Helemaal top geen hoogwater meer en goede kwaliteit

Op de telefoon ging niet lekker kreeg een e mail kon ik het zo bestellen ik ben zeer tevreden voor lange vrouwen moet je niet in een sportwinkel zijn dan wordt je naar de herenafdeling gestuurd ben wel lang maar geen vent

Mooi shirt

Prettig

Goed advies

Eindelijk lange trainingsbroekeb

Passende kleding

De kwaliteit is niet altijd volgens verwachting. Bv. Mijn vorige jas, nog helemaal niet versleten, werd onbruikbaar door een kapotte rits.

Prima service!

precies wat ik zocht

snelle en correcte levering, goede kwaliteit, kortom zeker voor herhaling vatbaar.

vlote levering en zeker lang genoeg

ik ben vrij lang en dun. voor spijkerbroeken begin ik te passen bij B33 L38 voor spijkerbroeken is er hier zat keuze. ook als je nog extremere maten hebt maar ik ging voornamelijk voor de trainingsbroeken. daarbij was het even wennen dat er trainingsbroeken bestaan die te lang en te smal zijn. (normaal heb ik altijd het tegenovergestelde probleem) omruilen ging makkelijk de doos is herbruikbaar en het retoursformulier + sticker met retoursadres zit erbij. Tip, check de maattabellen, die zijn soms verrassend.

Snelle levering, prima kwaliteit

Snelle levering, prima kwaliteit

De enige zaak in NL waar ik voor lange sportkleding terecht kan

Een lengtemaat trainingsbroek kopen is een hele lastige opgave voor mij. Alleen bij Highleytall kan ik slagen en de broeken zijn ook mooi van kwaliteit en pasvorm. Ben heel blij met deze winkel

Perfect geregeld

Snelle service en prima geregeld. Ben er blij mee.

Gewoon top

Dankbaar!

Snelle levering. Joggingbroek voldoet ad verwachting, mooie kwaliteit.

Goede service, snelle afhandeling

Goede service,snelle afhandeling en verzending. Al jaren prima

Goede communicatieve en snelle levering. Kleding voldoet prima aan verwachting.

Blij mee

snel ontvangen netjes verpakt

Mooie lange sportshirts

Met mijn lengte van 1.88 is het lastig om lange sportshirts te vinden. Bij Highleytall vond ik deze ! Mooie kwaliteit en goede prijs.

Alles naar wens

2 broeken besteld, snelle levering, broeken zoals voorgesteld op de website

Correcte artikelen ontvangen en snelle levering. Blij dat jullie bestaan voor de lange mensen :-)

Goede prijs/kwaliteit/levering

Prima ervaring

Eerste keer dat ik wat bestelde bij jullie.was op zoeken naar een broek met een lange lengte maat lengte 36 en jullie hadden dat .heb de broek vandaag binnen gekregen de broek is precies wat ik zocht hij pas helemaal.ben er heel blij mee gr erna.

Prima webshop en prima levering

Is goede ervaring.

Eindelijk iets wat past...

Ik wist niet dat T-shirts zo lang konden zijn. Het zit veel lekkerder en staat veel beter. Ook heb ik voor het eerst een passende joggingbroek gevonden, hij is zelfs een beetje te lang, heerlijk! Wat een uitvinding deze winkel! Ik ben erg benieuwd naar hun truien, polo's, broeken en andere dingen. Vanaf nu hebben ze mij als vaste klant erbij😃.

snel en betrouwbare webshop!

Snel, betrouwbaar. Mooie kleding!

Top website

Na lang zoeken hier geslaagd voor een trainingsbroek met lengtemaat 38. Fijne pasvorm en goede kwaliteit

Echt service op maat!

Ik heb contact gezocht met Ineke van Highleytall om speciale maten sportkleding te bestellen bij Panzeri. Omdat mij zoon erg lang en dun is, is de wijdte van de bestaande maten ook nog te wijd. Ze heeft op mijn verzoek contact opgenomen met Panzeri in Italië en die hebben de kleding helemaal op maat laten maken. We zijn er heel erg blij mee!

Rietzanger 33

1616 HA Hoogkarspel