Wat een Topservice!

Ik had een bestelling gedaan en alles kwam goed verzorgd binnen. Helaas was de gratis vulpen die ik erbij zou krijgen niet meer voorradig. Ik kreeg een alternatief kadootje. Ik was teleurgesteld en heb dat aangegeven. Daarop kreeg ik direct een uitgebreid antwoord met verschillende opties. Fantastisch klantgericht en zorgvuldig. Ik ben een blije en tevreden klant. Jullie doel mij fan maken is gelukt ;)

Snelle communicatie en snelle levering

Ik kreeg snelle reactie via de mail met daarin een helder en duidelijk antwoord. De verzending zou mogelijk vertraagd worden door black friday, dit is duidelijk van tevoren gecommuniceerd. Echter kwam het pakket zonder vertraging aan. Het pakket was netjes en met zorg ingepakt en alle spullen kwamen netjes aan.

Goed verpakt en snel verzonden.

Hele fijne webwinkel

Ik shop al jaren bij 24Papershop en ben nog nooit teleurgesteld. Ondanks de groei van de shop met veel producten en merken (en ongetwijfeld het aantal bestellingen) worden mijn bestellingen nog steeds keurig en goed verpakt. En snel geleverd. Mijn nummer één shop voor mijn notitieboeken en inkt! Ik raad deze shop iedereen aan! Dank je wel Peggy!

Vriendelijk en goed

Ik plaatste een bestelling bij 24papershop voor een vulpen en inkt. In eerste instantie ging er iets mis omdat de voorraadindicatie niet helemaal bleek te kloppen. Peggy en Arjen hebben dit probleem erg vriendelijk en goed opgelost. Prettig contact en een fijne afhandeling.

mooi aanbod en goede service

Ik had maandag mijn bestelling geplaatst en had mijn pakje de volgende dag al in huis. Erg snelle service! Verder heeft de webshop ook een erg mooi aanbod. Helemaal tevreden dus!

Goed geregeld en snel

Eén zin? Eén woord is genoeg: TOP!

Superblij met alle mooie spullen, de service, de waanzinnig snelle levering, de heerlijke extra’s op insta (bibliotheken, slaapkamers vol boeken)... Ik ga nog eens failliet aan je, maar dan wel als een gelukkig mens.

Superfijne webshop

Gewoon een top webwinkel. Heb al meerdere keren besteld en nooit teleurgesteld. Mooie site, makkelijk bestellen en supersnel geleverd. En niet onbelangrijk, een uitgebreid assortiment waar ik iedere keer vind wat ik zoek. En altijd heel vriendelijke contact. Mijn favoriete shop! Vijf sterren is eigenlijk nog te weinig!

Mooie producten en een super goede service

Ik koop regelmatig kantoor artikelen bij 24papershop, van agenda's, notitieboeken tot pennen. Alles is altijd van een goede kwaliteit en wordt super snel bezorgd. Peggy is echt fantastisch!

Geweldige producten en service

Tot nu toe 3 bestellingen gedaan en deze zijn allemaal vlekkeloos verlopen en de bestelde artikelen worden netjes afgeleverd en zijn goed verpakt zodat deze zonder enige beschadiging arriveren. En de prijzen en de service zijn goed. Er zullen zeker in de toekomst nog meer bestellingen gaan volgen.

Net wat ik hierboven schrijf ben zo blij met Peggy en haar zo mooie spullen wordt er altijd blij van als het wat minder gaat kijk ik naar haar 24 Papershop en heb gelijk een fijn gevoel hierbij is mijn dag weer oke

Leuk aanbod, snelle service. Toffe pakjes om open te maken. Altijd een beetje anders, uniek! Proficiat!

Mooie produkten, snelle verzending en goede service

24papershop heeft mooie en goede produkten die ik fijn vind om te gebruiken. Bij een bestelling wordt het pakket snel verzonden en is alles netjes verpakt. Ik bestel hier vaker en er is een keer een probleem geweest met mijn pakket door PostNL en dat heeft 24papershp netjes en snel opgelost.

fast, friendly and great customer service

Lovely shop with a huge quality selection. Needed customer service and was helped promptly and friendly. I can recommend Peggy's shop!

Geweldig!

Shoppen bij 24 Papershop lijkt als iets bestellen bij vrienden of familie. De service is uitstekend en alles komt mooi en verzorgd aan. Het aanbod is goed en wordt regelmatig vernieuwd en zelfs vergroot.

Super de luxe, kan niet beter.

Door mij wordt niet veel besteld, maar de service vind ik subliem, zeker in deze tijd waarin zoveel mis gaat, zeker wat bestellingen betreft. Deze week weer agenda paperblanks besteld. Volgende dag bezorgd. Mijn complimenten daarvoor. Tevens fantastisch mooie producten heb je Peggy. Heel veel succes met dit mooie bedrijf. Groet, Wil Onderstal.

Altijd goede service!

Goede service en veel soorten inkt en vulpennen. Fijne webshop!

24Papershop is als een snoepwinkel voor mij

Ik ben fan van mooie notitieboeken. Het enige nadeel van 24papershop is dat ze zoveel moois hebben, dat moeilijk kiezen is! Verder is de verzending altijd heel snel en zorgvuldig. Het uitpakken van de bestelling voelt iedere keer weer als een cadeautje!

mooie dingen en snelle service

Ik ben al een aantal jaren klant en iedere keer een hele fijne service. Je kunt je bestelling snel verwachten; als iets niet helemaal duidelijk is neemt men contact met je op. Een seintje als het verzonden wordt, kortom heel prettig

Beste shop

Voor mij de beste shop! Heel veel variatie, vlugge levering en Peggy ziet me als een mens, niet de zoveelste klant!

Vakkundig en prettig

Het contact verloopt fijn en redelijk vlot (al is dat alleen via e-mail), er wordt goed en vakkundig geadviseerd. De bestelling wordt snel geleverd.

24Papershop, 'n Topper!

Het is altijd 'n feestje als je de bestelling van 24Papershop ontvangt! En dan heb ik het niet over het uitgebreide assortiment schrijfwaren en notitieboeken die razendsnel geleverd worden, maar ook de verpakking...sent with love! Zeker 24 Papershop, 'n aanrader... Doen!

Super mooie gepersonaliseerde boekjes

Een aantal boekjes besteld voor collegas en ze waren super mooi gemaakt! Ook allemaal heel leuk ingepakt, super bedankt!

Gewoon een top bedrijf!

Superfijne webshop met mooie producten, uitstekende klantenservice, snelle verzending. Een unicum dezer dagen met alle webshops.

Moezelhavenweg 95

1043AM Amsterdam

Over 24papershop

24papershop is de webshop met prachtige en unieke bullet journals, notitieboeken, agenda's en schrijfwaren. Wij noemen ze niet voor niets 'papieren schatkistjes'. We hebben een groot assortiment en snelle levering. Service is onze kracht, je fan maken ons doel.