Ruime keus in lange maten

Gelukkig met een ruime keus in lange maten, had ik eerder moeten weten.

Fijn de lengtematen , groot minpunt direct betalen en retourkosten zelf betalen!

Groot minpunt dat je de retourkosten zelf moet betalen! en dat je niet achteraf kunt betalen, had graag meerder maten willen bestellen en meer broeken nu is dat eigenlijk onmogelijk. Beveel het anderen aan als dat klantvriendelijker wordt.

Artikel zoals verwacht

Alles naar wens en zoals je hoopt dat het gaat. Mooi product.

Vlotte levering

Geen verzendkosten, vlotte levering en als er iets is wordt er naar een oplossing gezocht.

Ik koop al enkele jaren mijn kleding bij Highleytall en ben zeer tevreden. Goede service, snelle levering. Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn, kan dit zonder problemen geruild worden.

Fijne webshop met goede artikelen

Goede webshop. Het zou wel iets duidelijker mogen qua artikelen(mannen vrouwen) en beschikbare maten Artikelen zelf zijn van goede kwaliteit

Snelle levering en prima service

Prima bedrijf, goede service

Makkelijk en overzichtelijk bestelsysteem en voldoende keus.

Eindelijk de juiste joggingbroek!

Duidelijke omschrijving op de website, goede maattabellen als hulpmiddel. Eindelijk een joggingbroek gevonden die niet veel te kort en veel te wijd is.

Alles ok

Broek was na 1 dag geleverd dus kan niet beter!

Snelle levering en een prima product

Product snel in huis en zoals op de foto

Al enkele keren besteld en steeds tevreden geweest.

Goede maat aangeving, snelle service, eindelijk een trainingsbroek voor mijn zoon (1,87 en 54kg) die niet OF te kort is OF om zn billen lubbert.

alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd

je krijgt in kontakt een goed advies en er word alles aan gedaan om de tebestellen artikelen snel te leveren

Goede website hulp en levering

de maten kloppen en goed geregeld

prima voor lange mensen die al jaren goed zittende kleren zoeken

snel en goed

Fijn dat er zo'n lange lengte is alleen niet veel aanbod 28-38

Besteld volgende dag geleverd. Klasse. Goede maatvoering

Als altijd uiterst positief

Duidelijke website, makkelijk bestellen, snelle levertijden en goede service

Super goed geregeld en snel bezorgd!

Eenvoudige werkwijze op website en super snel bezorgd. Ideaal als je net wat afwijkende maten hebt.

Goed geholpen, mooi product

Heerlijk eens een sportbroek die lang genoeg is!

Uitstekende service!

Na enkele maanden is mijn trainingsbroek bij een naar gescheurd. Na dit kenbaar te hebben gemaakt heb ik de keus gekregen om een nieuwe broek te ontvangen of het geld retour te krijgen. Erg netjes van deze webshop.

Snelle levering, Broeken voldoen aan verwachting, Top!

Snel en prettig in communicatie!

Ik kreeg heel snel een reactie op mijn mail. Goede oplossingen werden aangedragen. Mooie lange broeken ook! Lastig om te vinden voor een lange zoon met hele dunne beentjes, maar highleytall heeft het! Ik zou d'r zo weer kopen!

Rietzanger 33

1616 HA Hoogkarspel