Snelle levering.

Duidelijke website. Snelle levering. Volgende dag was de bestelling al in huis.

snel in huis

Geheel volgens de verwachtingen.

Geheel volgens de verwachtingen.

Alles is perfect verlopen, goede service

Ik ben 1m78 met super lange benen, is dus de ideale site voor mij. Goede kwaliteit, gemakkelijk te bestellen en te betalen. Levering zoals beloofd, kortom goede service

TOPSERVICE

Sportbroek gekocht, was beschadigd, binnen 2 dagen een andere broek geleverd. TOP.

Goede site, goede prijzen en snel geleverd!

Snel een keuze kunnen maken op de site. Overzichtelijk en redelijke prijzen. Eenmaal in het winkelmandje is het snel besteld.

Kleur product een erg dof, wel snel geleverd

Kleur product een erg dof, wel snel geleverd. De lengte en breedte maten kloppen

nieuw en geweldig

eerste ervaring en een zeer goede; snelle levering, goed verpakt, prima 2 broeken, passen precies, mooie kleuren, mooie stof en een prima prijs-kwaliteit verhouding. Wij blijven klant

Gewoon fantastisch

Heb 3 verschillende jassen besteld. Mijn man is 2.20 lang. En hij kon gewoon 2 van de 3 jassen aan. Lengte was prima. Nog nooit meegemaakt. Super blij.

Snelle en vriendelijke reactie, kledingstuk bevalt zeer goed

Zeer positief, zowel de klantgerichtheid, snelheid van levering en de kwaliteit van het kledingstuk.

Dankzij het prachtige pak van higley tall ben ik vol zelfvertrouwen aan mijn nieuwe baan begonnen. Eind januari shinen op een grote beurs in Atlanta. Bedankt Highley Tall! Er komen zeker nog meer bestellingen aan.

Correct. Snel en zorgvuldig ingepakt.

Als je nette kleding nodig hebt en je bent lang, is dit de juiste webshop.

snelle service, top

goed en snel

zeer snelle ontvangst bestelling

alles prima in orde.

Omschrijving klopt

Broeken zijn zoals omschreven qua maat en kwaliteit.

Snelle service,goede mooie kwaliteit

Snelle levering perfecte pasvorm

goede service en snelle levering

Duidelijke website, en goede snelle levering, prettig om hier te bestellen

super service duidelijke webstore

eerste online store waar ik zonder zorgen dat de kleding past bestel ik raad elke lange man deze site aan

Snelle service, en fijne website

Mooie goed passende kleding

De shirts zijn wat prijzig, maar áls de kwaliteit goed is (en dat is afwachten na een paar keer wassen) is het vanwege de fijne pasvorm wel de moeite waard!

Fijn als je grote maten zoekt

Highleytall is een makkelijke manier om grote maten te vinden die in 99% van de winkels niet beschikbaar zijn. Ik vind het jammer dat je niet op artikelnummer kunt bestellen zodat je altijd zeker weet het gewenste te ontvangen, want daar zit nog wel eens verschil in.

prima maatvoering en snelle service

ok

Prima. Website ziet er goed uit. Duidelijk. Bestelproces prima. En de joggingbroeken die ik besteld heb zitten lekker en zijn lang genoeg! Het enige is de maataanduiding. Ik vond de afbeelding met de maataanduiding niet heel duidelijk, vooral voor de taille of heupbreedte. Maar ik heb gewoon de maat besteld die ik normaal ook heb, en die is prima.

Snelle levering zelfs rond oud en nieuw, prefect.

Jammer alleen dat er niet jeans zijn met wat bredere naar beneden lopende pijpen.

Rietzanger 33

1616 HA Hoogkarspel