Pluspunten

Prima webshop en dito klantenservice

Pluspunten

Snel, goed en op voorraad

Pluspunten

Toen bleek dat de broeken te kort waren die wij hadden besteld, na één telefoontje, konden wij deze meteen komen omruilen. Top!

Ga zo door, echt fantastische service!

Pluspunten

Prima fijn bedrijf snelle bezorging duidelijke website

Retour sturen met sticker ipv zelf retour betalen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Grote keus, vlotte levering, correcte correspondentie en retourneren word ook correct afgehandeld maar ..........

Wat mij opvalt is dat veel reacties betrekking hebben op het tijdstip rondom bestellen en levering en dat is goed geregeld bij highley tall. Mijn ervaring echter bij de laatste (grote) bestelling is dat 3 kledingstukken na een tijdje dragen al snel niet meer voldoen oa doordat de kwaliteit te wensen overlaat. Daardoor is 1 trui al snel in de kliko gedaan en 2 andere kledingstukken konden binnen een jaar al op de stapel "werkkleding". En ik draag nette kleding alleen op zondag of bij gelegenheden dus niet intensief. Aangezien men hier geen wibra-prijzen hanteert verwacht ik dan ook geen wibra-kwaliteit. Dus prijs/kwaliteit moet beter

Pluspunten

Veel lange maten! Echt geweldig. Kan hier fatsoenlijk slagen en genoeg keuze vergeleken met winkels waar altijd wel iets mankeert als je kijkt naar maten van de kleding vergeleken met die van mij <3

Veel lange maten maar het was even uitproberen met mijn lengte en figuur wat ik nou echt aan maat nodig heb. De 2 producten die ik heb gekocht zijn ok. Met de pionier spijkerbroek 40/40 een beetje in de lengte vergist met 5cm maar geen probleem, mijn maat zat daar achteraf ook niet bij. Weet nu wel wat ik nodig heb. Geen lengte 105 maar 100. Met de panzeri relax h 3xl trainingsbroek zit mijn maat er ook niet echt bij. Binnenbeen lengte (100) is uitstekend/perfect en de breedte had iets minder gekund (41 of 43 ipv 44). Kruishoogte is meestal mijn probleem met trainingsbroeken en dat heb ik nu ook met de 3xl. Die had wel 34 mogen zijn ipv 39. Mijn ideale maat zit daar dus eigenlijk niet bij - lengte 100, breedte 41/43 en kruishoogte 34 is dat met panzeri. Ik sla de bovenboord met koord maar gewoon om voor een goede pas form en zit dan perfect. Die is 5cm. Nu dat ik de panzeri goed bekeken heb nadat ik het een dag gedragen heb valt me op dat het merknaam in het wit op de broek eigenlijk al loslaat en langs de naad van het linker been enkele draden uitsteken en lusjes vormen. Dat is wel erg jammer. Ik zal dit niet gaan terug sturen, heb daar gewoon en hekel aan. Goede tip is om de kleding na te kijken voor het versturen zodat de klant dit niet hoeft te doen als er mankementen zijn. Ik weet het ik heb een moeilijke maat zelfs voor extra lange maten. Ik ben al blij dat ik nu en trainingsbroek met de goede lengte, voor het eerst in mijn leven, heb gevonden!

Pluspunten

Snelle levering, goede pasvorm, makkelijke retourservice.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, en duidelijke site.

Pluspunten

Fijn dat er keuze is aan kleding voor de langere vrouw. Bestelling vlot geleverd.

Retourneerkosten, dit weerhoudt soms om te bestellen als je twijfelt over een product. Anders bestel je (en koop je!) sneller

Pluspunten

Vriendelijk en zeer behulpzaam.

Pluspunten

Kledij is van degelijke kwaliteit maar heeft ook zijn prijskaartje

Portkosten vind ik hoog en onnodig

Pluspunten

Zeer goede service. Heel vriendelijk zowel via mail als telefoon. Goede oplossing geboden en dit ook zo uitgevoerd.

Pluspunten

Werkt goed en snelle levering.

Pluspunten

Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering. Heerlijk dat ik eindelijk makkelijk broeken kan bestellen in lengtemaat 38

Pluspunten

Altijd weer even tevreden

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Grote maten beschikbaar en gelukkig klopten de maten met de afbeeldingen.

Vervelend is dat je vooraf niet weet of de maten overeenkomen en je dus het risico hebt dat je terug moet sturen. Als je dus voor minder dan €70 besteld moet je verzendkosten betalen en dan ook mogelijk nog een keer verzendkosten voor het retourneren als dat (helaas) nodig is. Ik heb dus maar voor meer dan €70 besteld om dubbele verzendkosten te voorkomen (dat kan dus een heel hoog percentage van het aankoopbedrag zijn!) en dat zal ook wel de bedoeling zijn... :-( Vanwege de (mogelijk dubbele) verzendkosten zal ik heel terughoudend zijn met het opnieuw bestellen, helaas.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

I am 203cm and finally I found shop for me :)

Nope

Pluspunten

Ik had een vraag over de maten van overhemden. Ik ben telefonisch zeer goed geholpen door Ineke. Service is bijzonder goed!

Een goede maattabel online zetten!

Pluspunten

Snellen service en goede prijs/kwaliteit-verhouding

Pluspunten

Altijd een hartelijk ontvangst in de showroom, goede kwaliteit kleding die eindelijk lang genoeg Is, ruime keuze. Kortom uitstekend!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uitstekende service

Lange mensen zijn er ook boven de 2 meter en die zijn niet altijd ook dik of breed. Te kort of te wijd.

Pluspunten

As je emailt krijg je de volgende dag bericht terug, als je een vraag heb of er moet iets veranderd worden in de bestelling word het meteen geregeld .SUPER!!!Bestelling altijd op tijd en mooi verpakt. TOP BEDRIJF. Goede Service.

Rietzanger 33

1616 HA Hoogkarspel