Prima service, deskundig en vriendelijk

Snelle verzending, deskundig advies, persoonlijke behandeling.

Heel erg fijn en snel!

Het ging makkelijk en was snel

Super!!

Snelle levering en goede producten

prima, snelle levering

Bestelling keurig ontvangen

Mooie notitieboeken, goede kwaliteit en correcte levering met nog een persoonlijke boodschap.

Wat een fijne service! Als een van de weinigen hadden jullie het dagboek van Paperblanks Olive Fairy Midi Lined en voor een fantastische prijs! De mailtjes waren heel vriendelijk en persoonlijk en de verpakking helemaal top! Zo mooi had ik nog niet eerder een Paperblanks boek thuis ontvangen :). Zeker voor herhaling vatbaar! Dank je wel!

Top service en kwaliteit.

Door mijn fout iets verkeerd besteld. Binnen minuten antwoord en geld teruggekregen met advies bestelling opnieuw te plaatsen. Dergelijke service krijg je tegenwoordig niet meer,

Super webwinkel

Mijn ervaring bij 24papershop is altijd top geweest. Ik bestel daar nu meestal mijn Archer & Olive journals die eerst vrijwel nergens anders te koop waren. Ruime keuze in de varianten die uitgebracht worden. Snelle klantenservice als je een vraagje hebt ergens over. Duidelijke informatie over verzendkosten etc. Ook leuk dat Peggy erg betrokken is op social media en vaak creaties deelt van die mensen die via haar bestellen. Toch erg leuk. Top!

snel, adequaat en leuk ingepakt

Alles prima en ook nog een personal touch!

Snel verstuurd, goed verpakt, uitstekende communicatie.

Snel en betrouwbaar

Prachtige webshop! Na bestelling krijg je een leuke bevestiging met foto van de eigenaresse, Peggy, echt heel leuk. Als het pakket is verzonden, word je hiervan direct op hoogte gebracht. Alles keurig ingepakt en het is een feest om uit te pakken. Buitengewoon snelle levering!

Happy!

Super blij altijd met mijn aankopen. Hele snelle verzending!

Snelle levering, netjes verpakt en een persoonlijk kaartje. Mijn dochter is blij met haar bullet journal!

Wat bijzonder...

Een poos geleden heb ik in Engeland een Conklin vulpen gekocht. De penpunt haperde een beetje en de pen schreef minder fijn dan ik had verwacht. Nadat ik hierover een vraag bij Peggy had gesteld, stuurde zij een nieuwe Conklin penpunt op: "probeer die maar eens". Mijn vulpen schrijft nu heel er fijn en ik wilde - uiteraard - de penpunt aan 24Papershop betalen. Maar het antwoord is "Laat maar". Dat is toch geweldig! Dit is service die echt over het randje gaat. Ik ben hier eigenlijk een beetje stil van. Dank je wel Peggy, TOP!

Geweldige lieve en persoonlijke benadering

Snel bezorgd, onderhoudende bevestigings- en verzendingsmail met een leuke foto. Ook een super lief kaartje toegevoegd aan de bestelling. Persoonlijke touch maakt het allemaal nét persoonlijker. Product was netjes verpakt.

Perfecte levering

Perfecte levering, snel en met leuk kaartje.

Uitgebreid assortiment, goede, nette en snelle service!

Voorheen bestelde ik mijn (Paperblanks) agenda's bij 24papershop, toen het nog Beautifulpapershop heette. Onlangs heb ik mijn eerste vulpen hier besteld. Ik ben zeer tevreden over de levering/service en de kwaliteit van de producten. Ook vind ik de eigenaresse Peggy zeer (klant)vriendelijk overkomen, er zat een handgeschreven kaartje bij mijn vulpen!

Erg snelle levering en een zeer mooi resultaat, helemaal blij met onze kleine zilveren penning met steentjes!

Persoonlijk, vriendelijk en supersnel!

Ik vind mezelf al een beetje een vaste klant van Peggy en haar 24papershop. Voor mij is het de go-to wanneer ik schrijfboekjes wil bestellen. Ik ben gek op mooie exemplaren en Peggy heeft ze!. Daarnaast is het altijd een feestje om de bestelling supersnel en leuk ingepakt te ontvangen, vaak nog met een persoonlijke boodschap erbij.

fantastisch!

Ik bestel heel graag bij Papershop. Altijd de notebooks van Paperblanks en jeeh wat zijn ze mooi! Als ik mijn pakketje binnenkrijg en er zit een leuk persoonlijk kaartje bij dan word ik altijd helemaal blij ;0) Ik ben enthousiast.

Snel en goed

Prettig contact, goede service

Snelle en correcte levering. Super ervaring.

Fijne snelle levering en alles helemaal in orde. Ik kom graag weer “shoppen” een volgende keer.

Snelle levering. Zorgvuldig verpakt en een lief kaartje erbij zelfs!

Bestelling snel verwerkt en snelle levering. Fijn product!

Geweldig assortiment, uitstekende service

Al meerdere keren heb ik een online bestelling geplaatst bij 24papershop. De webshop heeft een uitgebreid assortiment. Vragen per email worden snel beantwoord. Veel producten kunnen per brievenbuspost worden verstuurd. Bestellingen worden altijd stevig verpakt en binnen 1 werkdag bezorgd. Superblij dat ik deze webshop heb ontdekt en zal er nog vaak producten bestellen!

Moezelhavenweg 95

1043AM Amsterdam

Over 24papershop

24papershop is de webshop met prachtige en unieke bullet journals, notitieboeken, agenda's en schrijfwaren. Wij noemen ze niet voor niets 'papieren schatkistjes'. We hebben een groot assortiment en snelle levering. Service is onze kracht, je fan maken ons doel.