Snelle levering, goede servies.

De bestelling wordt snel verwerkt waardoor de leveringstijd klein is. Het assortiment is met zorg geselecteerd. Bij vragen via, mail of sociale media wordt er snel en netjes gereageerd. Er wordt goed advies gegeven!

Snel geleverd en je word goed op de hoogte gehoeden hoe het gaat

Snel geleverd en je word goed op de hoogte gehoeden hoe het gaat

Super snelle en nette service, helemaal top!

Super snelle en nette service, helemaal top!

Goede persoonlijke service

Fijn te navigeren site. Goede kwaliteit Paperblanks (het enige wat ik tot nu toe heb besteld). Bestel sinds twee jaar terug elk jaar hier en wordt nooit teleur gesteld. Ik kreeg deze keer een kaart meegestuurd met de bestelling. Deze persoonlijke interactie is ontzettend leuk om te ontvangen.

Persoonlijk

Persoonlijk

uitgebreide keuze, goede service, vriendelijkheid ten top

ik heb al vaker besteld en altijd naar volle tevredenheid...ruime keuze uit heel veel mooie spullen....als een kind in de snoepwinkel :))

Kan in 1 woord; top!

Duidelijke website, makkelijk om te bestellen en goede en snelle levering.

Snel en verrassend😉

De bestelde pennen, de volgende dag in huis. De envelop was al opgeleukt met een leuke sticker en er zat een kaartje in met een persoonlijk berichtje, dat maakt toch of je een cadeautje uitpakt.

Snel een fijn dagboek geleverd! Wat wil ik nog meer?

Snelle bezorging, uitstekende service

Fijne ervaringen met 24papershop, leveren altijd snel, en er zit vaak een persoonlijk kaartje bij!

Snel en persoonlijk

Leuk dat er een handgeschreven tekst bij stond. Het was ook bezorgd via brievenpost in plaats van een onnodig grote doos. Daardoor had ik het twee dagen later gewoon in mn brievenbus toen ik thuis kwam van werk. Erg fijn!

Prachtige pen en prima service!

Super snel

Super goede survice

Altijd snelle levering en fantastische service!

Leuke producten, snelle levering, persoonlijke benadering en altijd uitstekende service. 24papershop is een hartstikke leuk bedrijf!

Waanzinnig goed

Dit was niet de eerste keer dat ik hier wat heb besteld, maar zoals altijd kreeg ik mijn bestelling de volgende dag al binnen.

Ontzettend goede service en klantvriendelijkheid!

Snelle levering en de klantvriendelijkheid heb ik nog niet ergens anders goed gezien!

Snelle levering, leuke persoonlijke noot. Product heeft een goede kwaliteit.

Uitstekende service en goede producten. Ik heb uw bedrijf nog maar sinds kort ontdekt, dus in de toekomst zult u zeker van mij horen. Ik ben wijnimporteur van bijzondere wijnen en maak veel proefnotities in mooie boeken met zeer goede vulpennen ( Aurora, Montblanc, Dupont, Pelikan etc. ) Groet, Wijnkoperij Streuer Harry

Super klantgericht!

Van de site tot de e-mails die je ontvangt. Je wordt keurig van alles op de hoogte gehouden. Het bedrijf straalt persoonlijkheid uit. Voor een liefhebber van schrijven is deze webshop echt fantastisch. Goed verpakt en een leuk kaartje erbij. Dank je wel Peggy.

Fantastische keuze in paperblanks, ik kan weer verder schrijven!

Goede service en prettig contact. It makes me smile!

Zoals het hoort!

Snel bezorgd, netjes verpakt, leuk persoonlijk kaartje erbij en een paar kleine verassingen in het pakketje. Zou zo weer bestellen!

Mooie producten, snelle levering!

Mooie producten, snel geleverd.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering.

Service waar niets op valt aan te merken!

Verliep zoals verwacht en dat is fijn.

Goede service.

Moezelhavenweg 95

1043AM Amsterdam

Over 24papershop

24papershop is de webshop met prachtige en unieke bullet journals, notitieboeken, agenda's en schrijfwaren. Wij noemen ze niet voor niets 'papieren schatkistjes'. We hebben een groot assortiment en snelle levering. Service is onze kracht, je fan maken ons doel.