Super winkel!

Mooi assortiment. Goed ingepakt. En supersnelle levering. Helemaal Top!

Fantastic!

Really my favorite shop for notebooks and fountain pens. Best Customer Experience. 10/10

Erg ruim en ontzettend leuk assortiment, uitstekende service.

24Papershop heeft zo ontzettend veel leuke spulletjes. Omdat het assortiment zo uitgebreid is, is er altijd wel iets leuks te vinden. Ik koop er graag mooie notitieboeken (Paperblanks!), vulpennen, inkt, stempels, washi tape, stickers en nog veel meer. Er is zoveel leuks dat het vaak gewoon moeilijk is om te kiezen. Verder heeft 24Papershop veel accessoires om Traveler's Notebooks persoonlijk en gezellig in te richten. Ik koop hier ook vaak cadeautjes voor mensen om me heen, die ik dan met een uitstekende service supersnel in huis heb.

Aankoop van Distress Crayons van Tim Holtz

Ik was op zoek naar een reeks Distress Crayons van Tim Holtz om de illustraties in mijn junk journal te verfraaien. Op 24papershop gevonden met interessante prijs. Bestelling en levering waren super snel en ik ben echt erg blij met mijn aankoop. Bedankt Peggy voor de geweldige service! Ik kom zeker terug! Vele groetjes, Annick

Super klantvriendelijk, snelle service en heel veel keuze. Topproducten. Gewoon fantastisch!!! Een webshop waar je steeds met een happy feeling besteld.

Snelle bezorging en goed afgesloten verpakt.

Prima, kan ik aanbevelen.

Great

Great stationery shop. Friendly people. And superfast delivery.

Makkelijk besteld en supersnel geleverd! Volgende dag al in huis!

Altijd verzorgd verstuurd

Je kan aan alles merken dat deze webwinkel dol is op notitieboeken, pennen etc. Door de manier van communiceren, door de manier van verpakken en verzenden. Echt een fantastische webwinkel vol liefde voor de producten!

Fijne snelle levering. Goed verpakt. Bestel hier vaker!

Heb al meerdere bestellingen geplaatst. Altijd snel geleverd. Hart voor notitieboeken en vulpennen. Goed advies.

Pakketje goed verzorgd, stevig ingepakt. Snel verstuurd. Direct contact toen ik een vraag had en snel meegedacht over een oplossing.

Hele goede persoonlijke service

Mijn bestelling de dag na bestellen al ontvangen. De spulletjes die ik gekocht had waren goed verpakt en beschermd ingepakt. Er zat als kers op de taart ook nog een klein cadeautje bij mijn bestelling. Vaak vergezeld van een persoonlijk kaartje of een groet van Peggy. Zo wordt ‘unboxing’ nog leuker!

Happy

Ontzettend blij met mijn Paperblanks notitieboek. Lekker snel geleverd. Helemaal goed! Kan weer lekker aan de slag!

Echt een kadootje

Wij hebben de mooie kalligrafeerpennen van Tom’s Studio besteld. Alles was zo leuk ingepakt, we voelden ons bijna jarig. De pennen zijn echt geweldig en super snel bij ons binnen. Top

Helemaal ok!

Snel, betrouwbaar en mooie spullen! En persoonlijk.

Klantvriendelijkheid ten top!

Enorm aanbod, super service en klantvriendelijkheid. Ook heel snelle verzending. Een echte aanrader.

Geweldig!

Heb al meerdere keren hier besteld. Altijd een plezier! Snel Geleverd. Heel klantvriendelijk. Ook op vragen!

Gewoon goed.

Snelle levering en wil ook voor je bestellen. Dat stel ik zeer op prijs.

Hele fijne Webshop

Superfijne, snelle webshop met veel producten op het gebied van notitieboeken, inkt en vulpennen. Snel geleverd. Top! Kom hier zeker terug!

Superfijne shop

Mooie producten, vriendelijke service en snelle verzending. Wat wil je nog meer? Kom hier vaker terug!

Hele fijne webshop

Deze shop heeft service nog hoog in het vaandel staan. Er was 1 product niet op voorraad. Kan gebeuren. Werd direct contact opgenomen en andere keuze gemaakt. De volgende dag al in huis. Mooi ingepakt met persoonlijke touch. Ik kom hier terug!

Persoonlijke service

Prettige website met hele mooie spullen. Als je houdt van bullet journalist, planners etc kun je hier je hart ophalen. Zeker als je een fijne balpen, gelpen of vulpen bij wilt gebruiken. Persoonlijke service van Peggy. Zij is heel attent, reageert supersnel als je haar bericht stuurt. De spullen waren mooi en goed verpakt. Heel tevreden en blij dat ik deze site ontdekt heb.

Altijd prima

Al jaren vaste klant en uitsluitend prima service. Ik beveel 24papershop van harte aan.

Fijne winkelervaring

Ik was op zoek naar een Diplomat Magnum, heb er nog wat bij gedaan en hoopte het snel te ontvangen. Niet alleen had ik het de volgende dag in huis maar ook de winkelervaring was erg persoonlijk, op een leuke manier aangepakt en ook terug te zien aan de verpakking van het pakket. Zonder te overdrijven heb ik nog niet eerder online gewinkeld waarbij de persoonlijke benadering zo hoog was. Ik zou deze winkel absoluut opnieuw overwegen!

Moezelhavenweg 95

1043AM Amsterdam

Over 24papershop

24papershop is de webshop met prachtige en unieke bullet journals, notitieboeken, agenda's en schrijfwaren. Wij noemen ze niet voor niets 'papieren schatkistjes'. We hebben een groot assortiment en snelle levering. Service is onze kracht, je fan maken ons doel.