Zeer oplettend! Ik kreeg een mail dat een vulling niet zou passen in het bestelde clipbook. Dat scheelde een hoop teleurstelling en gedoe achteraf! Ik hou de shop in de gaten wanneer de vulling binnen is voor het clipbook! Bedankt!!

Makkelijk besteld & volgende dag in huis

Mijn nieuwe Archer & Olive bulletjournal hier besteld en volgende dag al in huis

Enige tijd geleden al fijnschrijvers gezien. Helaas toen niet op voorraad. Maar kreeg keurig een bericht dat ze weer op voorraad waren. Snel besteld en binnen 2 werkdagen al in huis. De Yooker pen schrijft heerlijk.

mooie selectie producten, voorspelbare en snelle leveringen

Ik weet altijd dat wat ik op de website zie ook in voorraad is. Als ik dan overstag ga en die vulpen of inkt koop, dan is de levering ook heel erg snel, vaak zelfs de volgende dag met een vriendelijk kaartje.

Top!!

Mijn bestelling kwam erg snel een goed verpakt. Het lieve kaartje is altijd leuk bij je bestelling

Ruim aanbod, super snelle levering en leuke persoonlijke touch!

Ik wilde graag een Paperblanks Agenda. Nergens had ik zoveel keuze als op 24papershop. De agenda die ik het liefste wilde was er ook! Besteld, en de volgende dag had ik hem al in huis. En ook nog met een schattige sticker erop met een persoonlijke boodschap. Super leuk!

Top product snel levering

Mijn eerste A&O bullet journal besteld. Uitstekende kwaliteit. Levering was ook super snel.

sinds deze beoordeling hebben ze goed gemaakt.

Contact gehad van de site, ze hebben me geld terug gestort. Ik ging gelijk iets bestellen en alles naar wens ontvangen en optijd (er was een track en trace deze keer) Ze waren lief en hebben ook een kado'tje toegevoegd voor de moeite.

Super service!

In al mijn enthousiasme wat foutjes gemaakt bij mijn bestelling. Binnen een paar uur was dit door middel van mailcontact opgelost! Super goede en snelle service, kan niet wachten tot mijn agenda binnen is.

Meer dan perfect

Snel besteld, evensnel betaald en nog sneller geleverd. Ook heel goede communicatie per email.

superdepuper

ontzettend aardig goede kwaliteit artikelen en bovenal heel mooie artikelen ik kan het iedereen aanbevelen en hoop dan ook dat iedereen bij Peggy zijn artikelen besteld het wordt ook keurig netjes bezorgd! dikke dikke pluim voor Peggy v.d. 24Papershop

Prachtig boekje, snelle levering!

Beautiful product & fast shipping

I ordered Archer & Olive Notitieboek A5 Dotted Ringband - Fleur de Blue. It is excellent quality. It arrived in perfect condition & in just 2 days to UK! Thank you

Blij dat 24papershop ontdekt heb

Al 2 jaar gebruik ik een oranje Leuchtturm om mijn notities in te maken. Het was altijd lastig om een oranje te vinden. Nu kan ik ze gewoon hier bestellen en een dag later schrijf ik weer verder. Uitstekend geleverd.

Betrouwbaar en super service

ik ben fan! De eigenaresse van de winkel is altijd bereid te helpen en reageert snel op vragen die gesteld worden via social media. Alle zendingen worden goed ingepakt en snel verzonden

Snelle bezorging Keurig verpakt

Snelle, attente en verzorgde bezorging!

Mijn bestelling werd zeer snel bezorgd, opvallend goed verzorgd, wat een extra leuke ervaring is naast de mooie producten die zijn zoals ze op de website omschreven staan. Absoluut een aanrader!

Ruime keuze, snelle levering en ruime keuze uit mooie producten

Prachtige spullen

Ik vind wat ik zoek voor betaalbare prijzen

Leuke site met allemaal hebbe dingen

Al een aantal keer besteld die keurig op tijd bezorgt zijn

Prachtige schetsboeken met mijn naam er op!

Snel besteld, snel geleverd! Heel leuk dat mijn naam er op staat. Keurig verpakt.

Goede producten en nog betere service!

Het mooiste aan dit bedrijf vind ik dat aan elke bestelling een persoonlijke touch wordt toegevoegd, waardoor het ineens persoonlijker wordt dan simpelweg je producten ontvangen. De service die bij de producten wordt geleverd, bijvoorbeeld het pregen van tekst in een notitieboek, is iets wat ik nergens anders kon vinden voor een zeer redelijke prijs. Het zijn deze kleine dingen die ervoor zorgen dat je klanten behoudt, wat sommige bedrijven weinig waarde aan hechten. 24papershop niet, hierbij voelt het alsof zij geven om elke klant.

Heel tevreden met mijn bestelling, snel geleverd ook

Peggy heeft een prachtige webwinkel, niets op aan te merken

Mooie winkel met mooie producten. Hebben product kennis, testen zelf uit. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Producten snel ontvangen en goed ingepakt. Kortom een adresje om te onthouden voor mensen die houden van papier en schrijven.

Prima service, deskundig en vriendelijk

Snelle verzending, deskundig advies, persoonlijke behandeling.

Moezelhavenweg 95

1043AM Amsterdam

Over 24papershop

24papershop is de webshop met prachtige en unieke bullet journals, notitieboeken, agenda's en schrijfwaren. Wij noemen ze niet voor niets 'papieren schatkistjes'. We hebben een groot assortiment en snelle levering. Service is onze kracht, je fan maken ons doel.