Goede snelle levering

Keurig verpakt. Snelle levering. Niets op aan te merken.

snelle levering veel keuze.

Erg tevreden. Snelle levering en duidelijke communicatie rondom bestelling en levering.

Prima Netjes op tijd geleverd. Goed produkt en een prima service als er iets mis is met het produkt.

Mooie kwaliteit

Heel verzorgd verstuurt!!

Wat aan de prijzige kant, maar veel keuze

Bij (hele) grote maten is de keuze vaak beperkt. Niet bij HighleyTall; ruime keuze. Daarnaast snelle levering.

Dik voor elkaar

Snelle en correcte levering. Prima kleding

Goede broeken voor langere mensen, goede service

Eerste broek was een raar model met zakken die eerder op de broekspijp zaten dan op de kont. Tweede broek van Mac Jeans is een beter model en zit mijn lange en dunne zoon als gegoten. Ga er binnenkort weer één bestellen, maar zal dan eerst kijken of ze een keer 'sale' hebben. Communicatie over het retourartikel was duidelijk en efficient, levering snel.

Moeite met de maat

Broeken zijn prima. Truien veel te groot (XXL). Ook moeilijk te beoordelen welke maat je dan moet bestellen. Mijn man is 1.98 maar die truien hingen bijna op zijn knieën en in de breedte kon ik er nog bij. En het is ook niet aantrekkelijk om dan maar weer een andere maat te proberen, want iedere keer dat je iets terug stuurt, moet je zelf de kosten betalen. Is toch € 6,95. Jammer dat de service niet zover gaat. Want echt goedkoop zijn ze niet.

prima service en goed spul

gewoon goed

Te duur, te dun en de verkeerde maat

Ik had een sweater maat xxxl besteld en kreeg maat xxxxl. Ik vond hem te groot maar mijn man wil hem niet terugsturen. De andere 2 sweaters vond ik best aan de prijs en de kwaliteit te dun. Ze waren wel goed lang dus mijn man is er wel tevreden mee

Prima levering

Fijn dat er een site is met lengtematen die ook nog gewoon kloppen. De aangegeven vergelijking met de breedtematen van broeken is correct (dat is wel eens anders...). Snelle levering, volgende dag in huis.

Snelle bezorging en goedpassende broeken

Eerste keer dat ik bij highleytall mijn broeken gekocht heb en tevreden over alles. Goede keuze op site, bestellen gaat makkelijk, bezorging was de volgende dag en broeken zitten als gegoten.

Geweldige service en mooie kwaliteit.

In mijn enthousiasme had ik, voor mijn niet al te kleine man, twee shirts in XXXL besteld. Het leken wel jurken. 😁😁😁 Na telefonische beraad met de klantenservice opnieuw twee maten kleiner besteld en wat zitten ze goed! We zijn heel content ermee. Tevreden, terugkerende, klanten erbij.

Prettig

Het is fijn dat je een afspraak kunt maken om kleding te passen.

Erg tevreden

Ik ben een moeder van 2 lange zoons, 1,90 en 2,04 m, en erg blij met HighlyTall. Broeken die lang genoeg zijn, en ook in smalle maten, en dat voor een normale prijs en snel geleverd.

Goed bevallen.

Snelle levering, goed product, juiste maat.

Heel tevreden!

Goede kwaliteit, snelle levering, keurig verpakt, reële prijs en als je iets terugstuurt, ontvang heel snel je geld terug. Ik koop heel graag bij Highleytall.

Hele goede service

Vriendelijk en behulpzaam!

Goed van begin tot eind

Super kwaliteit, goede pasvorm

Duidelijk en snelle levering maar wel duur

Wel ongelooflijk duur. Waarom moeten de wat langere mensen meer betalen? Mijn jas was in de opruiming nog 175 euro. Ik hoop dat ik waar voor mijn geld heb gekregen en dat de jas ook warm is en tegen een bui kan.

Fijne snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit!

Prima broek. Snelle levering.

Passende broeken snel vinden zonder uit je stoel te komen

Ruime keuze voor lange dames

Wat ik heel prettig vind dat highleytall bij mij in de buurt zit. Waardoor ik op afspraak kan langs komen en gelijk de kleding kan meenemen en dragen.

Duidelijke foto's, snelle levering

Rietzanger 33