Uitgebreid assortiment, goede, nette en snelle service!

Voorheen bestelde ik mijn (Paperblanks) agenda's bij 24papershop, toen het nog Beautifulpapershop heette. Onlangs heb ik mijn eerste vulpen hier besteld. Ik ben zeer tevreden over de levering/service en de kwaliteit van de producten. Ook vind ik de eigenaresse Peggy zeer (klant)vriendelijk overkomen, er zat een handgeschreven kaartje bij mijn vulpen!

Erg snelle levering en een zeer mooi resultaat, helemaal blij met onze kleine zilveren penning met steentjes!

Persoonlijk, vriendelijk en supersnel!

Ik vind mezelf al een beetje een vaste klant van Peggy en haar 24papershop. Voor mij is het de go-to wanneer ik schrijfboekjes wil bestellen. Ik ben gek op mooie exemplaren en Peggy heeft ze!. Daarnaast is het altijd een feestje om de bestelling supersnel en leuk ingepakt te ontvangen, vaak nog met een persoonlijke boodschap erbij.

fantastisch!

Ik bestel heel graag bij Papershop. Altijd de notebooks van Paperblanks en jeeh wat zijn ze mooi! Als ik mijn pakketje binnenkrijg en er zit een leuk persoonlijk kaartje bij dan word ik altijd helemaal blij ;0) Ik ben enthousiast.

Snel en goed

Prettig contact, goede service

Snelle en correcte levering. Super ervaring.

Fijne snelle levering en alles helemaal in orde. Ik kom graag weer “shoppen” een volgende keer.

Snelle levering. Zorgvuldig verpakt en een lief kaartje erbij zelfs!

Bestelling snel verwerkt en snelle levering. Fijn product!

Geweldig assortiment, uitstekende service

Al meerdere keren heb ik een online bestelling geplaatst bij 24papershop. De webshop heeft een uitgebreid assortiment. Vragen per email worden snel beantwoord. Veel producten kunnen per brievenbuspost worden verstuurd. Bestellingen worden altijd stevig verpakt en binnen 1 werkdag bezorgd. Superblij dat ik deze webshop heb ontdekt en zal er nog vaak producten bestellen!

Ontzettend fijne webshop!

Groot assortiment, altijd up to date, snelle levering, goede service: maar een paar van de vele redenen om te bestellen bij 24papershop. Complimenten, ga zo door!

Vlotte service, mooi product

Vlotte service, mooi product

Prachtig product en goede/snelle service

Ik heb een prachtig bullet journal ontvangen met mooi stevig papier zodat wat je schrijft niet ook op de achterkant te zien is. De levering was volgens aangegeven en het was keurig verpakt met een lief kaartje erbij. Als hij vol is bestel ik hier weer een bullet journal.

Superblij met mijn bestelling

Zo fijn, de bestelling was snel binnen en alles was niet alleen mooi maar ook stevig verpakt. Ik wist wat ik had besteld en toch voelde het als een cadeautje. Geen wonder als het zo ingepakt wordt :-D Oh, en de updates zijn erg leuk, alsof ik kan zien dat mijn bestelling aan het inpakken was. Dat vond ik een extra verrassing. Dank je wel Peggy! Natuurlijk bestel ik de volgende keer weer bij jullie!

Meermaals een bestelling gedaan, GOED, GOEDKOOP EN SNEL

Aardige mensen, super service

Dit is een webshop die werkt zoals een webshop zou moeten werken. Snel, kundig en als het nodig is met menselijk contact. Ze doen wat ze zeggen en helpen waar ze kunnen. Aardige mensen en een fijne winkel met fantastische producten. Toppertjes!

Gewoon goed en snel

Het prettige aan deze winkel is, dat zichtbaar wordt gemaakt hoeveel exemplaren van een verlangd artikel in voorraad zijn. Dat voorkomt dat ik lang moeten wachten op een product, zoals me geregeld overkomt bij andere online winkels. Wat verder de aandacht trekt is de persoonlijke benadering door 24Papershop. Het zijn kleine dingetjes waardoor ik me geen nummer voel, maar een gewaardeerde klant. Het is om deze redenen dat ik hier zeker terug zal komen.

Top service.

Goede vriendelijke service. Alleen was mijn pakketje brievenbus post geworden, waardoor ik mijn spullen niet op zaterdag kreeg, maar op dinsdag.

Mooi product, snelle bezorging

De Japanse Platinum Preppy vulpen besteld in 4 kleuren. Bezorging was snel, persoonlijk briefje erbij is een leuke toevoeging. Product voldoet ook prima.

Snel en vriendelijk

Wat een leuke notitieboeken staan er op deze site! De bestelling was er binnen een dag en er zat ook nog eens een vriendelijk kaartje bij.

Zeer goede ervaring

Snelle levering en een persoonlijk kaartje erbij, zeer tevreden.

Persoonlijke aandacht

Het handgeschreven kaartje bij het pakketje vond ik een super gebaar!

Prachtig assortiment, goede service!

De bestelling bestond uit een vulpen en een (prachtig) schrift. Het kostte even tijd om een keus te maken, wat een uitgebreid en mooi assortiment! Ook de nalevering, die per abuis niet bij de eerste bestelling was meegeleverd werd zeer snel en adequaat opgepakt. Een compliment waard én ik kom zeker terug bij deze overzichtelijke en sfeervolle webshop!

Blij met mijn nieuwe aankoop.

Mooie spullen, snelle levering 👍

Snel, duidelijk en zoals afgebeeld

Zeer tevreden. Wat fijn dat jullie je zo inzetten Kom zeker eens terug Veel moois gezien

Super tevrede

Super handig al je de deur niet uit hoeft

Moezelhavenweg 95

1043AM Amsterdam

Over 24papershop

24papershop is de webshop met prachtige en unieke bullet journals, notitieboeken, agenda's en schrijfwaren. Wij noemen ze niet voor niets 'papieren schatkistjes'. We hebben een groot assortiment en snelle levering. Service is onze kracht, je fan maken ons doel.