Altijd een feestje een pakketje ontvangen Peggy

Ik bestel regelmatig. Heel veel keuze uit mooie producten en altijd wel iets nieuws. De pakketjes zijn altijd snel binnen, altijd met zorg ingepakt en voorzien van een persoonlijk tintje. Elk pakketje is een cadeautje. Ja dit is verreweg mijn favoriete winkel voor pennen, inkt en papier!

Altijd even vriendelijk

Al een paar keer bij 24Papershop leuke artikelen besteld. Ze zijn altijd even vriendelijk wanneer je vragen hebt. Heb onlangs de 24Papershop Bulletjournals gekocht, wat een fantastische bulletjournal. Mooi wit papier van 160 grams!! De artikelen worden ook altijd zorgvuldig en mooi ingepakt en er zit ook altijd een persoonlijke note bij. Aflevering is supersnel. Er zullen zeker nog vaker bestelling gedaan worden bij 24Papershop.

Hele goede producten en levering

Alles is goed verzorgd. Ik kreeg zelfs een mail omdat mijn huisnummer ontbrak. Ze zorgen goed voor hun klanten en de producten zijn echt top. Lijkt me heel gaaf om vaker de 24papershop journal te bestellen en te gebruiken op mijn instagram account Rooz_art_20

Great customer service!

My orders have always been shipped out shortly after placing them. And the packaging is always so thoughtful and cute!

Mooi product, uitstekende service

Bullet journal gekocht van 24paper. Hoge kwaliteit voor een goede prijs, supersnel en mooi ingepakt geleverd.

Super!!!

Al meerdere keren een bestelling geplaatst en altijd zeer tevreden! Goede kwaliteit en snelle levering. Het assortiment is ook heel groot, genoeg keus voor een prima prijs. Ik ben absoluut fan!!!

Snelle en ontzettend lieve en behulpzame mensen. Werd deze keer ontzettend mooi ingepakt. Ik ben ontzettende fan van alle schriften en mooie vulpennen en mooie inkten. Ik had alvast een nieuwe bulletjournal besteld...en van hun eigen ontwerp...super kwaliteit en heel mooi...

Helemaal geweldig

Alles was perfect

Supersnelle levering

Een nieuwe bulletjournal besteld. Had ‘m in 2 dagen al in huis. Heel stevig én mooi ingepakt. Heel tevreden!

Top webshop!

Geweldige producten, super service en een snelle levering. Kortom een top webshop!

Altijd een cadeautje

De bestellingen zijn altijd prachtig verpakt en snel in mijn bezit

Super leuke spullen en super service.

Helemaal blij met deze webshop.

Super snel en kwaliteit

Al meerdere keren bestellingen gedaan en altijd snel geleverd. Assortiment en prijs ook top! Dit keer journal van Paper24 en ben er echt zeer tevreden mee!

Mijn bestelling was zelfs eerder bezorgd dan was aangegeven. De kleur van de 24-papershop journal was ook helemaal naar wens. Kwaliteit van het product komt ook echt overeen zoals beschreven wordt.

Bestelling als een cadeautje ingepakt, snelle levering!

Ik zou hier zeker weer bestellen!

In mijn zoektocht naar de nieuwe Leuchtturm 120gsm kwam ik bij 24papershop terecht. Goede prijs, mooie duidelijke website. Toen ik even verder keek vond ik ook een mooie bullet journal van Paper24 die me erg aansprak, dus beide bestelt, samen met wat inkt voor mijn vulpen. Ik kreeg nette mails voor mijn account en bestelling, en al gauw een verzendbevestiging. De bestelling zat de volgende dag al in de bus, heel goed verpakt, en een handgeschreven kaartje er bij. Het enige minpuntje is dat de kleur in de afbeelding van het Paper24 journal niet overeenkwam met de werkelijkheid (de Hummingbird Blossom, die bordeaux lijkt op de afbeelding, een kleur waar ik echt verliefd op was, is meer fuchsia) maar dat is vaak lastig via beeldscherm. Maar dat zal mij er niet van weerhouden om in de toekomst weer bij 24papershop te bestellen, het was een hele fijne ervaring!

Mooie producten met een persoonlijk randje

Ik bestelde de 24 Papershop Bullet Journal, die steviger papier heeft dan alle anderen en dus ook geen inkt doorlaat, met goed gebonden pagina’s en een fijne harde kaft. Ik kreeg er een handgeschreven kaartje bij!

Top webwinkel

Ik heb altijd een goede ervaring als ik bij 24papershop bestel. Pakjes zijn netjes ingepakt en altijd (mits de bezorgservice mee werkt) op tijd binnen.

Voor het eerst besteld en helemaal blij! Een ontzettend mooi notitieboekje van Compoco en een hele fijne vulpen van Lamy, netjes verpakt en snel in huis. Nu maar flink schrijven zodat ik nóg zo'n mooi boekje kan kopen ;-) Dank je wel Peggy!

Peggy van 24papershop is erg klantvriendelijk en heeft verstand van zaken.

Goede service, altijd direct verzonden en meestal de volgende dag in huis. Geen problemen met retourneren. Goede prijzen.

Perfect!

Uitstekend verpakt en snel geleverd. Dik tevreden met mijn aankoop.

Perfecte service

Pocket notebook en extra vulling -zoals beloofd- keurig de volgende dag afgeleverd. Dik tevreden.

Geweldige ervaring!

Heel persoonlijk en vertrouwd. Dat zijn de woorden die ik krijg als ik bij 24Papershop bestel. Peggy geeft zinvolle adviezen en ik ben nooit teleurgesteld. De bestelling heb ik de volgende dag al in huis en kan meteen aan de slag. Vooral het uitgebreide assortiment en constant nieuwe producten trekt mij aan. Kortom: mijn vertrouwde adres!

Prima service en advies

Prima service en advies

subliem

Overzichtelijke site ; gemakkelijk besteld en betaald en de volgende dag geleverd.

Moezelhavenweg 95

1043AM Amsterdam

Over 24papershop

24papershop is de webshop met prachtige en unieke bullet journals, notitieboeken, agenda's en schrijfwaren. Wij noemen ze niet voor niets 'papieren schatkistjes'. We hebben een groot assortiment en snelle levering. Service is onze kracht, je fan maken ons doel.