Wat een vakvrouw.

Zelden ga ik in op het verzoek om mijn beoordeling te geven. Hier maak ik met plezier een uitzondering voor. Super vriendelijk en behulpzaam, met enorme vakkennis. Uitmuntende service. Met vriendelijke groet, Elly

Super service en goede spullen

Altijd een feestje om een pakje van deze winkel uit te pakken. Fijne spullen van goede kwaliteit, zorgvuldig verpakt en nog met een lief kaartje erbij ook.

Geweldig!!!!

M’n gepersonaliseerde notitieboek werd zoals beloofd op tijd bezorgd, en zag er precies uit zoals ik hoopte! Ook zat er een lief kaartje bij, wat dit een nog leukere touch gaf. Ik zou 24Papershop zeker aanraden, en ik ga hier vaker bestellen!

Perfectie

Ik gebruik Paperblanks notitieboeken als dagboek (2-3 per jaar) en de Paperblanks agenda. Alles hardcover en formaat 18x23 cm. Ze zijn geweldig mooi uitgevoerd en van zeer goede kwaliteit. Ik bestelde ze altijd bij 24papershop. Behalve de vorige keer. Toen bestelde ik twee notitieboeken bij Amazon, omdat ze daar iets goedkoper waren. Een slecht idee, want beide waren niet gaaf. Bij het ene boek is (door slechte, niet beschermende verpakking) de onderrand van de hardcover ingedeukt. Het andere boek heeft diverse vlekken op het schutblad achterin. Alle Paperblanks notitieboeken die ik de afgelopen jaren bij 24papershop kocht, waren puntgaaf. Dat mag je ook verwachten bij boeken van deze kwaliteit en prijs. Afgelopen week dus weer een dagboek en agenda 2020 besteld bij 24papershop. En zoals gebruikelijk arriveerden ze snel, degelijk verpakt en in perfecte staat. Ik zal ze nooit meer ergens anders kopen!

Mooie paperblancs agenda

Super mooie agenda, snelle verzending. Je krijgt wel enigszins veel mails na je bestelling en ookal meld je je af dan krijg je alsnog herinneringen om dit in te vullen. Nu was ik erg tevreden over m'n bestelling maar zulk gedoe vind ik nogal irritant. Maar dat doet verder weinig af aan de bestelling en de snelle verzending.

Goede ervaring

De bestelling goed afgehandeld en heel persoonlijk. De sticker op het pakje leuke geste. Ga zo verder. Gr. Jessy.

Snelle levering en goede service

Iedere keer weer een prachtig cadeau

Al mijn notitieboeken koop ik al jaren bij de 24papershop. Een ruim assortiment met prachtige boeken van Paperblanks die mij inspireren om te blijven schrijven. Met een mooie vulpen natuurlijk en inkt in bijzondere kleuren. Alles snel en met een persoonlijk berichtje geleverd. Een mooie en gebruikersvriendelijke website en goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik ben en blijf fan!

Altijd super tevreden

Mooie artiekelen! De juiste prijzen, super service! Mooi verpakt en snelle bezorging! Helemaal super!!

flabbergasted

Tja er zijn er meer die een kaartje sturen of een handgeschreven kriebel. Op de een of andere manier straalt het hier wel vanaf. For sure my next paperblanks komts van hier hahaha :)

Netjes op tijd

Keurig en netjes op tijd

Perfekte levering, perfekt product.

Het notitieboek dat ik besteld had ziet er erg mooi uit. Het werd geleverd op de dag dat het beloofd was. Alles helemaal goed. Inmiddels heb ik al een nieuwe bestelling geplaatst. Verwacht ik morgen!

Peggy zorgt goed voor ons!

Alleen maar lof, niets op aan te merken

Mooie producten, betaalbare prijzen, klantvriendelijk en snelle levering. Ook de sticker op mijn pakketje en het persoonlijk geschreven kaartje vrolijkt mij enorm op. Hartstikke leuk. Ik ben altijd tevreden!

Hartstikke super

Het was er snel, goed ingepakt en zelfs een lief handgeschreven briefje erbij! Als deze paperblanks vol is ga ik absoluut hier een nieuwe bestellen :)

Goede pen, gunstiger geprijsd dan andere sites, tijdige bezorging.

De pen voldoet aan de beschrijving en bevalt goed. Bij vergelijking met andere aanbieders had 24papershop de beste prijs. De bezorging was conform afspraak. Ik heb nog wel één suggestie: wellicht is het mogelijk om te organiseren dat producten afgehaald kunnen worden bij een Post.nl punt, in plaats van dat je moet wachten tot de bezorger komt (wat overigens wel goed aangegeven wordt).

Prachtige producten zeer snel in huis.

Ik bestel al jaren mijn agenda op deze manier en krijg altijd snel en correct wat ik wil hebben.

Blij verrast met persoonlijke touch....lief, leuk kaartje met tekst!

Blij verrast met persoonlijke touch....lief, leuk kaartje met tekst. Mooi product.

Snelle verzending

Een snelle verzending. De bullet journals waren netjes en goed ingepakt.

Duidelijke communicatie en snelle levering

Een puntje; de agenda zou in het Nederlands zijn, maar bleek toch Engelstalig te zijn. Een foutje op de website denk ik. Maar ik had hem ook besteld als ik had geweten dat hij in het Engels was. Super blij met mijn nieuwe agenda!!

Altijd feest

Het is altijd feest om een mooi schrijfcadeautje voor jezelf of een ander uit te zoeken op de 24paper-site! En nog eens feest als je het uit de verpakking haalt.

Zeer goede ervaring al jaren!!

Super snelle levering en mooi ingepakt cadeau gekregen. Leuk dat er een persoonlijke notitie bij zat.

Snelle levering en een fijne persoonlijke behandeling. Alleen jammer dat de tabbladen waren omgebogen bij ontvangst. Het notitieboekje werkt fijn, zoals in het filmpje op youtube wordt getoond.

Ik ben een groot fan van 24papershop.moet altijd de neiging onderdrukken bestellingen te doen van de mooie spullen die Peggy aanbiedt, tenzij ik iets zie wat ik kan gebruiken. Ik heb al veel notitie boeken bij haar gekocht en uitgedeeld aan mensen. Iedereen vindt ze prachtig.

Moezelhavenweg 95

1043AM Amsterdam

Over 24papershop

24papershop is de webshop met prachtige en unieke bullet journals, notitieboeken, agenda's en schrijfwaren. Wij noemen ze niet voor niets 'papieren schatkistjes'. We hebben een groot assortiment en snelle levering. Service is onze kracht, je fan maken ons doel.