Goede en persoonlijke service!

Altijd leuk, een handgeschreven kaartje erbij én de volgende dag in de bus!

Lekker snel

Online een bestelling gedaan en is lekker snel bezorgd.

Uitstekende ervaring!

Mooi aanbod, voor een goede prijs. Klantenservice is uitstekend. Bij elke bestelling krijg je een persoonlijk handgeschreven kaartje, wat ik een geweldig attentie vind.

Helemaal geweldig!

Mn bestelling kwam super snel binnen, en was super netjes ingepakt. Mn pakketje bevatte een persoonlijk bericht van de verkoper, wat niet nodig was maar zeker toevoegde waarde had. Als ik weer iets nodig heb wat 24papershop aanbied zal ik het zeker hier bestellen.

Prima webshop!

Doet wat ze zegt dat ze doet, snelle verzending, netjes verpakt.

Goede website, snelle verzending, mooi ingepakt

Het is uitermate makkelijk zoeken op de website. Dit is ook wel nodig want het aanbod is groot. Mijn keuze werd dezelfde dag verzonden en het product was niet alleen in een doos gestopt, maar ook nog individueel met cadeaupapier ingepakt en voorzien van een kaartje met een persoonlijke nooit.

Erg leuke, persoonlijke winkelervaring

Een handgeschreven kaartje bij een pakket ontvangen geeft een hele leuke persoonlijke ervaring bij deze webwinkel. Ik zou er zeker nog eens bestellen!

Duidelijke site

Een duidelijke site en goede updates betreft de verzending. Voelt heel persoonlijk. Goed verpakt ook.

Prima webshop met uitstekende service

Mooie en goede producten en snelle levering

Groot aanbod, snelle levering met een persoonlijke touch

Veel mooie notebooks, moeilijk om een keuze te maken. Schappelijke prijzen. Snelle levering met een persoonlijk kaartje erbij.

Netjes, snel, de klant is hier echt koning.

Het bestellen gaat snel door de overzichtelijke site. De levering is snel en wat zo leuk is de kaart met tekst. Waarin je veel plezier wordt gewenst met je aankoop. Toppie.

Snelle verwerking bestelling. Goed product. Fijne communicatie.

Snelle verwerking bestelling. Goed product. Fijne communicatie: voortdurend op de hoogte gehouden van het bestelproces.

Zeer oplettend! Ik kreeg een mail dat een vulling niet zou passen in het bestelde clipbook. Dat scheelde een hoop teleurstelling en gedoe achteraf! Ik hou de shop in de gaten wanneer de vulling binnen is voor het clipbook! Bedankt!!

Makkelijk besteld & volgende dag in huis

Mijn nieuwe Archer & Olive bulletjournal hier besteld en volgende dag al in huis

Enige tijd geleden al fijnschrijvers gezien. Helaas toen niet op voorraad. Maar kreeg keurig een bericht dat ze weer op voorraad waren. Snel besteld en binnen 2 werkdagen al in huis. De Yooker pen schrijft heerlijk.

mooie selectie producten, voorspelbare en snelle leveringen

Ik weet altijd dat wat ik op de website zie ook in voorraad is. Als ik dan overstag ga en die vulpen of inkt koop, dan is de levering ook heel erg snel, vaak zelfs de volgende dag met een vriendelijk kaartje.

Top!!

Mijn bestelling kwam erg snel een goed verpakt. Het lieve kaartje is altijd leuk bij je bestelling

Ruim aanbod, super snelle levering en leuke persoonlijke touch!

Ik wilde graag een Paperblanks Agenda. Nergens had ik zoveel keuze als op 24papershop. De agenda die ik het liefste wilde was er ook! Besteld, en de volgende dag had ik hem al in huis. En ook nog met een schattige sticker erop met een persoonlijke boodschap. Super leuk!

Top product snel levering

Mijn eerste A&O bullet journal besteld. Uitstekende kwaliteit. Levering was ook super snel.

sinds deze beoordeling hebben ze goed gemaakt.

Contact gehad van de site, ze hebben me geld terug gestort. Ik ging gelijk iets bestellen en alles naar wens ontvangen en optijd (er was een track en trace deze keer) Ze waren lief en hebben ook een kado'tje toegevoegd voor de moeite.

Super service!

In al mijn enthousiasme wat foutjes gemaakt bij mijn bestelling. Binnen een paar uur was dit door middel van mailcontact opgelost! Super goede en snelle service, kan niet wachten tot mijn agenda binnen is.

Meer dan perfect

Snel besteld, evensnel betaald en nog sneller geleverd. Ook heel goede communicatie per email.

superdepuper

ontzettend aardig goede kwaliteit artikelen en bovenal heel mooie artikelen ik kan het iedereen aanbevelen en hoop dan ook dat iedereen bij Peggy zijn artikelen besteld het wordt ook keurig netjes bezorgd! dikke dikke pluim voor Peggy v.d. 24Papershop

Prachtig boekje, snelle levering!

Beautiful product & fast shipping

I ordered Archer & Olive Notitieboek A5 Dotted Ringband - Fleur de Blue. It is excellent quality. It arrived in perfect condition & in just 2 days to UK! Thank you

Moezelhavenweg 95

1043AM Amsterdam

Over 24papershop

24papershop is de webshop met prachtige en unieke bullet journals, notitieboeken, agenda's en schrijfwaren. Wij noemen ze niet voor niets 'papieren schatkistjes'. We hebben een groot assortiment en snelle levering. Service is onze kracht, je fan maken ons doel.