Pluspunten
Een bedrijf dat betrokken is en er echt voor je wil zijn.
VerbeterpuntenGeen verbetertips maar blijf het ajb op dezelfde manier doen want de klantvriendelijkheid wordt elders zo vaak vergeten!
Pluspunten
Het bestelde is erg snel in huis het is zeer hoogwaardig matriaal en erg vriendelijk in comunicatie
Verbeterpuntenzou ik niet weten
Pluspunten
De bestelling is snel ontvangen, en netjes verpakt.
Pluspunten
Heel leuk het persoonlijke bericht van Peggy
Pluspunten
Duidelijke communicatie en supersnelle levertijd!
Pluspunten
Snelle levering, prima nazorg.
Pluspunten
Leuk om een handgeschreven kaartje te krijgen.
Pluspunten
Snelle verzending, netjes verpakt, ruim assortiment.
Pluspunten
Prima overzicht van de artikelen op de site. Hele snelle levering.
VerbeterpuntenHier kan ik weinig over zeggen. Ik heb nu twee keer iets besteld en dat ging perfect.
Pluspunten
snelle levering en topproducten!
Pluspunten
Zeer snelle levering en prima via Internet toegankelijk.
Moezelhavenweg 95
1043AM Amsterdam
24papershop is de webshop met prachtige en unieke bullet journals, notitieboeken, agenda's en schrijfwaren. Wij noemen ze niet voor niets 'papieren schatkistjes'. We hebben een groot assortiment en snelle levering. Service is onze kracht, je fan maken ons doel.