very happy to have discovered this company.

Eindelijk a sport broek die perfect aan mijn man past. Goede kwaliteit. Echt tevreden mee.

super!

snelle levering, broek goeie pasvorm

Zeer professioneel

Snelle verzending. Professionele beantwoording mail en goede oplossing daarin ✅

Uitstekend verzorgd

Mooie kleding voor de vriend van mijn dochter die 1.96 cm is en altijd een blote rug had. Nu niet meer.

Ruim aanbod voor lange man

Webshop met jarenlang een ruim aanbod aan kleding voor de lange man. Aanbod is zeker groter geworden de laatste jaren (bv. ook sportkleding) maar ook aansprekender. Enige punt ter verbe****** is de website: deze mag mobielvriendelijker en graag iets betere/logischere opties om op te filteren.

Goede dienstverlening, kwalitatieve kleding voor grote mensen

Goede dienstverlening, kwalitatieve kleding voor grote mensen

Super goede service en snelle levering

Goede service! Netjes een mailtje als je lievelings broek weer in je maat verkrijgbaar is. Bij een fabrieksfoutje snel en netjes opgelost! Mooie broeken voor lange meiden!

Mooi en zit goed

Een mooi passende training/jogging broek is bij normale winkels niet te vinden maar wel bij Highleytall. Hij is zelfs iets te lang. mooi product en goede levering

Top pasvorm + snelle levering

Ik ben erg blij met de kleding van het merk Only-M. De mouwen zijn lang genoeg, een goede prijs-kwaliteit verhouding en leuke kleding :) Wat ook heel fijn is, is dat de bestelling snel wordt geleverd!

snelle levering en een hele mooie broek

eindelijk een broek die lang genoeg is. Zachte stof aan de binnenkant en een prima pasvorm.

Erg goed

Goed product. Snelle levering

Snelle service fijne producten

Eindelijk warme enkels tijdens het sporten in de winterperiode! Goed product, snel verzonden (in de drukke periode voor Sinterklaas).

Fijn dat het retourneren zo goed geregeld is...dat is toch een enorme plus als je online shopt.. Een verbeterpunt is dat er recensies van andere klanten bij de artikelen opgenomen kunnen worden...

Product snel ontvangen maar indien retour verzendkosten zelf betalen.

In de veronderstelling dat ik in Corona tijd kleding kon bestellen met mogelijkheid retour zonder kosten bleek dit toch niet zo te zijn. De bestelde jas moet retour, maar de verzendkosten moet je wel zelf betalen. Die zullen fors zijn gezien grootte pakket en gewicht. Ik vind dat in deze tijd eerlijk gezegd geen manier van klantenbinding. Volgende keer toch maar weer via Zalando bestellen met geen kosten voor retour.

Netjes en prima opmaat

Heel blij met de broek die we hebben besteld. Eindelijk iets wat lang genoeg is.

Perfecte levering ! Echter ....

Een tip voor de lange damessportbroeken: s.v.p. maak de zakken wat groter cq dieper, zodat er nog een sleuteltje in past zonder risico het te verliezen. Harteliijke groet.

Prachtige kleding, met zorg verpakt

De kleding die ik voor mijn mega lange zoon heb besteld past prima, was prachtig verpakt en was heel snel bezorgd.

Lang gezocht naar de goeie lengte van broeken

Twijfel bij bestelling omdat ik graag eerst de broeken wil zien en passen. Toch maar een poging gewaagd zodra ik deze ontvangen heb onmiddellijk gepast en het zat als gegoten. Nu weet ik waar ik mijn lange broeken moet kopen want hier in Belgie is het pover tot bijna niets voor broeken met grote lengte.

Rietzanger 33

1616 HA Hoogkarspel