Superleuk notieboekje

Schrijven is leuk! Oké, een boodschappenlijstje is niet zo spannend, maar gedachten, gedichten, verslagen, blogs, dagboek, ontwerpen, verhalen etc. Die verdienen een sjieke, sportieve en inspirerende ondergrond. Het goodluck dotted kattenboekje werd goed ontvangen door dochter Doortje. En snel, goed verpakt met leuke tips om de tijd tussen bestellen en bezorging door te komen. Harry

Fijne, klantvriendelijke webshop en snelle verzending.

Gewoon een goede, fijne en klantvriendelijke webshop. Je bestelling wordt altijd snel verzonden met een persoonlijk kaartje erbij. Tot nu toe nog niet tegen problemen aangelopen, maar ik verwacht dat als dat wel gebeurt het gewoon netjes opgelost zal worden. Ook fijn zijn haar youtube video's over de producten die ze verkoopt.

Goed verpakt, snel geleverd: prima.

Mooi assortiment en heel goede service

Heel uitgebreide en verrassende collectie. Heel attente service o.a. tijdens Sinterklaasweek toen Post.nl zijn belofte even niet waarmaakte. Aanrader.

Super blij met de service

super blij met me spullen en de snelle levering

Mooie producten, veel op voorraad, snelle levering

Fijne webshop met veel mooie producten, waarvan veel op voorraad is en de levering is snel.

Persoonlijke touch

Zeer duidelijke info, prettige persoonlijke benadering en top tijdige levering !

Veel keus en snelle levering

Erg leuke dingen op de site en ze werden snel geleverd. Ik vond het wel een beetje raar dat het bedrag van het artikel dat niet op voorraad was zonder overleg werd teruggestort.

Top producten en snelle service

Heb mijn laatste betelling binnen 24u gekreken (ook met tracking van het pakje), alles was mooi ingepakt en de producten zijn echt mooi. Peggy heeft een practhig assortiment en heel goede prijzen. Haar shop is een aanrader!

Fijne service en contact

Al diverse producten bij Peggy besteld. Zeer service gericht en komt afspraken na. Mooie collectie voor ieder wat wils

24Papershop heeft mooie producten en een mooie overzichtelijke website. Heb vaker bij 24Papershop spulletjes besteld. De laatste keer een paar mooie schriften met “dotted” papier - super fijn dat 24 Papershop die heeft in verschillende maten en uitvoeringen. Altijd zeer tevreden over zowel het bestelde, als de snelheid en service.

Mooie kwaliteit en snelle en persoonlijke service

Mooie kwaliteit en snelle en persoonlijke service

Een feestje om ie bestelling uit te pakken.

Ik heb mijn beoordeling op meerde sites achter gelaten omdat iedereen het mag weten dat het iedere keer weer een feestje is om je bestelling uit te mogen pakken. Ik heb inmiddels meerdere keren hier iets voor mijzelf besteld. Inpakken was dus niet aan de orde. Echter iedere keer was mijn bestelling verpakt als een echt cadeautje. Ook al weet ik wat er in zit, toch is het weer een verassing. Je bestelling word altijd snel verstuurd in een degelijke verpakking. Communicatie van bestelling tot aan de verzendbevestiging is helder. Ik ging voor gangbare vulpennen meestal naar een ander winkelier. Maar de eerste vulpen die ik bij Peggy bestelde werd geleverd met een uitleg over hoe ik een vulpen kon uitproberen en toch retourneren als hij niet bevalt. Dat is iets waar een zekere leverancier met een vruchtenboom in zijn naam iets van kan leren. Ook de informatie op de site is helder. De omschrijving en foto's komen overeen met wat je geleverd krijgt. Heb je in deze Coronatijd toch zin in een feestje of wil je gewoon een cadeautje uitpakken. Verwen jezelf dan met iets moois bij Peggy en 24 Papershop. Als ik iets zoek dat in deze webshop verkocht word dan koop ik het voortaan hier.

Geweldig aanbod

Blij verrast door de persoonlijke boodschap bij de levering. En ook de persoonlijke noot in de mail, kan ik erg waarderen. Kijk met plezier in de webshop! Dat is gewoon een uurtje heerlijk ontspannen!

Snelle levering, goed assortiment en vriendelijke service

Donderdagavond (laat) besteld, zaterdagochtend werd alles keurig door de postbode afgeleverd.

Goede prijs en snelle levering met een leuke persoonlijke boodschap.

Mooie producten en service

Zeer positief,altijd snel verzonden en vriendelijk geholpen

Fijne webshop

Ik zocht naar een 160 gsm notebook/journal. Hier was ik (via een vriendin) bij het goede adres. Mooi aanbod van het desbetreffende merk en de bestelling was ook nog eens heel snel geleverd. Er zat zelfs nog een handgeschreven kaartje van de eigenaar bij de bestelling!

Snel, goed en een goed assortiment!

Ik kan alles vinden wat ik voor mijn werkplek nodig heb. En ook mijn verzameling vulpennen wordt aangevuld met de collectie die ik daar gevonden heb. Vandaag bestellen, vaak morgen binnen, en niet alleen de artikelen, maar ook nog met een persoonlijk berichtje. Waar zie je dat nog deze tijd? Ik waardeer 24papershop hoog op mijn lijst met leveranciers, terwijl ik heel kritisch ben in mijn selectie (werk-gerelateerd)!

Snelle levering en mooi en fijn notitieboekje!

Perfect!

Prachtig assortiment met veel keuze, duidelijk omschrijving van alles. En na bestelling mega snel geleverd, keurig verpakt. Kortom een top ervaring!

Uitstekende webwinkel

Op zoek naar een vulpen bij 24papershop beland. Uitstekende website waar je makkelijk rond kunt neuzen en bestellen. Kom er steeds weer terug. Regelmatig leuke nieuwigheden.

Veel keuze uit mooie artikelen. Snel geleverd en goed verpakt.

Snel, goed en prettig

Mooie artikelen, bestelling werd snel en netjes afgeleverd met een attent kaartje van de eigenaar.

Fantastische onderneming

Goede onderneming. Kennis over het onderwerp, ruime keuze en ruime prijsklasse. Heel duidelijk vormgegeven webwinkel! Service is key, snelle en klantvriendelijke reactie en samen opzoek naar oplossingen! Heerlijk om zulke ondernemingen als deze tegen te komen. Ik ben fan!!!

Moezelhavenweg 95

1043AM Amsterdam

Over 24papershop

24papershop is de webshop met prachtige en unieke bullet journals, notitieboeken, agenda's en schrijfwaren. Wij noemen ze niet voor niets 'papieren schatkistjes'. We hebben een groot assortiment en snelle levering. Service is onze kracht, je fan maken ons doel.