een topservice

Ik had na één jaar een klein probleempje mijn TWSBI Diamond; ik stuurde hem op met de post en drie dagen later kreeg ik hem terug, helemaal schoongemaakt en goed gereinigd. Zonder enige discussie ... zonder extra kosten. Fantastisch noem ik dat!

Perfecte leveringen

Geweldige site, veel keus, gemakkelijk te bestellen, perfect geleverd.

Top kwaliteit en snelle levering

Een mooi bullet journal van Archer and Olive binnen gekregen. Niks op aan te merken top kwaliteit en snelle levering.

Mijn vaste adres voor notitieboeken en schrijfwaren

24papershop heeft een fijne, overzichtelijke website met een keur aan merken en producten. Ik ben geen online shopper, maar op deze site heb ik aardig zitten neuzen. Erg prettig dat ze inzage geven of een artikel wel/niet op voorraad is. Uit het grote assortiment heb ik uiteindelijk een keuze gemaakt en besteld. Dat ging gemakkelijk en probleemloos. Keurig een bevestigingsmail ontvangen met een persoonlijk tintje; verrassend! Ik kreeg de producten snel en met zorg verpakt geleverd. 24papershop heb ik bij mijn favorieten opgeslagen; ik raad hen zeker aan!

Perfect, snelle levering mooie producten!

Ik heb een mooie notitieboek besteld uiterst tevreden mee. Supersnel geleverd, persoonlijke handgeschreven kaart erbij maakte echt mijn dag. Een paar dagen later besloot ik ook om een paar pennen te bestellen, deze waren binnen een dag binnen. Goede service. Ik zal hier ook in de toekomst voor onze zoon spulletjes bestellen. Ik raad iedereen aan om hier te bestellen. Zo hoort online shoppen te zijn :-)

Fantastisch!!

Ruime sortering, netjes en heel persoonlijke afhandeling van je bestelling! Ik open de pakjes met veel plezier!

Snelle bezorging ondanks de sneeuw

Mooie paperblanks notitieboeken en groot assortiment Goede service, na de bestelling duurde het maar 4 dagen dat ik het in huis had.

Persoonlijke aandacht

Er zat een leuk persoonlijk berichtje bij! Ik vind dat soort persoonlijke aandacht heel mooi. Geeft aandacht voor de klant en laat je liefde voor de producten zien

Fantastische service, goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen, snel geleverd. Persoonlijk briefje erbij maakt het helemaal af!

Mooie artikelen en zeer klantvriendelijk.

Aller eerst wil ik laten weten dat op het gebied van schrijfwaren,dagboeken,notitieboeken en assecoires je mijn lievelings webshop bent. Het zijn mooie producten en een goede kwaliteits en prijsverhouding. Ik ben dol op je site. Ik ben iemand die in een dagboek schrijft en graag schrijft. Ik ga dan ook niet van huis zonder mijn mini dagboekje en een pen. En ik schrijf in mijn eigen dialect taal. En ik beveel regelmatig je site aan, of mensen dit doen dat kan ik helaas niet beamen, maar ik beveel het wel vaak aan. Ik heb ruim een jaar gewerkt bij Boekenvoordeel, met veel plezier en veel geleerd, en helaas door de corona crisis ontslagen. Maar het is leuk als je mensen wat meer informatie kan vertellen of wegwijs maken in hobby materialen en teken en shrijfwaren, en ik heb vaak mensen doorverwezen naar je site. Ik zelf schrijf graag, kleur graag en vind het leuk om zelf kaarten te maken als ik er de kans voor krijg. Ik krijg ook vaak reacties van : Oh, wat leuk of wat een mooi dagboek of notitie boek(je) heb je. Ik vertel dan ook over je site. Laats heb ik ook bij mijn laatste bestelling de pennenbox Lang"s Fairy Book Olive Fairy besteld. Ik gebruik de pennenbox en heb hem op mijn tafel, voor mij is het een sieraad op de tafel en je hebt je schrijfmaterialen netjes en mooi opgeruimd en altijd bij de hand. Je site heeft mooie en goede kwaliteits producten! Ik wens je nog een fijne dag toe, Met vriendelijke groeten, Alison Janssen.

Supermooie paperblanks Tesla set!

Snel geleverd en zorgvuldig verpakt, mijn vriend kan nu in stijl afstuderen!

Geweldig!

Super snelle levering en persoonlijk gemaakt met een leuk briefje. Love it!

Mooie spullen, snelle bezorging

Website waar ik niet te vaak moet rondneuzen want ik blijf bestellen. Zoveel mooie notitieboeken etc.

Mooie producten en goede service

een snoepwinkel voor je schrijfwaren

Zeer goed ervaring!

De pen schrijft fantastisch en er zat handgeschreven kaartje bij wat het toch net iets leuker maakt. Zeer tevreden over 24papershop!

Aanrader!

Bestelling volgende dag in huis met een leuk persoonlijk kaartje erbij!

voldoet aan verwachtingen

mooi product, netjes verpakt

Hele fijne webwinkel voor al je mooie schrijfspulletjes

Duidelijke site en de produkten worden snel geleverd. Heel persoonlijk en je krijgt advies als dat nodig is.

uitmuntend

mooie, duurzame artikelen en snelle verzending

Top service en een feest om uit te pakken!

Super service, zeer persoonlijk met handgeschreven kaart erbij. En leuk ingepakt! Ook toen bleek dat er iets stuk was gegaan tijdens verzenden, na een mail gelijk een nieuw product opgestuurd gekregen en heel snel binnen. Ga zeker nog vaker hier mooie spullen bestellen!

Geweldige site

Mooie artikelen, voor jezelf en om cadeau te geven.

Erg tevreden!

Geweldige shop met heel veel keus, fijne producten. Wat ik echt heel leuk vond, was het persoonlijke kaartje bij de bestelling. Mooi ingepakt. Veel dank.

Prima levering, betrouwbaar en snel

Had iets verkeerd besteld en betaald. Zonder problemen snel en ongecompliceerd opgelost.

Ik heb mijn bestelling geplaatst en kreeg deze zeer snel in de bus.

Geweldig.

De Caran d' Ache balpen die ik wilde, was niet op voorraad. Na een enorm vriendelijk en informatief mailtje kreeg ik al snel bericht dat ik kon bestellen. Gister mocht ik het leuke pakketje ontvangen. Het voelde als een cadeautje. Complimenten. Mijn zwager had gelijk om mij te attenderen op 24Papershop.

Moezelhavenweg 95

1043AM Amsterdam

Over 24papershop

24papershop is de webshop met prachtige en unieke bullet journals, notitieboeken, agenda's en schrijfwaren. Wij noemen ze niet voor niets 'papieren schatkistjes'. We hebben een groot assortiment en snelle levering. Service is onze kracht, je fan maken ons doel.