Eindelijk een lengtemaat..

Maatvoering klopt feilloos. Vlot geleverd.

Precies wat ik zocht.

Snel gevonden wat in de winkels niet of nauwelijks ligt. Snelle levering. Kwaliteit van de trainingsbroek is top, zit lekker en maat voering klopt ook.

Vlotte verzending. Een leuk shirt gekocht met een goede pasvorm. Ik kom zeker terug. Blij dat jullie ook maat 96 verkopen!

Zeer goed!!!

Ik had 4 broeken besteld; 2 waren er in de verkeerde maat geleverd. Kan gebeuren, foutje is zo gemaakt. Heb gebeld, meteen een verzendlabel voor retour ontvangen, andere broeken volgende dag binnen. Super geregeld en gesproken met een zeer aardig dame aan de telefoon. Een dikke 10 op alle fronten!

Snel en correct

Bijkomende kosten retour voor koper is jammer. Vooral als je het twee keer retour moet sturen wordt het duur. Maten op de site soms lastig te begrijpen. Verzending is snel en correct.

Gute Qualität, guter Service, schnelle Lieferung, günstige Preise

Schön, dass es den Shop gibt für Sportbekleidung in langen Grössen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitstekend!

Gemakkelijke bestelling en betaling. Zeer vlugge levering!

Goede kwaliteit en snelle levering

Maten komen goed overeen met de opgave

goeie kwaliteit en de maat is ook goed

goeie kwaliteit en de maat is ook goed

super!!

veel keuze in lengte maten...TOP!

Eindelijk lange broeken !!

Broeken ècht lang, mooie kwaliteit, supersnel geleverd!

Mooie broek, snelle levering

Supersnelle service

Zeer snelle en correcte service. Broeken die ik kocht waren perfect zoals omschreven en zeer netjes verpakt. Zeer snelle levering. Top!

Uitstekende service

Nadat ik na enkele weken had aangegeven dat mijn trainingsbroek een scheur vertoonde bij de aanzetting van een naad kreeg ik vrij vlot het bericht terug dat ik een nieuwe broek kon krijgen of mijn geld terug. Dat noem ik een uitstekende service dus wil dan ook iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Prachtige broek

Ik heb een prachtige broek ontvangen. Perfecte pasvorm en de lengte is geweldig. Lengtemaat 38. Dat vind je in de winkel niet. Zelfs geen 36. Graag had ik 2 broeken willen bestellen. Deze en nog een lichtere kleur, maar helaas was die er niet in mijn maat. 30/38

Zeer goede uitleg op site goed product

Goed assortiment voor nette prijzen

Ideaal om een webwinkel voor lange mannen gevonden te hebben, met een groot assortiment zonder absurde prijzen. Via PayPal ook gratis retourneren, dus prima zo!

Super fijn om moderne kleding op maat te vinden.

De bestelling wordt snel geleverd. Alleen jammer dat er verzendkosten verbonden zijn aan het terug sturen. Verder heel erg blij met deze site

Lekker lange broekmaten. Makkelijk te bestellen en vlot in huis.

Snel en goed

Snel en goed

Vlotte levering en product naar verwachting

Vlotte levering en product naar verwachting

Dik tevreden

ik ben hardstikke blij met mijn bestelde producten. Helaas moet ik steeds sparen om een product(en) te kopen. Kwalitatief is het prijswaardig, maar dat neemt niet weg dat ik het prijzig vind met 2 jonge kinderen die ook een hoop geld kosten. Met 4 items van een bedrag €500,- ben ik helaas nog niet klaar voor de winter en dat is iets wat ik erg jammer vind dat het best prijzig is om mezelf in de kleren te schieten. VOOR DE REAT ZOALS IK AL ZEI, DIK TE VREDEN!

Duidelijke site

Comfortabel

Perfecte broeken

Eindelijk een goeie site met mijn lievelingsbroeken in juiste lengtemaat

Rietzanger 33

1616 HA Hoogkarspel