Pluspunten
Handgeschreven kaart bij bestelling vond ik bijzonder.
Pluspunten
Precies wat ik ervan verwacht had. Snelle levering, goede communicatie!
Pluspunten
Ruime collectie , mooi ontwerp en snelle levering
Pluspunten
alles is positief aan deze shop toen het beautiful papershop was, en nu 24 papershop nog steeds perfect. En nu is het assortiment heel erg uitgebreid , en nog steeds dezelfde service de leuke attenties dus ronduit beter als deze shop kan niet is 100% betrouwbaar en fijn om te zien en de artikelen ook te kopen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
- Snelle levering - Persoonlijk briefje bij de bestelling, top! - Duidelijke uitleg na verkeerde beoordeling. Het betrof inderdaad een misverstand, ik verwarde u met een ander bedrijf. Excuses hiervoor.
Pluspunten
Persoonlijke behandeling, uitstekende service en overzichtelijke website.
VerbeterpuntenNiets dan lof.
Pluspunten
bestelling is bovenverwachting mooi, snel geleverd met een begeleidend persoonlijk briefje erbij!
Pluspunten
Geweldig!
Pluspunten
Gewoon geweldig.
Pluspunten
Ik bestel alleen maar voor het lieve kaartje dat bij de bestelling zit :-) Goede info online, goede verzendkosten, perfect verpakt, snel geleverd.
Pluspunten
Prima! Alleen maar positief.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering van goed verpakte artikelen.
Pluspunten
Ben heel erg blij met jullie .
Pluspunten
Met nog een lief begeleidend briefje!
Moezelhavenweg 95
1043AM Amsterdam
24papershop is de webshop met prachtige en unieke bullet journals, notitieboeken, agenda's en schrijfwaren. Wij noemen ze niet voor niets 'papieren schatkistjes'. We hebben een groot assortiment en snelle levering. Service is onze kracht, je fan maken ons doel.