Goed en betrouwbaar, al jaren

Ik bestel al jaren alles wat ik nodig heb en leuk vind bij 24 Papershop. Ik vind de collectie enorm en mooi. Nieuwe dingen, heerlijk. Ben nu even helemaal fan van de collectie van Tom's Studio. Snel bezorgd ook.

Zoals altijd weer uitstekend

Ruime keuze, goede prijs, snelle verzending en vriendelijke communicatie. Zoals het hoort eigenlijk, maar niettemin fijn als een webshop dit ook daadwerkelijk waarmaakt.

Mijn bestellingen bij 24papershop worden altijd naar wens behandeld

De shop heeft fijn groot assortiment. Snelle aflevering. Prima verpakking.

Precies wat ik zocht, supersnel verzonden.

Als ik iets specifieks zoek slaag ik bij 24papershop. Net even dat speciale notitieboek of vulling, of een mooi etui. Makkelijk zoeken, bestellen, betalen, en de volgende dag al in huis. Daar word ik.blij van!

Prachtige agenda

Weer een Paperblanks

Fantastische website

Ruim assortiment, mooie merken. Super snelle verzending en ook als je iets terugstuurt heb je binnen een paar dagen je geld terug. Dikke 10, 5 sterren.

Prima service en mooie producten

24papershop biedt altijd prima service, snelle verzending en vele mooie producten voor een prima prijs.

Snel, vriendelijk, betrouwbaar en efficiënt!

Elk jaar bestel ik online een mooie Paperblanks-agenda en het gaat altijd prima. Heel tevreden, volgend jaar weer!

Super fijne shop!

Mijn agenda’s koop ik altijd bij 24papershop. Zeer tevreden over het assortiment, de verzending en de vertrouwde service. Artikelen zijn liefdevol ingepakt. Het voelt gewoon heel goed om hier te bestellen!

Service! met een hoofdletter

Al heel wat jaartjes koop ik de meeste van mijn pennen, notitieboeken en aanverwante artikelen via 24Papershop. Daar zijn een aantal redenen voor: 1: mooi assortiment 2: tegen scherpe prijzen en 3: een geweldige service. De sporadische keer dat er iets mis ging werd dit altijd snel en soepel opgelost door Peggy. 24Papershop is de webwinkel waar andere shops wat van kunnen leren.

My favorite online stationary store

I have ordered many times and everything single time everything worked perfectly. The shipping is super fast.

Superfijne webshop!

Zeer klantvriendelijk, snelle verzending en het is gewoon altijd een fijne ervaring om op de website rond te neuzen en te shoppen!

Hele fijne webshop met mooie producten.

Altijd weer een cadeautje voor mijzelf als het pakje binnenkomt. Mooie producten, zorgvuldig verpakt. Fijne service. Ga zo door!

Schrijven met mooie pennen

Je proeft hier de persoonlijke liefde voor schrijven en mooie pennen. Dat werkt zeer aanstekelijk.

supershop

geweldige service en mooi spul wat je ergens anders niet snel vind.

Geweldige online pennenshop met toebehoren.

Al jaren bestellen we balpennen, vulpennen (duur en minder duur), inkten, agenda's, notitieboeken en wat al niet meer bij 24papershop. De bestellingen zijn altijd met veel aandacht verpakt en maakt het steeds een feestje om de bestelling te openen. De levertijd is ook altijd snel, binnen enkele dagen zijn de producten geleverd. Ook eventueel contact(per mail) gaat goed. Er wordt snel gereageerd. Een fijne website met mooie producten en een professionele , vriendelijke eigenaresse.

Uitstekende service

Duidelijke info op de site. Bijna altijd wordt het de volgende dag al geleverd. Het is iedere keer een cadeautje om te mogen ontvangen.

Ze doet wat belooft

Al jaren koop ik onder meer een Paperblanks mini agenda bij 24papershop. Ieder jaar krijg ik bericht als ze weer te bestellen zijn. De keuze is zo groot dat een keuze maken het moeilijkste is. Eenmaal besteld dan ligt hij binnen 24 uur in de brievenbus. Ik ben daar heel gelukkig mee.

Mooie agenda en goede communicatie

De aanschaf van mijn nieuwe agenda liep niet helemaal probleemloos. Maar door de goede communicatie en vriendelijkheid geef ik toch een cijfer 10. Dit is dik verdiend.

Paperblanks, mijn favoriet!

Al jaren bestel ik mijn Paperblanks agenda’s bij 24-Papershop. Uitgebreide keus, handige voorraadmelding en snelle verzending, goed en vrolijk verpakt. Het uitzoeken is een moment waar ik me jaarlijks op verheug.

Snelle levering en goede communicatie

Van 24Papershop word ik altijd blij

Sinds ik 24Papershop heb ontdekt, heb ik al zóveel besteld dat het onmogelijk is om voor alle losse producten een review te schrijven. Wat ik ook bestel – vulpen, stiften, kalligrafeerpennen, zo’n beetje alles van Paperblanks, stickers voor journaling, etuis, inkt, opbergmappen, steelbox, haakpakket, enzovoort enzovoort – het wordt altijd snel geleverd en ik ben er altijd superblij mee. Ook vragen worden snel beantwoord. Eigenlijk denk ik elke maand wel: wat zal ik nog eens bestellen bij 24Papershop? Héérlijk, zo’n winkel!

Beste Nederlandstalige papierwarenshop waar de passie ervan afdruipt.

Ik kocht pennen en papierwaren in verscheidene Europese shops. Ja sommige zijn soms een paar cent goedkoper, maar delen ze ook die zelfde liefde? Neen! Ik ben verzot op Japanse papierwaren en vooral mooie, functionele vulpennen. Het aanbod hier is heel ruim. Elke item wordt besproken met veelal eigen beoordelingen. Geen voorgekauwde teksten zoals bij de grote spelers. Dit is de referentiesite voor mij. En al zeker voor dromen, wensen op termijn te vervullen. Zeer vlotte service met degelijke feedback bij elke bestelling. Ook snelle mailreacties als je erom vraagt. Ik hou zelfs de kartonnen verpakkingen. Om ze opnieuw te gebruiken natuurlijk! Enige onbekende factor is of er jaarlijkse kortingsperiodes zijn. Daarvoor ben ik nog niet lang genoeg klant. Ze verdienen dat ik hun producten kritisch beoordeel. Dat wordt een persoonlijke missie voor mij. Als je liever een digitale detox en onthaasting verkies, is dat geen gemakkelijke opdracht. Mocht ik mijn mooie vulpennen hiervoor kunnen gebruiken op mijn iPad, dan zou ik me volop geven. Kortom: voor mij is this the mother site of all paper and pens stuff! Eén piepklein mom puntje? Ik zou het ook leuk vinden om te zien of producten uit Europa, Azië of Amerika komen. Ik koop niet langer iets blindelings. Als het uit dat Idiotenland komt waar een golfende breedsprakerige egotripper aan de macht is, zeg ik neen. Leve 24papershop!!!

agenda's bij 24papershop van Peggy en familie en medewerkers

Toen ik in het verleden voor het eerst contact maakte met Peggy bleek nadien toen ik een bestelling had geplaatst dat in dit geval de paperblancs agenda's bij mij in de goede smaak vielen. De kadertjes zijn goed beschreven qua thema's en wetenswaardigheden in de paperblancs agenda's en de bindvorm van de diverse agenda's is mooi afgewerkt en goed van structuur. Verder is er achterin voldoende ruimte op aantekeningen te maken. De uitvoeringen van de agenda's zijn divers en ruime keuze en er zit zelfs bij de paperblancs agenda's nog een opbergvakje achterin althans voor zover ik weet. Je hebt echt wat aan zo'n paperblancs agenda en het is aanbevelingswaardig. Verder is de Website en levering uitstekend, snel en ook feestelijk. Als ik een bestelling bij Peggy en medewerkers van haar heb gedaan, zie ik altijd uit naar de levering. Echt goed en fantastisch.

Supershop

Ruime keuze aan vulpennen. Snelle levering. Vriendelijke klantenservice. Peggy heeft me echt goed geholpen!

Moezelhavenweg 95

1043AM Amsterdam

Over 24papershop

24papershop is de webshop met prachtige en unieke bullet journals, notitieboeken, agenda's en schrijfwaren. Wij noemen ze niet voor niets 'papieren schatkistjes'. We hebben een groot assortiment en snelle levering. Service is onze kracht, je fan maken ons doel.