Geweldig!

Hele goede service, ik had een bestelling geplaatst en betaald toen ik erachter kwam dat ik iets vergeten was. Dus heb ik nog een bestelling gedaan en dus weer bezorg kosten betaald. Maar ik kreeg vandaag alles in 1 pakket en de extra betaalde bezorgkosten stond al op m,n rekening. In een woord super.

Supervriendelijke webshop

Mooie producten, snelle levering, vriendelijke e-mails en altijd iets nieuws te vinden. Superleuke webshop!

Geweldig!

Bestel al jaren mijn schrijf- en tekenspullen bij 24Papershop. Ze hebben altijd nieuwe producten en Peggy reageert altijd snel op vragen. En ze pakt het ook leuk in. Helemaal top!

Geweldig! Elke keer!

Zowat een jaar geleden gevallen voor vulpennen. Zo kwam ik voor TWSBI terecht bij Peggy. Ook een Pilot VP gekocht recent. Altijd een feestje om je bestelling te krijgen. Mooi ingepakt. En vooral snelle levering. Tot hiertoe telkens binnen de 24u van Amsterdam naar SKW in Vlaanderen. Gewoon top. Top! Top! Top! Dank je wel Peggy.

Top! Snelle levering, snelle reactie en opvolging. ! Aanrader om hier te bestellen!

Very Good

Normally I ordered my pens and notebooks at various shop (I like to support different shops), but at some shops I had to wait several weeks to even some months before I received my order. But not with 24papershop. You can see what is in stock in the shop and they send it directly to you. Never had any problems with this shop. So, this is now my first supplier of all stationery. Recommended!

Very Good Experience

I always have a great experience with this shop. Peggy is always friendly and has a lot of experience in fountain pens. And they show which products are in stock, so fast delivery is guaranteed. I recommend 24Papershop.

Sophie de Groot

Ontzettend leuke webshop. Snel verzonden. Vriendelijke klantenservice. Aanrader!

Geweldige service!

Supersnelle reactie op mijn klacht, voor het kapotte product werd direct vervanging gestuurd.

Superfijne webshop

Bestelling snel geleverd. Mooie verpakking en vriendelijke e-mails. Dank!

Superfijne webwinkel

Ik bestel regelmatig bij 24Papershop en iedere keer is het een feestje. Snelle levering en vriendelijke service. Ben altijd heel blij met mijn bestellingen van 24Papershop!

De beste service!

Ik wordt altijd heel erg blij van 24papershop, niet alleen omdat het assortiment zo breed is dat ik altijd vind wat ik zoek maar ook omdat mijn bestelling altijd supersnel wordt verzonden. En dan is het óók nog eens een feestje om uit te pakken met een lief handgeschreven kaartje, leuke quote en/of vrolijke stickers. In ieder pakje gaat aandacht en liefde en dat vind ik mooi!

Geweldig!

Snelle verzending, vriendelijke klantenservice, goede verpakking. Fijne shop!

Hele fijne webshop

Ik bestel al jaren mijn vulpennen en vullingen bij 24Papershop. Wordt altijd heel vriendelijk geholpen door Peggy. En altijd alles snel in huis. Tot de volgende bestelling!

Met liefde ingepakt en verstuurd

Hoewel mijn bestelling in eerste instantie niet helemaal correct was verwerkt, ben ik toch uitermate tevreden. De vergissing werd helemaal goed gemaakt.

Helaas, een retourzending, lukt mij niet.

Graag u hulp. Mijn e-mailadres is. [email protected] Voor de rest uw notitieboeken zijn héél mooi. waar ik er al heel veel van heb gehad. Alleen die ik terug wil sturen is veels te klein. Vriendelijke groet, Mevr. Greet van Echtelt

Wat een leuke shop is dit. Alles top, communicatie, aanbod, leuk ingepakt. En heel snel in huis!

Ik kwam en ik blijf

Ik ben ooit gestrand op deze site toen ik een journal van een specifiek merk zocht. Die hadden ze en sindsdien altijd hier gebleven voor mijn bestellingen. Ondertussen hebben ze een journal onder hun eigen merk en ik ben om; ik gebruik alleen nog maar die van Paper24. Heerlijk om hier te shoppen en een feestje om de bestelling uit te pakken

Top ervaring

Fijn shop voor al mijn vulpennen en inkt.

Fijne webshop, leuke producten en goede service. Snel geleverd ook!

Hele prettige ervaring

Niet mijn eerste aankoop, en het blijft iedere keer een genot om bij 24papershop te kopen. Fijne shop!

Blijft een leuke shop

Dit is niet mijn eerste aankoop en zeker ook de niet de laatste. Ik ontdek altijd nieuwe spulletje en handigheidjes bij 24Papershop. En altijd lekker snel in huis.

Superleuke en fijne journals van Paper24. Ideaal voor al mijn scrapbooking creaties. Heel fijn papier. En ook leuke designs! Heel tevreden.

Superfijn

Superfijne webshop met persoonlijke touch

Uitstekende Service

Veel producten, overzichtelijke shop, snel en makkelijke site, snelle levering en goede verpakking. Wat wil je nog meer?

Moezelhavenweg 95

1043AM Amsterdam

Over 24papershop

24papershop is de webshop met prachtige en unieke bullet journals, notitieboeken, agenda's en schrijfwaren. Wij noemen ze niet voor niets 'papieren schatkistjes'. We hebben een groot assortiment en snelle levering. Service is onze kracht, je fan maken ons doel.