goede service en snelle levering

leverings wijziging was geen problee.

Hét adres om altijd te slagen voor lange broeken!

Zeer regelmatig broeken besteld, zowel dames als heren. Nog nooit teleurgesteld! Kwaliteit prima, service en levering ook dik in orde! Ik zoek niet meer op andere sites of in winkels!

Blij met Highleytall

Mooi assortiment, prettige website, snelle levering, keurig verpakt en als je iets retourneert heel snel je geld terug. Kortom zeer tevreden.

Juiste pasvorm

Eindelijk een merk welke lange maten heeft, dus niet wanneer het item groter is dat ook de brede gelijk groter wordt. In een woord TOP!

De site is duidelijk, snelle levering, keurig verpakt en super dat er eindelijk eens een sweater de juiste lengtemaat heeft.

Veel keus en overzichtelijk, netjes en goed verpakt afgeleverd.

Zocht een broek 33/38 ,een keer een andere kleur en ander merk dan ik anders heb. Goed gelukt bij jullie! Zeer tevreden.

Mooie broek, goeie lengte en nu eens niet veel te wijd

Makkelijk bestellen doordat je uit spijkerbroekmaten kunt kiezen, snelle levering, mooie trainingsbroek. Lastig te vinden als je bijna 2 meter bent met lange benen. Dan maar meteen wat ik niet kon vinden: een trainingsbroek met (lange) ritsen beneden aan de zijkant waardoor je na training makkelijk de schoenen (of schaatsen) omwisselt.

Goed tot nu toe

Snelle levering. Veel keus in de modellen met lengte 38.

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit jeans.

Heb voor de derde keer 2 broeken gekocht maar 33/38 in Belgie vindt je deze zelden in de winkel en gelukkig kan ik daarvoor hier terecht. Heb dus weer 2 broeken die lang genoeg zijn en waar ik zeer tevreden mee ben.

Snelle levering,goede kwaliteit

Erg blij met de extra lange t-shirt die van goede kwaliteit zijn voor een goede prijs!

Geweldig niet meer zoeken, altijd slagen

Duidelijke maattabel vergemakkelijkt bestellen. Levering op aangegeven tijdstip, eventueel retourneren gaat probleemloos

Ja bestellen, dag later binnen! Tijdens het versturen keurig op de hoogte gehouden. In het verleden ook bij jullie besteld, altijd goed, als er geruild moet worden, no problem. Kortom dik tevreden!!!!!

Goed en betrouwbaar.

Goed advies n.a.v. een maatvraag. Snelle levering, goed product. Snelle communicatie.

Top service! Snel en goed

Fijne sportbroeken en in lengte maten! Klein probleempje met een broek. Mailtje gestuurd en het is de volgende dag opgelost. Ik kan Highleytall van harte aanbevelen.

Snelle reactie, goede service en bijzonder vriendelijk personeel

Te grote maat besteld; 1 artikel was goed, andere niet leverbaar in juiste maat; kon bijbesteld worden; te veel betaalde is reeds teruggestort; juiste maat moet nog geleverd worden. To zover zeer positief.

Kiezen, betalen, leveren en passen... allemaal zonder enige vorm van stress!!!

Compleet naar mijn goesting...

Pluspunten

Een van de weinige bedrijven die lange sportshirts heeft

Pluspunten

Goede service, duidelijke omschrijving, goede verpakking!

Pluspunten

Snelle en accurate levering. Product voldoet volledig aan mijn eisen.

Geen.

Pluspunten

Makkelijke website, snelle levering! Eindelijk een winkel die een grote collectie heeft voor lange mensen!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De hele winkelervaring was positief.

Geen Global Blue - tax free of tax return - relatie voor klanten die in het buitenland wonen.

Pluspunten

Heel fijn om ergens online te bestellen en te weten dat het niet te kort is :)) De snelle levering is ook fijn!

Ik had een Vero moda Skirt D2-7 besteld maar die valt stuk kleiner. Bij zalando wordt advies gegeven als iets kleiner of groter valt, dat zou hier ook super zijn! Ik snap wel dat dat gebaseerd is op de vele reviews die ze krijgen maar toch ... En ik vind het jammer dat je retour kosten betaald bij retournering. We zijn zo verwend met die grote bedrijven die daar niets voor rekenen ... Al snap dat dat enorme kostenpost is als je de retourkosten voor de koper betaald.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle levering

Beperkt of helemaal geen 3xl leverbaar terwijl er staat wel leverbaar,dat is erg jammer...

Rietzanger 33

1616 HA Hoogkarspel