Snelle levering en ruime keuze

Met mijn maat is het niet makkelijk leuke kleding te vinden. Gelukkig biedt Highleytall wel veel keuze. Wel bestel ik alleen als er een duidelijke maattabel bij staat.

Highleytall heeft gedaan wat ik als klant verwachtte;geleverd wat ze adverteren en beloven.Het kort telefonisch contact voelde ook vertrouwd aan.Hier zal ik vaker wat bestellen,top๐Ÿ‘Nb:binnen 24uur in huis!

de kleding heeft een prachtige pasvorm en de service is uitstekend

Het bedrijf is erg toegankelijk, ze zoeken naar een oplossing, mocht die er in eerste instantie niet zijn. De kleding heeft een mooie pasvorm. Meestal is de kleding voor lange mensen ook heel wijd, hier is dat niet het geval.

Mooie Amazon hardloopbroek

Mooie Amazon hardloopbroek, uitstekende pasvorm. Een ritsje onderaan de broekspijp was fijn geweest.

Goede spullen, prompte levering

Alles prima

Top!!

Super tevreden met mijn winterjas met langere mouwen dan normaal in de winkel. Ik zoek me altijd suf naar een jas waarbij de mouwen lang genoeg zijn en nu heb ik er รฉรฉn. En wat een snelle services! Vrijdagmorgen besteld, en zaterdagmiddag had ik hem al aan, echt super snel. Enige kleine puntje: de (dubbele) rits lijkt van wat lichte kwaliteit dus heb wat moeite om hem dicht te krijgen. Hopelijk is het 'nieuwigheid'.

Kiyoh is ***

Spamberichten over reviews smeken. Producten zijn nog niet eens binnen. Val me niet lastig

Top product en snelle levering

Een lekker lange joggingbroek met een slanke pasvorm kunnen kopen. Het merk Panzeri heeft een mooie kwaliteit katoen en is netjes afgewerkt. Product wordt netjes verpakt.

Erg gied

Snelle levering en goede spullen

Perfect!

Running tights winter stretch blue Mt:40/40 gekocht en erg tevreden mee! Ben 2 meter lang en deze maat heeft een perfecte pasvorm! Reflectie die is aangebracht is handig voor in het donker.

Goede producten en snelle levering

Eindelijk de juiste lengtemaat!

Perfect precies wat ik zocht

Het is een mooie jogging broek Ik vind hem mooi slank en lekker lang. Geen rare grote hang broek. Wel vind ik hem prijzig.

Zeer goede service

Een product was niet naar de verwachtingen kwaliteit, na kontact kon ik het gratis terug sturen en kreeg ik een andere in de plaats.

Duidelijke site en snelle levering

Prima.

Goed spullen, flauwe service

4 broeken besteld, waarvan er 1 niet past. Gevraagd om een retourlabel. Maar dat deed men niet onder verwijzing van de algemene voorwaarden. Een slecht anticiperende โ€œklantenโ€-service. Kortzichtig.

info over maten klopt prima product

Ik zocht een training broek zonder hoogwater pijpen. Bij higlytall erg fijne broek gevonden prima product erg scherpe prijs helemaal tevreden.

matig

Ik heb betaald voor bezorging aan huis en NIET bij de buren. En wat blijkt het pakket is afgeleverd bij de buren. Als u geen service kunt leveren moet u daar zeker geen geld voor vragen of dit aanbieden. Ik ben dus zeer teleurgesteld.

Prima kwaliteit snelle service

Prima product en snelle levering

Snelle levering. Goede kwaliteit

Leuke kledij voor mensen met lange benen. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

Fijne winkel!

Leuke items in de collectie, goede kwaliteit/prijs-verhouding. Staan je vriendelijk te woord en denken mee. Zorgvuldige verpakking.

Heel blij met onze aankoop Extra lang en mooie pasvorm

Top service, duidelijke communicatie! Een aanrader!

Geweldige site

Super snel geleverd.

Goed geregeld

Omschrijving in webwinkel is compleet. Verzending gaat snel.

Matig

Betalen voor een retourzending omdat iets niet past is echt niet van deze tijd! Volgens de site was een andere maat wel te koop, maar niet te bestellen! Rara?

Rietzanger 33

1616 HA Hoogkarspel

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.