Pluspunten
Een prachtig fuchsiaroze/goudkleurig notitieboek besteld om te gebruiken als babyboek. Binnen 2 werkdagen in huis, met nog een handgeschreven briefje erbij om mij veel plezier te wensen met het product. Het notitieboek ziet er super uit, een volgende keer zal ik dit zeker weer op dezelfde manier bij dit bedrijf bestellen!
VerbeterpuntenKritisch over nagedacht, maar ik kan niets bedenken.
Pluspunten
Snelle en keurig verzorgde levering. Het persoonlijke kaartje was heel bijzonder en heb ik erg gewaardeerd.
Pluspunten
Snel verzonden en goed verpakt.
Pluspunten
Levering binnen één dag met een persoonlijk kaartje erbij (attent!), keurig verpakt en mooie artikelen.
Pluspunten
De agenda s enz. zijn prachtig Mijn dochter heeft het adresboek bestelt en me ook opgeven voor de nieuwsbrief,Deze nieuwsbrief wil ik verder niet omdat ik een huisvrouw ben van bijna 65 jaar en niet zoveel meer nodig heb.Mijn dochters hebben de producten ook gezien en waarschijnlijk bestellen zij wel een keer wat eventueel voor een kado enz,
VerbeterpuntenAls is goed en snel verlopen Vriendelijk dank M.j.Jansen-Klappe
Pluspunten
Supersnelle service, ook in het weekend. De persoonlijke ondertekening door Peggy Simons geeft het bedrijf een eigen gezicht en verhoogt het vertrouwen.
Pluspunten
Persoonlijk kaartje erbij gedaan
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Erg leuk dat ik een persoonlijk kaartje erbij kreeg. Dat maakt het allemaal net wat leuker. De bezorging was zoals aangegeven, een dag nadat ik besteld had. Er zat, zoals bij de meeste bestelling van de bijenkorf, v&d, H&M en andere ketens, geen reclamefolders bij of iets. Kleine detail, maar prettig voor de verandering. Ik stoor me er wel eens aan. Het was zeer goed en zorgvuldig ingepakt en ik ben al met al erg tevreden.
Pluspunten
erg persoonlijke nazorg
Pluspunten
zeer tevreden
Pluspunten
Ik ben zeer te spreken over de eigenaren, ze helpen je heel erg goed! Je kunt ze bellen of mailen en je krijgt heel snel antwoord. En een snelle levering.
Pluspunten
Ik vond het handgeschreven briefje erg verrassend en heel positief. Helemaal top, blijf dit doen ook al zal het drukker worden :) mensen vinden dit leuk.
Pluspunten
Allerlei positieve punten voor U van mij.
Pluspunten
Buitengewoon hulpvaardig en snel. En heel attent.
VerbeterpuntenDe website heeft soms nog wat probleempjes. De voorraden op de site e tijdens bestelling varieerden. Maar een telefoontje was direct de oplossing.
Beste Ena, We hebben het voorraadsysteem onderzocht, maar geen problemen gevonden. Misschien was het samenkomst van omstandigheden door drukte op de site. We hebben ook niet meer geconstateerd. Gelukkig hebben we u telefonisch kunnen helpen. En nogmaals bedankt voor uw bestelling en vertrouwen. Heel veel schrijfplezier gewenst met de notitieboeken. Hartelijke groet, Peggy
Pluspunten
Zeer snel bezorgd, zelfs op zondag wordt verzonden zodat maandag kan worden bezorgd.
VerbeterpuntenKan echt NIKS verzinnen.
Moezelhavenweg 95
1043AM Amsterdam
24papershop is de webshop met prachtige en unieke bullet journals, notitieboeken, agenda's en schrijfwaren. Wij noemen ze niet voor niets 'papieren schatkistjes'. We hebben een groot assortiment en snelle levering. Service is onze kracht, je fan maken ons doel.