Pluspunten
duidelijke site; snelle levering
Pluspunten
Goede producten. Snelle levering.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer goede service, erg correct en persoonlijk. Eindelijk waardering als consument :-)
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Het persoonlijke, handgeschreven bedankkaartje waardeer ik zeer!
Pluspunten
ALLES
Pluspunten
Het persoonlijke berichtje bij de bestelling
VerbeterpuntenMijn pakketjes pasten tot nu toe steeds net niet door de brievenbus, waardoor het uiteindelijk toch lang duurt voordat ik het binnen krijg. Het zou fijn als je (misschien tegen een meerprijs) via pakketpost kan laten bezorgen ipv de brievenbus. Ik ben denk ik niet de enige met een blijkbaar iets te kleine brievenbus en zo kan er toch een snelle levering plaats vinden.
Pluspunten
persoonlijk, snel
Verbeterpuntenkleur op de site kwam niet overeen met de werkelijke kleur
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering. Perfecte service. Prachtige producten
VerbeterpuntenGeen, we zijn super tevreden.
Pluspunten
Leuke webshop, een vriendelijke benadering en mooie, kwalitatief goede artikelen. Een aanrader!
Pluspunten
Zeer snelle service en klantvriendelijk. Altijd een persoonlijk kaartje bij de bestelling!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer vriendelijke uitstraling, goede communicatie en heel attent kaartje bij de verzending. Top!
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt. Het bestelde boek is prachtig! Helemaal fijn is de handgeschreven notitie die bij de verzending geleverd is. Dit geeft toch nog een persoonlijke noot aan een verder digitaal proces. Top!
VerbeterpuntenMeer foto's bij artikelen zijn altijd goed. Zoals bij de notitieboeken ook eentje waarbij het boek open ligt of eentje waarbij je een indruk kan krijgen van de grootte. Dit is wel een specifiek puntje, zonder extra foto's is de service ed nog steeds uitstekend!
Pluspunten
Normaal vul ik nooit zulke surveys in. Maar ik was zo blij toen ik een persoonlijke kaartje kreeg. Ga er mee door!
Pluspunten
Het handgeschreven briefje bij mijn bestelling. Daarnaast wordt altijd alles snel en goed geleverd en zijn de prijzen veelal lager dan bij andere winkels.
Moezelhavenweg 95
1043AM Amsterdam
24papershop is de webshop met prachtige en unieke bullet journals, notitieboeken, agenda's en schrijfwaren. Wij noemen ze niet voor niets 'papieren schatkistjes'. We hebben een groot assortiment en snelle levering. Service is onze kracht, je fan maken ons doel.