Tevreden

Al een paar jaar de enige die jeans lengte maat 40 voor me heeft dus mijn vast adres voor jeans.

Goede kwaliteit en snelle levering

Snelle verzending. Product zoals omschreven.

Enige verwarring ontstond door dat de breedtemaat er blijkbaar niet op voorraad was. Dat bleek nergens uit. Onduidelijk!

Goed verpakt, was snel geleverd en het T-shirt is mooi

Geleverd na 1 dag. Supersnel!

Zeer mooie joggingbroek, model Samba. En vooral, lang genoeg! (Je zal maar groot zijn in België!)

Overzichtelijke webshop. Redelijke prijzen. Snelle verzending

Het assortiment is uitgebreid en in de overzichtelijke webshop is het makkelijk selecteren dmv filters ( voor bijvoorbeeld ‘maat’ of ‘merk’ ). Jammer is wel dat er dan ook meteen heel veel leuks wegvalt voor bepaalde maten. De prijzen zijn redelijk en marktconform. De verzending tenslotte is snel.

Goede snelle service van mooie lange broeken

Mooie lange broeken voor lange mannen.

Vlug bezorgt en keurig verpakt.

Kwaliteit product was erg goed. Ook handig dat je zelf de lengtes en breedte van de broek kan opgeven

Mooi artikel en netjes verpakt.

Voor lange mensen zeer prettig, dat op breedtemaat in combinatie met lengtemaat kan worden geselecteerd.

Niet goedkoop, ruime keuze en prima klantenservice

Fysiek op het randje van lang en te lang, heb ik enige tijd geleden Highleytall ontdekt. Een mooie webshop met goede en actule product informatie. Met name de gedetailleerde maat informatie maakt het zeer de moeite waard, je weet wat je kunt verwachten. Retourneren als het toch niet is wat je verwacht is geen probleem, en als er eens iets verkeerd wordt gestuurd, wordt dat snel opgelost. Een echte klantenservice, met echte mensen die weten waar ze het over hebben, maakt het geheel af. Een aanrader.

Snelle service, top kleding

Goed product. Juiste pasvorm. Snelle levering.

Goed, netjes en snel!

Goed, netjes en snel!

Snelle levering, makkelijke site

Overzichtelijke site met uitleg maatgeving. Binnen 2 dagen in huis. Mooie kwaliteit

Een rok besteld, die was er snel en voldeed aan de verwachtingen. Zag er net zo uit als op de website. Netjes verpakt, dus alles goed verzorgd!

Klantenservice dacht met mij mee, maandag bestelling verwerkt, woensdag bezorgd. Mooie linnen broek, goed op lengtemaat, wel prijzig.

Mooi bedrijf

Mooie kwaliteit kleding en snelle service

Altijd goed!

Altijd goede ervaringen!

Een bestelling retour en bestelling ontvangen binnen een week

De service is echt top. Bestelling plaatsen. Het product ontvangen echter was helaas te groot. De retour en werkelijk binnen 3 dagen weer het nieuwe product.

Top geregeld

Snelle levering en een webwinkel wel met lengte maat 38

Retourzending erg duur

Terugsturen is niet gratis ook niet als je een deel van de bestelling wel houdt. Bedrag was 7,95 . Eigenlijk bestel ik nooit bij websites waar je niet gratis kan retourneren. Vooral door onze lengte valt kleding vaak tegen omdat het niet past. Ik vind het erg tegenvallen dat ik zo'n hoog bedrag moet betalen voor iets wat retour gaat. Dus voor mij een reden niet meer te bestellen op deze site. Reden voor toch 2 sterren is dat ik wel iets heb gehouden waarvan ik blij ben dat jets een keer past

Snelle nette levering

snel geleverd, netjes verpakt. Iets meer details over pasvorm op de site zou fijn zijn, verder mooi spul

Maten zijn veel groter dan normaal en slechte service

Shirts maat M besteld. De lengte kwam aardig in de richting maar allemaal veel te breed. Terwijl ik normaal L heb. Moest zelf retour kosten betalen dus ik ga hier niet weer bestellen

Precies wat ik zocht

Fijne website, makkelijk zoeken, goede prijs/kwaliteit verhouding

Mooie shirts

Rietzanger 33