Pluspunten
Leuk contact via telefoon; leuk persoonlijk kaartje bij mijn bestelling.
Pluspunten
Snelle reactie, zelfs in het weekend en ook zo snel mogelijk verstuurd, top!
Pluspunten
Persoonlijke, korte lijn Begrip voor urgentie opdracht Mooie producten
Pluspunten
Kwaliteit, zorg, persoonlijke service, snelheid, betrouwbaar, in een woord PRIMA
Pluspunten
Bijzonder prettige communicatie!
Er waren wat problemen met het versturen, post. Misschien een ander postbedrijf
Pluspunten
Zeer betrouwbaar en komen afspraken na en goede kwaliteit
Pluspunten
Zeer snelle service, klantvriendelijk betrouwbaar en passie voor het werk
Pluspunten
Vriendelijk en snelle reactie!
Pluspunten
Er wordt met aandacht gewerkt. Aandacht voor de wensen van de klant, aandacht voor een goede verpakkingswijze en een snelle verzending. Top, prima. Groetjes, Hans,
VerbeterpuntenDit zo blijven doen.
Pluspunten
Handgeschreven kaartje bij je bestelling
Pluspunten
Prettige communicatie, goed 'meedenken 'en afspraken nakomen
Pluspunten
Leuk handgeschreven kaartje bij de besteling
Pluspunten
Perfecte organisatie
Pluspunten
Zeer professioneel en tegelijkertijd zeer betrokken, empathisch in de communicatie! Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan die op zoek is naar de typische produkten die 24papershop verkoopt, welke in mijn geval de kwalitatief hoogwaardige Lamy kleurpotloden waren.
VerbeterpuntenGeen die ik kan bedenken.
Pluspunten
goede website en men doet wat men belooft. een handgeschreven briefje erbij
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Persoonlijke aandacht voor elke klant dmv een handgeschreven kaartje bij de bestelling. Ik had daarnaast een incompleet adres ingevuld en daar kreeg ik direct een mail over omdat ze willen dat het pakket goed aankomt.
Pluspunten
Klantvriendelijk!! Mooie exclusieve maar betaalbare producten!!
Pluspunten
Vond persoonlijk, handgeschreven berichtje wat bijgesloten was érg leuk en attent! Compliment daarvoor :-)
Moezelhavenweg 95
1043AM Amsterdam
24papershop is de webshop met prachtige en unieke bullet journals, notitieboeken, agenda's en schrijfwaren. Wij noemen ze niet voor niets 'papieren schatkistjes'. We hebben een groot assortiment en snelle levering. Service is onze kracht, je fan maken ons doel.