Super service

Super service

Goede site, goede kwaliteit spijkerbroeken, goede service!

Fijne en goede kwaliteit spijkerbroeken! Ook snel en duidelijke instructies bij evt retourneren.

Mooi verpakt

Keurig netjes geleverd binnen 3 werkdagen

we zijn erg tevreden over de lengte maat

Overzichtelijke website en goede communicatie

Aan de hand van de omschrijving en de maattabel keuze gemaakt! Goede communicatie via mail en bestelling was netjes verpakt en afgeleverd. Alles zit perfect.

Alles is zeer duidelijk vermeld op de website, product was makkelijk uit te zoeken, in 1x goede maat en ook nog eens snel geleverd.

Topkwaliteit

Uitstekende kleding en prima bezorging.

Goed passende kleding voor de lange slanke man.

Fijne, goed zittende kleding. Snelle levering en vlotte verwerking van retouren.

Goed passende kleding

Mijn man en ik hebben alle bestelde kleding gehouden. De maten waren precies goed. De kleding voldeed aan onze verwachtingen

Snel en goed

Bestelling binnen 2 dagen in huis, en gelukkig waren de broekspijpen ook echt lang genoeg.

Eindelijk keuze voor mij

Fijne site met ruime keuze in lengtematen

Geweldig!

Supersnelle levering en heel gelukkig met het aanbod aan broeken met eindelijk pijpen die lang genoeg zijn.

Teleurgesteld

Één van de twee broeken was erg verkleurd.

Bestelling goed gegaan en de broek die ik had besteld voldeed aan mijn verwachting. Extra lang besteld en dat was ook inderdaad zo :-)

Fantastisch!

Eindelijk weer een broek die lang genoeg is met mijn 2.00 meter lengte!

Eindelijk een joggingbroek die lang genoeg is En een modieus model heeft.

Mooie broek. Lengte heb ik 1 maat langer genomen en dit was een goede keus. Normaal heb ik lengte 36. Nu 38 genomen en die valt perfect. Kleur vind ik iets tegenvallen. In de omschrijving staat donkergrijs. Ik vind hem eerder neigen naar blauw/petrol/grijs. Evengoed wel mooi.

Superblij mee

Al een pooos zoekende naar de juiste smalle maar lange 38" spijkerbroek voor mijn zoon. Via google kwam ik op deze site terecht. Gelijk bestelling gedaan en de pasvorm is uitstekend. Maat 29/38 is weinig te vinden maar wel bij highley tall. Ga zeker weer eens hier bestellen

Fijn!

Ik was opzoek naar een nieuwe jas. Mijn ervaringen met kleding zijn niet zo fijn, als in, de kleding is vaak te kort. De jas die ik bestelde zit als gegoten. Eindelijk (te) lange mouwen! :) De verzending was snel en netjes. Ik ga er zeker nog eens bestellen. Enige nadeel; waarom moeten prijzen voor "speciale" kleding soms zo hoog zijn.

supersnelle service.

al meerdere producten besteld. altijd snel en correct geleverd en naar wens.

Adequate dienstverlening

De maattabel is duidelijk en correct. Keuze gemaakt, besteld, past :D

Zo ongelooflijk blij dat jullie er zijn

Wanneer je lange benen hebt dan is het toch wel heel fijn dat er een winkel is die altijd de goede lengte maat voor je heeft en dan te bedenken dat het ook nog eersteklas kwaliteit is wat je binnen een dag thuis gestuurd krijgt. Ik raad dan ook iedereen aan die altijd met zijn lengte loopt te stoeien een kijkje gaat nemen in deze winkel

De broek is te lang

Die broek is te lang, ik moet die nog terug sturen. De maatvoering op de site is anders dan de panzeri maatvoering , dat vind ik verwarrend

Nette kleding

Ik heb meerdere malen besteld. De kleding is netjes en volgens beschrijving.

Snelle levering, prima kwaliteit!

Prima prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. Ik kom zeker terug!

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Ik had een maat te groot kon zonder problemen bij hun omruilen

Rietzanger 33

1616 HA Hoogkarspel