Goede kwaliteit en service

Snelle en correcte levering

Maattabellen op de web-site zijn erg handig!

Snelle levering en netjes verzorgd

De bestelling wordt snel geleverd De maten komen goed overeen, hierdoor nog maar weinig retour hoeven sturen. Maar als dit nodig is wordt het ook goed afgehandeld. Ik bestel hier steeds meer. Echt waar voor je geld.

Zijn er voor de klant, niet voor zichzelf

Alleen maar goede ervaringen. Ook wanneer het even anders liep.

Perfecte service

De maat was correct

Goede en snelle levering

Prima, snelle goede levering.

Goede service, snelle levering, persoonlijke 'behandeling'. Tevreden dus!

Goede service, snelle levering, persoonlijke 'behandeling'. Tevreden dus!

Al jaren klant

Heb al tientallen overhemden besteld de afgelopen jaren. Heel blij met de vondst van deze webshop. Eindelijk overhemden die niet uit je broek schieten als je een arm opsteekt. Ook de lange mouwen zijn een verademing. Keurige leveringen en advies bij de maten vanaf de klantenservice. Aanrader!

Prima snelle levering

Ik ben heel blij met zoveel keus in deze maten. Het maakt het een stuk makkelijker.

gewldig

traingsbroek besteld ,zeer snel ontvangen en zit perfect met mijn 2 meter lengte top.

Fijn assortiment lange kleding

Heerlijk om een webwinkel te vinden die extra lange broeken verkoopt. De kwaliteit is prima en de levering heel snel. Echt een aanrader.

Heel blij met Highleytall!

Fijn om kleding te kunnen kopen die echt mooi op lengte valt. Mooie kwaliteit en snel geleverd. Super!

Fijn! Eindelijk kledij dat mijn partner goed zit! Heel moeilijk te vinden voor zijn lengte. Wij bestellen zeker nog eens!

Fijne shop voor lengte maten

Een ruime keuze in lengte maten. Jeans tot L40, t-shirts die eindelijk lang genoeg zijn. De bestelling wordt netjes en snel verzonden. Helaas zijn we voor de levering ook afhankelijk van bedrijven als PostNL

Hardloopkleding voor de lange slanke man

Wat fijn dat Highleytall hardloopkleding voor lange slanke mannen in het assortiment heeft! Nog niet in gelopen (moet wachten tot mijn verjaardag), maar wel gepast: het zit als gegoten.

Normaal

Ik heb ze in een groter maat besteld. Omdat mijn eigen broeken te strak gingen zitten. Maar deze drie broeken vallen wel erg groot. Nu ben ik dus verplicht om ze in te laten nemen. Omdat ik de Lebel er al vanaf heb gehaald. En ze gewassen heb. Ik pas nooit een broek aan die nieuw is. Dus ze komen nu wel erg duur die broeken. Ik vind dat u toch eens de maten moeten zouden nakijken.

Goede kwaliteit broek, snelle levering

Highleytall raad ik iedereen aan. De broeken met extra lengte maat zijn kwalitatief goed. Ze leveren snel en ook de retour zendingen en geld terug krijgen ging erg voorspoedig

Heel goed.

Prijs/kwaliteit is prima, zo ook de service. Hier bestellen we nog.

super

super vriendelijk aan de telefoon en snel geleverd.

Goed, snel, kwaliteit

Mooie kleding goede lengte wat wij nooit eerder hebben kunnen vinden

Goede en snelle levering (kwaliteit kan iet of wat beter)

wel Ok.

Snelle levering en mooi shirt

Mooi shirt, en snelle levering! Ik zeg....een aanrader!

Wat wel jammer was,dat het vrij onduidelijk was hoe ik kon ruilen. Of er een maat kleiner zou zijn. En een andere lengte. En dan is het best jammer dat je moet betalen om het terug te sturen.

Rietzanger 33

1616 HA Hoogkarspel